• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek mi tekrar şansımı denemek mi lütfen yardım edin 🙏🏾

Evet ben görüşmeye gittim ve ertesi gün direkt tedaviye başladık. Sigarayı bırakamamıştım ama azalmıştım tedavi sırasında. Her ay yumurta kalitesi değişirmiş ama yinede öncesinde yumurta güçlendirici takviye kullanabilirdim. Benim yaş 28 amh de yüksek pcosluyum. Yumurta sayım iyi ama kalitesi düşük. Bir tane embriyo elde ettik onu genetiğe göndermiştim o da anomalili genetiği bozuk geldi. Yani elde var 0. Şimdi her sabah aç karnına bir çay kaşığı arı sütü polen bal karışımı yiyorum. Kahvaltıdan sonra da d vitamini, selenyum, Cq 10, omepa, b12 , magnezyum ve folik asit içiyorum birer tane. Bunları 3 ay kullanıcam. Yumurta kalitesinin artması takviyelerle aşağı yukarı 2-3 ayda etkisini gösteriyormuş. Avokado tüketmeye çalışıyorum haftada bi kaç kez. İdeal kiloma indim ve yılbaşında sigarayı bıraktım. 2 düşükten ve genetik sonuçtan sonra tamamen bunlara odaklandım. Çünkü bi tane sağlıklı yumurta sağlıklı bir gebelik için yetiyor aslında. İnşallah çabalarımızın karşılığını alırız.
Direk tedaviye başlaması evet hiç olmamış zaten, onunla devam etmiyorsunuz değil mi? Stresli durumda en fazla fazla azaltabilir gibi geliyor sizi tebrik ediyorum bu konuda🙏🏾 evet ben de aynı şekilde arı sütü başlayacağım şimdi takviye olarak ben sabah tablet tablet akşam şase olarak vitamin kullanıyorum içinde bayağı bir şey var zaten tüp bebek tedavisi öncesi verilen bir vitaminmiş yasınız çok iyi ben de 31 yaşındayım benim amh normal çıktı ama hep bir problem yaşadım bir türlü devamı olmadı sizin yumurtalıklarınız kalite olarak üçe ay içinde zaten bomba gibi olacak eminim sizde buna inanın günlük bir de yürüyüş yapın bir yarım saat kadar günde 2 litre su inşallah Allahın izniyle kavuşacağız bebeklerimize

Direk tedaviye başlaması evet hiç olmamış zaten, onunla devam etmiyorsunuz değil mi? Stresli durumda en fazla fazla azaltabilir gibi geliyor sizi tebrik ediyorum bu konuda🙏🏾 evet ben de aynı şekilde arı sütü başlayacağım şimdi takviye olarak ben sabah tablet tablet akşam şase olarak vitamin kullanıyorum içinde bayağı bir şey var zaten tüp bebek tedavisi öncesi verilen bir vitaminmiş yasınız çok iyi ben de 31 yaşındayım benim amh normal çıktı ama hep bir problem yaşadım bir türlü devamı olmadı sizin yumurtalıklarınız kalite olarak üçe ay içinde zaten bomba gibi olacak eminim sizde buna inanın günlük bir de yürüyüş yapın bir yarım saat kadar günde 2 litre su inşallah Allahın izniyle kavuşacağız bebeklerimize

Eklentiler

• IMG_3421.webp
    IMG_3421.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 9
Belki de rahim toparlanmasıdır ya da artık doktorunuz hormon tarzı bir ilaç vermiş sanırım umarım toparlanır gerek kalmaz başka bir şeye ben çektirdiğimde filmi açıkçası özel bir yerde çektirdim herhangi bir ağrım sızım olmadı
Insallah oyledir rahim toparlaniyordur bende öyle diyorum. Dr antibiyotik ve duphaston baslamisti. Biraktim ama. Bugun reglim tam baslamis sayiyorum artik. Cok asiri degil onu da uzun suredir kanamam olmasina bagliyorum. Hafta olarak ileriydi bebegim ondan bu kadar sürdüğünü düşünüyorum. Insallah da ondandir 🙏
Ben devlette cektirdim anestezi almadan biraz zahmetli olmustu. Insallah gerek kalmaz diyeyim🥲

Insallah oyledir rahim toparlaniyordur bende öyle diyorum. Dr antibiyotik ve duphaston baslamisti. Biraktim ama. Bugun reglim tam baslamis sayiyorum artik. Cok asiri degil onu da uzun suredir kanamam olmasina bagliyorum. Hafta olarak ileriydi bebegim ondan bu kadar sürdüğünü düşünüyorum. Insallah da ondandir 🙏
Ben devlette cektirdim anestezi almadan biraz zahmetli olmustu. Insallah gerek kalmaz diyeyim🥲
Büyük ihtimal ondan olabilir, kanamanın azalması yani adet görmeye başladığınızda az gelmesi ya da gün olarak kısa sürmesi acaba dedirtiyor ama sizde böyle bir durum yok büyük ihtimal rahminiz toparlanıyordur bu süreçte siz de rahim güçlendirici takviyeler alın isterseniz umarım gerek kalmaz çektirmenizi tekrar bir problem yaşamadan başlarsınız🙏🏾

