Bendede raporla ilgili bı sıkıntı olmuştu SGK ile ilgili görüşüp halletmistim isterseniz SGK yi arayıp rapor birimiyle gorusunMerhaba arkadaşlar. Günlerdir uğraştığım bir konu hakkında belki burada bir yanıt bulabilirim diye bu konuyu açmak istedim. Çapa tıp fakültesinden tüp bebek ilaçları için rapor aldım 2 ay gibi bir süremi aldı raporu almak 2 Nisan'da elime geçen raporla ilaçları yazdırdım ve arkasından 15-20 eczaneyle görüştüm. Hepsi raporlu ilaçlar olduğunu öğrenince yan çizdi çeşitli bahaneler sundular. Fakat biri raporun açıklamasında 2 ibarenin eksik olduğunu onların eklenmesi gerektiğini söyledi. Bugün çapayı arayıp bu durumu belirttim raporda hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler. Ne yapacağımı bilemiyorum ne eczane kabul ediyor ne de çapa. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan var mı rapor gerçekten yanlış olabilir mi. Ya da ben bu konuyla ilgili neresiyle görüşebilirim kafam çok karıştı.
Yok direk rapor açıklaması eksik diyor ne bekliyorlar anlamıyorum ki gereken her şey yazıyor zatenBirde tüp bebek yaptiran dokrorunuza sordunuz mu rapordaki etken maddeli ilaclari mi yaziyor? Ya da eczaneler baska etken maddeli ilaci verebilmek icin raporda eksik var diyor
Evet bugün SGKyi aradım raporunuzla SGKya gidin dedi bulunduğum ilde gittim burdan bişey yapamıyoruz dediler. Topkapı SGKya yönlendirdi sanırım raporu oradan çıkarttığımız için. Oraya da ulaşamadım en kötü ihtimalle gidip görüşeceğim. Yeter ki öyle bir problem olsun raporda gerçekten sıkıntı varsa aylarca bekletecekler yineBendede raporla ilgili bı sıkıntı olmuştu SGK ile ilgili görüşüp halletmistim isterseniz SGK yi arayıp rapor birimiyle gorusun
Söylemiyorlar mı neyin eksik olduğunu ona göre hastane ile görüşeceğim dersiniz?Yok direk rapor açıklaması eksik diyor ne bekliyorlar anlamıyorum ki gereken her şey yazıyor zaten
Söylediler neler yazması gerektiğini bugün aradım hastaneyi söyledim yazıyor ya zaten diyor. Kafayı yememek mümkün değil.Söylemiyorlar mı neyin eksik olduğunu ona göre hastane ile görüşeceğim dersiniz?
Peki siz raporunuza baktınız mi? Eczacinin dedigi seyler ekli mi, eskik mi diye ? Rapor elinizde yoksa E nabizdan bulabilirsiniz.Söylediler neler yazması gerektiğini bugün aradım hastaneyi söyledim yazıyor ya zaten diyor. Kafayı yememek mümkün değil.
Zaten çoğunu karşılamıyor çatlatma iğnelerini mesela. Benim için önemli olan Gonal-f onda problem yaşıyorum.
Eczacının söylediklerinin birebir aynısı yok rapor elimde ama aynı anlama gelen cümleler var zaten komik bir hal aldı iyicePeki siz raporunuza baktınız mi? Eczacinin dedigi seyler ekli mi, eskik mi diye ? Rapor elinizde yoksa E nabizdan bulabilirsiniz.
Siz telefonla değilde gidip raporu yazan sekreterle bir görüşün. Bende 2. Raporumda imza icin beklerken her aradigimde hep eksik diyorlardi, en sonunda eşim gidince hallolmuştu.
Dedigim gibi bazen eczacilar muadil vermek icin birseyler eklenmesini isteyebiliyor ama her eczane ayni eksik diyorlarsa da dogrudur. siz ya yakininizdaki baska eczaciya sorun aciklama eksik mi degil mi anlar diye düşünüyorumEczacının söylediklerinin birebir aynısı yok rapor elimde ama aynı anlama gelen cümleler var zaten komik bir hal aldı iyice
Çok teşekkür ederimDedigim gibi bazen eczacilar muadil vermek icin birseyler eklenmesini isteyebiliyor ama her eczane ayni eksik diyorlarsa da dogrudur. siz ya yakininizdaki baska eczaciya sorun aciklama eksik mi degil mi anlar diye düşünüyorumya da Çapa'da ki sekretere gidin
Günaydın konuyla alakalı değil ama ben bir şey ben Çapa tıp fakültesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bana Haziran ayına gün vermişlerdi Haziran ayında Bayram tatili var benim ilaç tedavisinden sonraki süreç büyük bir ihtimalle bayram tatiline denk gelecek belki ilacın son 1-2 günü de bayram tatiline denk gelebilir ne yapacağım Nasıl olacak bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirimPeki siz raporunuza baktınız mi? Eczacinin dedigi seyler ekli mi, eskik mi diye ? Rapor elinizde yoksa E nabizdan bulabilirsiniz.
Siz telefonla değilde gidip raporu yazan sekreterle bir görüşün. Bende 2. Raporumda imza icin beklerken her aradigimde hep eksik diyorlardi, en sonunda eşim gidince hallolmuştu.
Onlar bir şekilde o süreci ayarlıyorlar siz kafanıza takmayın. Bu süreçte başkalarının işini de düşünmekten daha çok yıpranıyoruz. Size tek tavsiyem ilaçları alacağınız eczaneyi bir an önce ayarlamak. Bugün sorunu çözdüm bende ilaçlarımı aldım. Aslında bir sorun yokmuş eczaneler vermemek için binbir bahane üretiyorlar çok yazık gerçekten.Günaydın konuyla alakalı değil ama ben bir şey ben Çapa tıp fakültesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bana Haziran ayına gün vermişlerdi Haziran ayında Bayram tatili var benim ilaç tedavisinden sonraki süreç büyük bir ihtimalle bayram tatiline denk gelecek belki ilacın son 1-2 günü de bayram tatiline denk gelebilir ne yapacağım Nasıl olacak bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
Eczanelerin dediği raporlu tüp bebek ilaçlarında her ay 1 kişi hakları varmış ilk giden kapıyoGünaydın konuyla alakalı değil ama ben bir şey ben Çapa tıp fakültesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bana Haziran ayına gün vermişlerdi Haziran ayında Bayram tatili var benim ilaç tedavisinden sonraki süreç büyük bir ihtimalle bayram tatiline denk gelecek belki ilacın son 1-2 günü de bayram tatiline denk gelebilir ne yapacağım Nasıl olacak bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
Keşke tek sorun o olsa. Elinde olan kotası dolu olmayanda raporu duyunca vermiyor. 50 tane falan eczane gezdim ben değişik değişik bahanelerEczanelerin dediği raporlu tüp bebek ilaçlarında her ay 1 kişi hakları varmış ilk giden kapıyo
Siz hazirandaki randevu gününüzde gidin, onlar sizin durumunuza göre ilaç ayarlamanızı planlıyorlar.Günaydın konuyla alakalı değil ama ben bir şey ben Çapa tıp fakültesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bana Haziran ayına gün vermişlerdi Haziran ayında Bayram tatili var benim ilaç tedavisinden sonraki süreç büyük bir ihtimalle bayram tatiline denk gelecek belki ilacın son 1-2 günü de bayram tatiline denk gelebilir ne yapacağım Nasıl olacak bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim