Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet yumurta toplma yapıldı embriyo donduruldu hepsinin ücreti 30 bin hatta ilaçlarda içinde dahil yani 55 bin çok fazla geldi bana bi yanlışlık olmasın hangi hastane burası sonuç olarak devlet hastanesi heryerde aynıdır 3 5 fark eder ama bu kadar fark olması tuhaf siz bi detaylı araştırın bence
Şimdi bu konuda uzman olmuş biri olarak size bu konuyu detaylı anlatayım:öncelikle bu raporu hak kazanman gerek güncel verilere şartlara göre veriliyo yumurta rezervi çok düşük olanlar fallop tüpü olmayanlar 30 yaş ve üstü olanlar en az 2 tüp bebek 1 aşılama denemiş olanlar(tabi güncel verilerden bak tekrar)benim 1.denememde iki tüpüm alındı alındığı için devlet %100 rapor veriyomuş ben bilmiyodum neyse olumsuz oldu 2.denemede rapor çıkarttım kendi bölgemde devlet hastde izmir özel kliniktede tedaviye başladım çoğu hast gibi bu hastde sgk ile anlaşmalı değil ilaçlarda müthiş fark etti %80 i karşıladı bu arada raporun bir ay hakkı var ben bunu bildiğim için opu zamanında transfer öncesi sonrası ne kadar kaç doz kullanıcam hepsini yazdırdım devlette raopora öyle hepsini toplu alın dediğim gibi tek seferlik ve bir ay hakkın var en mantıklısı hepsini öğrenip yazdırmak tabi burda önemli husus ilaçların devletin karşilaması gerekıyo.bu senede şöyle bir şart getirmişler kendi bölgendeki devlet has de çıkarabilirsin ve eğer bölgende ki dev hast de tüp bebek merkezi varsa sana o raporu vermıyolar burda ol diyolar.güya nüfus düşük türkiyenin %70 i tüp bebek mağduru artı üstüne engeller koyuyolar her sene.bu arada 3.denemem yine rapor çıkarttım tranfser aşamasındayım şuan.ha şunu da unutmadan raporun 3 hakkı var yani benim 1 hakkım kaldı inş nasip olmaz tekrar almaya :) dua edin sevgiler