Büyük ihtimal ondan olabilir, kanamanın azalması yani adet görmeye başladığınızda az gelmesi ya da gün olarak kısa sürmesi acaba dedirtiyor ama sizde böyle bir durum yok büyük ihtimal rahminiz toparlanıyordur bu süreçte siz de rahim güçlendirici takviyeler alın isterseniz umarım gerek kalmaz çektirmenizi tekrar bir problem yaşamadan başlarsınız🙏🏾
Insallah bir problem olmaz da yoluma normal devam ederim bende öyle diyorum hep. Allahim saglikla yeniden hamile kalmayi saglikla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Takviyeler kullaniyorum insallah onlar rahmime de iyi geliyordur 🙏

Insallah bir problem olmaz da yoluma normal devam ederim bende öyle diyorum hep. Allahim saglikla yeniden hamile kalmayi saglikla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Takviyeler kullaniyorum insallah onlar rahmime de iyi geliyordur 🙏
Âmin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın… takviye ne kullanıyorsunuz acaba?

Âmin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın… takviye ne kullanıyorsunuz acaba?
Amiiin aminnn inşallah 🙏
Takviye olarak mfk nin folic asid ve magnezyum iceren takviyelerini kullaniyorum, içerisinde multivitamin gibi farkli vitaminler de var.
Birde bir gebenin günlüğünün takviyelerini aldim onlari kullanmaya baslamadim henüz baslayacagim.

Kızlar üniversite hastanesi ve özel bir merkez çok fark ediyor mu sizce tüp bebek sürecinde?

Amin inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun. Yok devam etmiyorum aynı doktorla. Benim düşüklerin arasında 2 ay var. Sonra 8 ay olmayınca gitmiştik doktora. Gebelikte zor olmuştu 2 sene beklemiştik. Hayırlısı böyleymiş. Senin de arka arkaya mı oldu kayıplar?
Yine de gebe kalabiliyorsun kalabiliyorum çok şükür bu da önemli. Sadece sağlıklı bir yumurta ile kavuşacağız inanıyorum Allahın izniyle. süreç beklemek yorucu. Bide gebeliği öğrenip o sevincin yarım kalması ne demek çok iyi bilirim. Kafaya çok fazla takmamaya çalışıp bol bol dua edelim .

Amin inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun. Yok devam etmiyorum aynı doktorla. Benim düşüklerin arasında 2 ay var. Sonra 8 ay olmayınca gitmiştik doktora. Gebelikte zor olmuştu 2 sene beklemiştik. Hayırlısı böyleymiş. Senin de arka arkaya mı oldu kayıplar?
Yine de gebe kalabiliyorsun kalabiliyorum çok şükür bu da önemli. Sadece sağlıklı bir yumurta ile kavuşacağız inanıyorum Allahın izniyle. süreç beklemek yorucu. Bide gebeliği öğrenip o sevincin yarım kalması ne demek çok iyi bilirim. Kafaya çok fazla takmamaya çalışıp bol bol dua edelim .
Benim 1 sene var ama korunma süresi de koyunca araya 6 ay a yakın , senede bir diyebilirim evet çok şükür kalabiliyoruz , akışa bırakmalıyız başka şeylerle oyalanmalı dediğin gibi kafaya takıp düşününce ve hamile kalma niyetiyle birliktelik yaşadığında hiç olmuyor , dr söylemişti vücudun kortizon salgılıyor stres düşünce ve tutmuyor akışa bırak düşünme keyif için birliktelik yaşa demişti . Bol bol dua bol bol çabayla sağlıkla yaşayacağız bu yarım kalan duyguyu Allahın izniyle 🙏🏾

Amiiin aminnn inşallah 🙏
Takviye olarak mfk nin folic asid ve magnezyum iceren takviyelerini kullaniyorum, içerisinde multivitamin gibi farkli vitaminler de var.
Birde bir gebenin günlüğünün takviyelerini aldim onlari kullanmaya baslamadim henüz baslayacagim.
Q10 ensim içeren takviye de almanı tavsiye ederim bol bol yürüyüş sağlıklı ve dengeli beslenerek yumurtalığı güçlendirmek lazım 💪🏽
benim multifer plus içerisinde b vitamini q10 selenyum folik asit d vitamini b vitamini vs var , bence başlamalısın hemen denemeyi düşünüyorsan etki etmesi zaman alıyor yumurtalığa 🙏🏾

Q10 ensim içeren takviye de almanı tavsiye ederim bol bol yürüyüş sağlıklı ve dengeli beslenerek yumurtalığı güçlendirmek lazım 💪🏽
benim multifer plus içerisinde b vitamini q10 selenyum folik asit d vitamini b vitamini vs var , bence başlamalısın hemen denemeyi düşünüyorsan etki etmesi zaman alıyor yumurtalığa 🙏🏾
Bakayim dedigin markaya da çok teşekkür ederim 🙏
Aslinda elimde pregnom max var ama kullanmaya baslamadim. Onun icerigi de dolu baya gebeligim sonlanmadan tam önce yazmisti henuz kullanmaya baslayamadan malesef..
Olmadi pregnomla da destekleyeyim diyorum ama inolac ve inovitol almistim birgebeden onlarin icerigi de dolu. Olmadi bugun baslayayim hepsine.

Back
X