- 13 Ağustos 2024
- 2.046
- 4.729
- 48
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Merhaba arkadaşlar devlet destekli raporlu tüp bebk tedavisine başlayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende devlette yaptırıyorum bu ay sordum rapor çıkarıp özelde yaptırabilir miyim diye kaldırılmış sadece devlet hastahanesinde raporlu yapabiliyorsunMerhaba arkadaşlar devlet destekli raporlu tüp bebk tedavisine başlayan var mı
Merhaba Zeynep Kamil miBen de tedavi surecindeyim canim raporlu devlet
Ben başladım yumurtam toplandı adet görmeyi bekliyorumMerhaba arkadaşlar devlet destekli raporlu tüp bebk tedavisine başlayan var mı
Hayırlı olsun canımBen başladım 1 buçuk ay oldu
Yaa bn ilk raporumu çıkartacam özel hastaneler kabul ediyor muydu benim gittiğim özel hastanelerin SGK anlaşması yoktuCanım bende devlette yaptırıyorum bu ay sordum rapor çıkarıp özelde yaptırabilir miyim diye kaldırılmış sadece devlet hastahanesinde raporlu yapabiliyorsun
Süreciniz hayırlı olsun inşallahBen başladım yumurtam toplandı adet görmeyi bekliyorum
Sağolun 30 bin tuttuSüreciniz hayırlı olsun inşallahne kadar tutuyor raporlu
Sperm sayisi çok düşük olduğu için bizde yoktuHayırlı olsun canım2 aşılama şartı var mıydı
Merhaba hayir Umuttepe KocaeliMerhaba Zeynep Kamil mi
Önceden yapabiliyordunuz ama kaldırılmış artık sadece devlet hastahanesinde yapabiliyorsunuzYaa bn ilk raporumu çıkartacam özel hastaneler kabul ediyor muydu benim gittiğim özel hastanelerin SGK anlaşması yoktu
Transfer oldunuz muMerhaba hayir Umuttepe Kocaeli
Bayağı iyimiş, bana 55 hastaneye verilecek dedi ilaçlarda eczaneye verilecek dedi henüz başlamadıkSağolun 30 bin tuttu
O raporsuz fiyattır aynı gün yumurta toplama zamanı başka hastalar raporsuzdu onlar 57 bin ödedi ben raporluyum 16bin ödedim hastaneyeBayağı iyimiş, bana 55 hastaneye verilecek dedi ilaçlarda eczaneye verilecek dedi henüz başlamadık
Yok henuz degil regli bekliyorumTransfer oldunuz mu
Yok raporlu fiyatı 55 binO raporsuz fiyattır aynı gün yumurta toplama zamanı başka hastalar raporsuzdu onlar 57 bin ödedi ben raporluyum 16bin ödedim hastaneye
Evet yumurta toplma yapıldı embriyo donduruldu hepsinin ücreti 30 bin hatta ilaçlarda içinde dahil yani 55 bin çok fazla geldi bana bi yanlışlık olmasın hangi hastane burası sonuç olarak devlet hastanesi heryerde aynıdır 3 5 fark eder ama bu kadar fark olması tuhaf siz bi detaylı araştırın benceYok raporlu fiyatı 55 bin
Sizin yumurta toplama transfer dahil mi
Sivas'ta tedavi görüyorumEvet yumurta toplma yapıldı embriyo donduruldu hepsinin ücreti 30 bin hatta ilaçlarda içinde dahil yani 55 bin çok fazla geldi bana bi yanlışlık olmasın hangi hastane burası sonuç olarak devlet hastanesi heryerde aynıdır 3 5 fark eder ama bu kadar fark olması tuhaf siz bi detaylı araştırın bence