- 5 Aralık 2022
- 159
- 47
- 34
-
- Konu Sahibi dilekbeybi35
Merhaba, ne durumdasınız ben de yaşadımTüp bebek sonucu pozitif ama kahverengi lekelenme kanamam oldu bunu yaşayan oldumu beta katlanmış ama bu yaşayan varmı
Beta verdim 2 ye katlams ama pazartesi keseye gidecegizMerhaba, ne durumdasınız ben de yaşadım
Şükür benim de katlamışBeta verdim 2 ye katlams ama pazartesi keseye gidecegiz
Dondurulmuş transferde oluyor sanırım inşallah bebeğimize kavusuruzŞükür benim de katlamışben 2. Kez yaşıyorum bunu tekrar yaşamazsınız umarım ama yaşarsanız da korkmayın olabiliyormuş ben beta çıkana kadar kendimi yedim de. cuma gidicem inşallah kese için
transfer sonrası kaçıncı günde oldu ? benim 8. günüm bugün oldu. endişeliyim çok.Tüp bebek sonucu pozitif ama kahverengi lekelenme kanamam oldu bunu yaşayan oldumu beta katlanmış ama bu yaşayan varmı
Benimde 8 gün başladı 11 güne kadar leketransfer sonrası kaçıncı günde oldu ? benim 8. günüm bugün oldu. endişeliyim çok.
sizin sağlıklı ilerliyor ama galiba en azından beta katlanarak ilerlemiş. İnşallah benimde öyle olur. Cuma kan vercem ben bugün 8. günümBenimde 8 gün başladı 11 güne kadar leke
Yarın kan verin çıkar ama yerleşme kanamasidir kaçınci gün embriyosusizin sağlıklı ilerliyor ama galiba en azından beta katlanarak ilerlemiş. İnşallah benimde öyle olur. Cuma kan vercem ben bugün 8. günüm
5. gün embriyosu. Olabilir yarın doktorumla konuşuyum ver derse veririmYarın kan verin çıkar ama yerleşme kanamasidir kaçınci gün embriyosu
Doktoru boşver ver çıkar ben 7gun verdim 36cikti çıkıyor 5gun embriyosu5. gün embriyosu. Olabilir yarın doktorumla konuşuyum ver derse veririm
Doktorlar erken test istemiyor canım ama özel hastaneye gidebilirsen hiç muayene olmadan sadece gebelik testi yaptırabiliyorsun. Ben normalde üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ama 8. Günden beri özelde yaptırıyorum kan testimi5. gün embriyosu. Olabilir yarın doktorumla konuşuyum ver derse veririm
Öyle mi bilmiyorum benim de dondurulmuş embriyo. Her olduğunda aklım gidip geliyo artık olmaz inşallahDondurulmuş transferde oluyor sanırım inşallah bebeğimize kavusuruz
MaşallahBende yaşamıştım kızlar dikkat edin son bırsey olmaz ilaçlarınıza ve yeme seklınıze dikkat ederseniz ıns Allah da yardımcınız olur ben öyle oldu kızım 3 yaşında suanda ıns size de nasıp olur
Ben bugün korkudan tekrar test yaptırdım 2270 çıktı kanamamda kesildi çok şükürMaşallahben 2. Kez yaşadım insanı korkuyor. Umarım tekrar olmaz
İnşallah tekrarlamaz canımBen bugün korkudan tekrar test yaptırdım 2270 çıktı kanamamda kesildi çok şükür
Bende aynı durumdayım bugün kese için gittim şükür kesede bişey yok hemen hastaneye git proluton vurul beklemeMerhaba kızlar Rabbim hepimizin yardımcı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahŞubat dondurulmuş 5gün 1embriyo transfer oldum çok şükür 10 gün pozitif sonuç aldm 2 gün sonrada değerim arttı doktorum 10 gün sonrası keseyi görmek için randevu verdi ama benim bugün 14 günü akşam kahverengi lekelenme oldu çok panik oldum adet ağrımda var ama bunu nerdeyse devamlı oluyor adet ağrım