Doktorla görüştüm öncesinde kiloyla ilgili bir yorumu olmadı. Bütün tetkiklerim tahlillerim yapıldı. Sadece psikolojik olarak hazir olduğunda adetin ikinci günü gelirsen başlarız dedi. Kilo genelde kalça kısmında göbek yok pek. Tedavide sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ama tedavi süreci çok kilo aldırırsa diye endişeliyimİlk görüşmede doktor yönlendirecektir zaten
Tabii kilo vermeniz sürece faydalı
Bir de şu var yunurtaları büyütmek için verilen ilacı göbek çevrenize kendi kendinize enjekte ediyorsunuz ilacın emilimi yağ dokunuz fazlaysa daha az olabiliyor yani daha yüksek dozda ilaç almanız gerekebiliyor istenilen yumurta büyüklüğüne erişmek için. Daha çok ilaç daha çok hormon ve de ilaçlar epey pahalı (tek ampul 650 TL gibi) bu tek ampulden günde 200 mg almanız gerekirse 3 gün gider, 400 mg almanız gerekirse 1,5 gün.
Doktorla görüştüm tahlillerim yapıldı psikolojik olarak hazır oldugun zaman gel dedi sadece. Kilomla ilgili bir yorumu olmadiHemen hemen aynı boylardanız, kilonuz çokta fazla değil bence boyumuza göre ama doktor yine yönlendirme yapar bence..yumurta toplama işlemim gerçekleşti benim şimdiye kadar hiç kilo almadım, aynı kilodayım..Tabi bundan sonra ne olacak bilemiyorum..
Yumurta kapıya dayanmadan istikrarlı olamıyorum malesef.Çok fazla değilmiş ama verseniz iyi olur. Alan çok kilo alabiliyor. Bir de gebelik başlangıcı daha düşük kiloyla olursa daha sağlıklı ilerler.
Doktor risk görmediyse sorun olmazDoktorla görüştüm öncesinde kiloyla ilgili bir yorumu olmadı. Bütün tetkiklerim tahlillerim yapıldı. Sadece psikolojik olarak hazir olduğunda adetin ikinci günü gelirsen başlarız dedi. Kilo genelde kalça kısmında göbek yok pek. Tedavide sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ama tedavi süreci çok kilo aldırırsa diye endişeliyim
Peki teşekkürlerDoktor risk görmediyse sorun olmaz
Ben biraz aldım hem ilaçtan dolayı hem de transfer sonrası hareketsizlik sebebiyle
Ama bence dikkat ederseniz çok sorun olmaz
İğnelerin bir etkisi olduğunu asla düşünmüyorum , dikkat ettiğiniz müddetce karbonhidrattan uzak kaldığınız takdirde hiçbir sorun çıkmayacaktır . Sadece tüp bebek tedavi sürecinde yemenize icmenize olabildiğince doğal besinleri tüketmeniz de fayda var . Tüp bebek tedavisi surecimde kilo verdim spor ve aralıklı oruçla,hormon değerlerim üst olmadığı halde hepsi çok güzel düzeldi ,ardından kortizonlu ilaçlarla tedavi edilen başka bir rahatsızlığim olduğu halde yine kg almadım normal seyrine devam etti ki kiloya elverişli bir bünyem var . Dikkat edin inşallah çokta güzel tedaviniz sonuç verirArkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat fazla kilolarım var. Tedaviyi erteleyip kilo mu vermeliyim sizce önce. Tedavi sürecinde daha da kilo alırmıyım. İgne ilaç kullanma döneminde çok kilo alınıyor mu.Dikkat etsem o süreçlerde kilo verilebiliyor mu. Bebek istiyorum fakat hamilelikte aşırı kilo alıp sağlığımı da kaybetmek istemiyorum.tecrübesi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. 1.73 boyum 76 kilom. Önerileriniz neler
Benim de boyum 1.70 ben de 75-76 civarı ile başlamıştım ama 82 kilo oldum transferden sonra yatınca yemek yedim hep ilaçlar pek etki etmiyor kiloya ama stresden yedim benArkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat fazla kilolarım var. Tedaviyi erteleyip kilo mu vermeliyim sizce önce. Tedavi sürecinde daha da kilo alırmıyım. İgne ilaç kullanma döneminde çok kilo alınıyor mu.Dikkat etsem o süreçlerde kilo verilebiliyor mu. Bebek istiyorum fakat hamilelikte aşırı kilo alıp sağlığımı da kaybetmek istemiyorum.tecrübesi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. 1.73 boyum 76 kilom. Önerileriniz neler
Yatmak kısmıda sıkıntı baya doğruBenim de boyum 1.70 ben de 75-76 civarı ile başlamıştım ama 82 kilo oldum transferden sonra yatınca yemek yedim hep ilaçlar pek etki etmiyor kiloya ama stresden yedim ben
Çok teşekkürler umarım öyle olurİğnelerin bir etkisi olduğunu asla düşünmüyorum , dikkat ettiğiniz müddetce karbonhidrattan uzak kaldığınız takdirde hiçbir sorun çıkmayacaktır . Sadece tüp bebek tedavi sürecinde yemenize icmenize olabildiğince doğal besinleri tüketmeniz de fayda var . Tüp bebek tedavisi surecimde kilo verdim spor ve aralıklı oruçla,hormon değerlerim üst olmadığı halde hepsi çok güzel düzeldi ,ardından kortizonlu ilaçlarla tedavi edilen başka bir rahatsızlığim olduğu halde yine kg almadım normal seyrine devam etti ki kiloya elverişli bir bünyem var . Dikkat edin inşallah çokta güzel tedaviniz sonuç verir
Bir önceki tedavimden hamile kalmıştım. 76 ile başlamıştım 90 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 78 olmuştum hiç bişey yapmadan. Sonra diyet ve yürüyüşle 65e düşmüştüm. Kendinizi hiç sıkmayın, hayatınızın en özel ve güzel dönemi hamilelik. Ben hiç kasmadım ne istiyorsam yedim. Sonra çözümü oluyor bir şekilde. İnş pozitif görürsünüz.Yatmak kısmıda sıkıntı baya doğruBen transfere kadar kilo vermeye çalışayım en iyisi sıkı diyetle Allah nasip ederse hamilelik süreci var birde bunun. 100 kilo olurum diye çok korkuyorumm
İnsallah çok teşekkürlerBir önceki tedavimden hamile kalmıştım. 76 ile başlamıştım 90 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 78 olmuştum hiç bişey yapmadan. Sonra diyet ve yürüyüşle 65e düşmüştüm. Kendinizi hiç sıkmayın, hayatınızın en özel ve güzel dönemi hamilelik. Ben hiç kasmadım ne istiyorsam yedim. Sonra çözümü oluyor bir şekilde. İnş pozitif görürsünüz.