Tüp Bebek pozitif sonrası lekelenme kanama

Bı çok normal lekeler devam edebilir. Doktor ilaç verir endişe etme benim ilk gebeliğimde bir ay sürdü kahve lekeler hatta bi ara kırmızı da oldu. Progestan kullanmıştım o zaman

Bı çok normal lekeler devam edebilir. Doktor ilaç verir endişe etme benim ilk gebeliğimde bir ay sürdü kahve lekeler hatta bi ara kırmızı da oldu. Progestan kullanmıştım o zaman
Evet şuan benim doktorumda çok rahat corasprini bırakmam dışında bişy söylemiyor sizin acaba lekelenmeniz böyle arada pıhtı gibi de geliyormuydu

Evet şuan benim doktorumda çok rahat corasprini bırakmam dışında bişy söylemiyor sizin acaba lekelenmeniz böyle arada pıhtı gibi de geliyormuydu
Evet arada pıhtı da oluyordu siyah çamur gibi veya kahve. Arada kırmızı ama çamaşırı kirletecek kadardı. Fazla yoğun olmadı sadece uzun sürdü. Doktor kontrolündeydim hep.

Evet arada pıhtı da oluyordu siyah çamur gibi veya kahve. Arada kırmızı ama çamaşırı kirletecek kadardı. Fazla yoğun olmadı sadece uzun sürdü. Doktor kontrolündeydim hep.
Lütfen korkma. Korkun diyenlere hele hiç kulak asma. Doktorunu dinle ihmal etme. Bunalr olabilecek şeyler. Ben adet gibi kanayanı biliyorum aslan gibi doğurdu.

Lütfen korkma. Korkun diyenlere hele hiç kulak asma. Doktorunu dinle ihmal etme. Bunalr olabilecek şeyler. Ben adet gibi kanayanı biliyorum aslan gibi doğurdu.
Allah razı olsun olsun canım senden içimi birazda olsa rahatladı şuan öyle bir durumdayım ki anlatamam

Merhabalar ben 3 gün önce tüp bebek transferi oldum. Estrofem ve progestan iğne kullanıyorum. Bu akşam regl sancısına benzeyen ağrılarım başladı. Normal şartlarda reglime 4 gün var. Bu normal mi ilaçlardan vs olabilir mi tutunma belirtisi vs mi korkuyorum ya negatifse diye. Bildiğim kadari ile ilaçları kullanırken regl olmuyoruz diye duymuştum ama emin olamadım

Merhaba, tutunma belirtisi de olabilir ancak ilaçlarda yapıyor hepsini. İlaç kullanılırken regl olunmuyor ama ağrınızın regl ağrısı olmadığı kesin. İnşallah tutunma ağrılarıdır

Kızlar selam nasılsınız. Bugün benim 7 günüm ve kasık ağrılarım arttı bazen regl gibi bazen batma gibi bugün daha fazla hissediyorum nedense. Ne düşünsem onuda bilmiyorum kimi belirti diyor kimi ilaçlardan diyor sizde durumlar nedir ağrım olsa dert olmasa dert valla zor bir süreç ya siz nasılsınız

Aslında yarın testte çıkabilir. İnsan dayanamıyor beklemeye çünkü. Ama işte bazen çıkmayabiliyor moral bozup stres yapmamak gerekir böyle bir durumda da.

Aslında yarın testte çıkabilir. İnsan dayanamıyor beklemeye çünkü. Ama işte bazen çıkmayabiliyor moral bozup stres yapmamak gerekir böyle bir durumda da.
O kadar çok negatif gördüm ki inanın bu sefer yapmayacağım kan vermeye bile o kadar korkuyorum ki sonucundan

O kadar çok negatif gördüm ki inanın bu sefer yapmayacağım kan vermeye bile o kadar korkuyorum ki sonucundan
Bende oyleydim dunde leke gelince moral 0
Olmusdu bugun kasik agirim oldu filen ama sukur simdi iyim yarin kan alincak ve 20 saat sonra sonucu ogrenicem yazarken bike ellerim titriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…