Peki 2 aşılama yeterli mi ? Siz kaç aşılama deneyip çıkarttınız acaba ? Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederimBen Yen'i çıkardım Kanuni den yazı alıp özel veya devlet inüversite hastanesine başvur ben Cerrahpaşa dan aldım raporumu
2 tane yeterli yazını al şu an taşınıyor o bölüm Cerrahpaşa da hmn başvurPeki 2 aşılama yeterli mi ? Siz kaç aşılama deneyip çıkarttınız acaba ? Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederim
bir de ben çalışıyorum 600 gün sigortam var benimki yeterli degil eşiminkinden faydalanabilir miyim ?2 tane yeterli yazını al şu an taşınıyor o bölüm Cerrahpaşa da hmn başvur
Evet haklısın o detayı unutmuşum Tekrardan çok teşekkürler .inş tüp bebekte elimiz boş dönmeyiz rabbim evlat hasreti çektirmesin şu mübarek günlerin hürmetine .Tek eşin farketmiyor 900 gün olmalı zaten şartların olmasaydı aşılaman olmazdı
İnş cnm aminEvet haklısın o detayı unutmuşum Tekrardan çok teşekkürler .inş tüp bebekte elimiz boş dönmeyiz rabbim evlat hasreti çektirmesin şu mübarek günlerin hürmetine .
Kaç güne çıkıyor rapor .süresi var mı ?rapor çıkarılan hastanede tahlilleri tekrar istiyorlar sanırım.yeni rahim filmi flanda istiyorlar dimi bunlarla beraber raporu almak ne kadar sürüyor.
Birde o bölüm taşınıyor demiştin Cerrahpaşadan nereye taşınacakİnş cnm amin
Rahim filmi istemediler adetimde gittim pırtılaşma testlerimi bekledim boşuna 1 ay onları tıbbi genetik başka yerdeymiş Cerrahpaşa rabirent gibi kan verdim bakıyorum çıkmıyor meğerse o bölümde kan vermek lazımmış kısaca cnm dahiliye pırtılaşma testlerim olmasa 2 haftaya çıkardı
Aynı kampüs içinde sanırım eski ya binalar tamir olacak ama beni çağırdılar haftaya da almazsanız 2-3 ay sarkar diyeBirde o bölüm taşınıyor demiştin Cerrahpaşadan nereye taşınacak
Yaa inş sarkmaz Allah yardımcımız olsunAynı kampüs içinde sanırım eski ya binalar tamir olacak ama beni çağırdılar haftaya da almazsanız 2-3 ay sarkar diye
Zaten orda tüp yapılmıyor dış kurum raporu veriyorlar istersen özelde yaptıracaksan özelden çıkartYaa inş sarkmaz Allah yardımcımız olsun
Tüp bebeği rapor alıp özelde yaptırıcam (bahceciyi düsünüyorum simdilik) özelden rapor nasıl çıkarttırılıyor cnmZaten orda tüp yapılmıyor dış kurum raporu veriyorlar istersen özelde yaptıracaksan özelden çıkart
He orda çıkmıyor özel üniversite hastanelerinde çıkıyorTüp bebeği rapor alıp özelde yaptırıcam (bahceciyi düsünüyorum simdilik) özelden rapor nasıl çıkarttırılıyor cnm
Ben o zaman gideyim cerrahpaşadan çıkartayım garanti olsun :)He orda çıkmıyor özel üniversite hastanelerinde çıkıyor
Evet cnm iyiler oradakiler biraz yorucu ama bir sorun olursa yardımcı olurun inş kolayca alırsın raporunuBen o zaman gideyim cerrahpaşadan çıkartayım garanti olsun :)
Ins tez zamanda bebislere kavusuruz :)Evet cnm iyiler oradakiler biraz yorucu ama bir sorun olursa yardımcı olurun inş kolayca alırsın raporunu