-
- Konu Sahibi dilekbeybi35
Çok şükürBende aynı durumdayım bugün kese için gittim şükür kesede bişey yok hemen hastaneye git proluton vurul bekleme
Sen şimdi acile git doktorunuda beklemeÇok şükürDoktoruma uluşamadm lekelenme kesilince bende sabah aramayı düşündüm senin devam ediyor mu doktor bi açıklama yaptı mı nedeni ile ilgili
Bebeğini koruman için acilen gitmen gerekiyor beta bakılması lazimTmm çok teşekkür ederim
Gittinizmi doktora nasilsnizTmm çok teşekkür ederim
Gebelerde bu şekilde lekelenmelerle karşılaşıyoruz takip etmemiz gerekiyor bol bol su içip dinlenin takip edin artarsa kırmızı dönerse bilgimiz olsunMerhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum. 5. Gün embriyosunda 9. Gün yoğun lekelenme yaşadım. Testlerim pozitif. Artış da güzel. Bugun 11. Güm tekrar lekelenme başladı. Çok korkuyorum
Akşam doktorum ulaştım şuan iğne ye gerek yok dedi sabahda hemşire arkadaş bu mesajı attı işteGittinizmi doktora nasilsniz
kan pıhtılasman varmıAkşam doktorum ulaştım şuan iğne ye gerek yok dedi sabahda hemşire arkadaş bu mesajı attı işte
Gebelerde bu şekilde lekelenmelerle karşılaşıyoruz takip etmemiz gerekiyor bol bol su içip dinlenin takip edin artarsa kırmızı dönerse bilgimiz olsun
Corasprini içmeyin lekelenme kesinlene kadar
Diğer ilaçlara aynen devam
Yok çok şükür lekelenme şeklinde kahvekan pıhtılasman varmı
hayır onu sormuyorum kan pıhtılasman varmı normalde o test yapıldımıYok çok şükür lekelenme şeklinde kahve
Ben oksapar da kullanıyordum ama siz kullanıyor musunuz?Gebelerde bu şekilde lekelenmelerle karşılaşıyoruz takip etmemiz gerekiyor bol bol su içip dinlenin takip edin artarsa kırmızı dönerse bilgimiz olsun
Corasprini içmeyin lekelenme kesinlene kadar
Diğer ilaçlara aynen devam bugün sabah hemşire bu mesajı attı bana bende bilmiyorum dediklerini yapyorum mecbur benimde kafam karışık maalesef
kan pıhtılasmam var benm bırak demıstı bana doktor bırak dedi ama rısklı gebelık uzmanına gittim bebek asıl ozmn duser dedi hem coraspin hem oskopar devam et dediBen oksapar da kullanıyordum ama siz kullanıyor musunuz?
Bana pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum önlem olsun diye hem coraspirin hem de oksapar vermişti transferden sonra. Onları düzenli kullanıyorum. Kahverengi akıntım için mesaj attığımda sadece prolutexin dozunu artırdı ama coraspirini kes gibi bir şey demedi. O yüzden merak ettim. İnsan çok tedirgin oluyorkan pıhtılasmam var benm bırak demıstı bana doktor bırak dedi ama rısklı gebelık uzmanına gittim bebek asıl ozmn duser dedi hem coraspin hem oskopar devam et dedi
hayır onu sormuyorum kan pıhtılasman varmı normalde o test yapıldımı
hayır onu sormuyorum kan pıhtılasman varmı normalde o test yapıldım
hayır onu sormuyorum kan pıhtılasman varmı normalde o test yapıldı
Benim bildiğim kadarıyla öyle bir sorunum yok ama bir sürü kan testi yapıldı ona bakıldı mı tam olarak bilmiyorum açıkçasıhayır onu sormuyorum kan pıhtılasman varmı normalde o test yapıldımı
Ben oksapar da kullanıyordum ama siz kullanıyor musunuz?
Yok ben oksapar kullanmıyorum coraspirin kullanıyorm onu da lekelenmem geçene kadar bırakmamı söyledilerBen oksapar da kullanıyordum ama siz kullanıyor musunuz?
Bana söylemediler ama umarım unutulmamıştırYok ben oksapar kullanmıyorum coraspirin kullanıyorm onu da lekelenmem geçene kadar bırakmamı söylediler
bır gun vurmadım yalnızca bugun hem ıgne hem coraspin ictim proluton cok etkılı zatenBana söylemediler ama umarım unutulmamıştır
İşte her doktorun yöntemi çok farklı aslında hepimizin burda farklı yorumlar okudukça kafamızda karışıyor bende şuan ne doğru bilemiyorum ama mecbur dediklerini yapıyoruz Rabbime emanetBana pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum önlem olsun diye hem coraspirin hem de oksapar vermişti transferden sonra. Onları düzenli kullanıyorum. Kahverengi akıntım için mesaj attığımda sadece prolutexin dozunu artırdı ama coraspirini kes gibi bir şey demedi. O yüzden merak ettim. İnsan çok tedirgin oluyor