- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 32
- Konu Sahibi dilekbeybi35
Sağolun teşekkür ederim dua edin nolur ben çok korkuyorumİnşallah pozitif görürsünüz ve sağlıkla alırsınız kucağınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun teşekkür ederim dua edin nolur ben çok korkuyorumİnşallah pozitif görürsünüz ve sağlıkla alırsınız kucağınıza
Belki yerleşmedir kuzum benim dün çok ağrım vardı ama bugün baya hafifledi mesela lekem hiç olmadı ama bu ilaçlardan mı kaşık ağrısı yoksa başka birşey mi ne düşüneceğimi de bilmiyorum kiBende oyleydim dunde leke gelince moral 0
Olmusdu bugun kasik agirim oldu filen ama sukur simdi iyim yarin kan alincak ve 20 saat sonra sonucu ogrenicem yazarken bike ellerim titriyor
çıktı mı arkadaşım sonucunArkadasda yerlesmedendir dedi yarin sonuc beli olucak hayirlisi okudum kadariyla herkesde yerlesme kanamasi olmuyormus
tebrikler çok sevindim. Kesinlikle hamilesiniz..
Yaa çok sevindimKızlar sanırım hamileyim sonucum 99.24 çıktı pozitif değil mi ölücem şimdi değer normal mi
Saol kardeşim çok teşekkür ederim rabbim size de nasip etsin inanın o kadar ümidim yoktu ki bütün dualarım benimle kader ortağı olan kardeşlerim içinYaa çok sevindim
Canım hayırlı olsun çok sevindim okudum yazdıklarını. Progestan kullanırken akıntın oldu mu? Kaç gün kullandın, test ne zaman yaptın bilgi verebilirsen çok sevinirimKızlar selam nasılsınız. Bugün benim 7 günüm ve kasık ağrılarım arttı bazen regl gibi bazen batma gibi bugün daha fazla hissediyorum nedense. Ne düşünsem onuda bilmiyorum kimi belirti diyor kimi ilaçlardan diyor sizde durumlar nedir ağrım olsa dert olmasa dert valla zor bir süreç ya siz nasılsınız
Ben hem fitil hem iğne kullandım transfer öncesi 2 3 gün önce başladım. Evet akıntım oldu halada var şu gibi geliyor bazen sanırım fitilden diye düşünüyorum.Canım hayırlı olsun çok sevindim okudum yazdıklarını. Progestan kullanırken akıntın oldu mu? Kaç gün kullandın, test ne zaman yaptın bilgi verebilirsen çok sevinirim
Canım peki akıntın adete yakın mı başladı ilk gebeliğimde Progestan kullanırken adete yakın su gibi akıntım olmuştu. Şimdi yine ikinci gebelik için uğraşıyorum Progestan kullanıyorum henüz akıntı yok o yüzden soruyorumBen hem fitil hem iğne kullandım transfer öncesi 2 3 gün önce başladım. Evet akıntım oldu halada var şu gibi geliyor bazen sanırım fitilden diye düşünüyorum.
Tamamdır canım çok teşekkür ederimÇok emin değilim seni yanıltmayayım ama sanırım evet ben transfer olduğumda normal şartlarda adetime 4 5 gün vardı hatta transfer oldum reglime 3 gün kala aşırı ağrım oldu doktoruma dedim ki çok sancım var heralde tutmadı hastalanacağım dedim. Oda ilaçları kullanırken adet olamazsın tutunma ağrısı olabilir dedi sanırım ondan sonra akıntım başladı
Merhaba hamilesiniz sanırım çok sevindim. Birsey sormak istiyorum benmde transferimin 5. Günü dün akşam akıntılı kahvemsi lekelenme geldi sadece bir kere oda cok az. Bugünde şeffaf akıntı geldi bu normal mi? Regli öncesi bende hep olurdu bu regli mi olcam diye çok korkuyorum. İlk denemem bir umut bekliyorum ama umudumda yokMerhabalar ben 3 gün önce tüp bebek transferi oldum. Estrofem ve progestan iğne kullanıyorum. Bu akşam regl sancısına benzeyen ağrılarım başladı. Normal şartlarda reglime 4 gün var. Bu normal mi ilaçlardan vs olabilir mi tutunma belirtisi vs mi korkuyorum ya negatifse diye. Bildiğim kadari ile ilaçları kullanırken regl olmuyoruz diye duymuştum ama emin olamadım
Merhaba, bence normal olabiliyor çünkü. Benim baya kahverengi gelmişti. Regli olamayız ilaç kullanırken, ilaçları bırakınca olunabiliyor. Progesteron hormonu bunu sağlıyor. Yani endişe etmeyin boş yere umarım güzel haberler alırsınızMerhaba hamilesiniz sanırım çok sevindim. Birsey sormak istiyorum benmde transferimin 5. Günü dün akşam akıntılı kahvemsi lekelenme geldi sadece bir kere oda cok az. Bugünde şeffaf akıntı geldi bu normal mi? Regli öncesi bende hep olurdu bu regli mi olcam diye çok korkuyorum. İlk denemem bir umut bekliyorum ama umudumda yok
Aynı benim şikâyetlerim bende tup bebekle şuan gebeyim daha doktora gitmedim ama çamur gibi kahve bazen çok açık bir kere kırmızı geldi hatta, doktorum normal dedi corasprini bırak dedi çok fazlaysa ve kırmızıysa dedi okadar,normal seyrinde ilerliyor mu gebeliğini merak ettim bendede var bi tedirginlikEvet arada pıhtı da oluyordu siyah çamur gibi veya kahve. Arada kırmızı ama çamaşırı kirletecek kadardı. Fazla yoğun olmadı sadece uzun sürdü. Doktor kontrolündeydim hep.
Nerdeyse artmış aynı lab.verin o sizi yanıltır benm ilk 39 sonra 121 cikmistiKızlar bugün tekrar kan verdim değerim 2 katı artmamış 99.24 tü bugün kü 152,9 çıkmış. Pazartesi tekrar kan ver dedi doktor. Bir korku kapladı içimi aşırı korkuyorum şu an. İnş birşey yoktur dua edin olur mu
Tüp bebek merkezinde mi versem yoksa acil demi acaba ne dersinizNerdeyse artmış aynı lab.verin o sizi yanıltır benm ilk 39 sonra 121 cikmisti