• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK MERKEZLERİ ve MALİYETİ 2015

hazal85

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
77
26
18
Selam arkadaşlar acıbadem maslak hastahanesine geçen hafta gittik tüp bebek için bu arada şehir dışından gittik daha önce kalp atışının durması sonucu kürtaj olduk öncesinde başarısız olmuş aşılamalarımız var 2 adet eşimde morfoloji sorunu var kan testlerimizin hepsini yaptırdık ama henüz genetik testimizin sonucu çıkmadı...tamamen objektif olarak yazıyorum amacım maddi ve manevi olarak zor bu süreçte birbirimize destek olmak ve tedaviye başlamadan bir fikir alışverişi yapmak...Merkeze hakkındaki düşüncelerime gelince çok aşırı kalabalık doktor çok yoğun, bekleme salonu küçük bodrum katta hangi saatte muayene olacağınız belli değil sekreterler çok ilgili değil sorularınıza cevap almakta zorlanıyorsunuz ama Bülent Hoca ya ne sorduysak cevapladı sağolsun iyi bir doktor diyebilirim gayet ciddi ve işini yapıyor muayene ücreti hocanın 420 TL... Eğer orada tedavi olursak bize çizdiği yol haritası ise şu şekilde tekrar bir HSG filmi rahimde yapışıklık var dedi kürtaj olduğumdan dolayı olmuş fiyatı 450 TL+5750 TL tüp bebek yumurtaları dondurmak istedi+1500-2000 TL Arası İlaçlar+1190 TL Dondurma ücreti + sonrasında Hitereskopi yapılacak yapışıklığı açmak için fiyatı 2750 TL+ iki ay sonra tekrar HSG Çekilecek fiyatı 450 TL sonrasında eğer bir sorun yoksa dondurulmuş emriyo transferi yapılacak kafamız karışık sizlerden bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olursanız seviniriz ve maliyetlerinizi yapılan işlemleri hepimize bol :anneadayı: günler...

canım hakkında hayırlısı olsun.bız ılk muayene ıçin 150 tl verdık.hastaneye 4400 tl.bızım ılaçlar 2500 falan tuttu.dondurma ucretıde 1500 tl verılecek.malesef bu iş için epey para dokuluyor.dah abunların ıçınde gıt gel yol yemek masraflarıı yok.9000 tl yı buluyor toplam bzıımkıde.ben dada once amelıyat olmuştum o ucretler şu an ondan yok

Teşekkür ediyorum siz hamile kaldınız mı tedavinizi nerede hangi doktora yaptırdınız ve en önemlisi sorununuz neydi acaba sonucunda bebeğimizi kucağımıza alabilecek miyiz içimizde hep bir korku uzun bir süreç başına gelmeyen bilmez...

Merhabalar
Hayal 85 bu rakamlar cok yuksek bence bu istenilen seylerin bir kismini ozel doktor ve devlet hastanesi isbirligi icinde makul fiyatlarla halletmeye calis nerdesin bilmiyorumm yani hangi sehirdesin arastir sor kendine yol haritaşi belirle bunlarin hepsini tup bebek merkezlerinde yaptirmak dunyanin parasi be sanki bunlar icin calisiyoz para neyse bende sengibi yillarca gozumu kararttim bahceciye dunyanin parasini verdim sonuc kocaman sifir yas sorunun yoksa en bastan planli asama asama hallet onlara sadece tup kisminda basvur tuptede rapor kullanabiliyosan kullan karambole atlama o ilaclar bile dunyanin parasi hic olmazsa yuzdelik kismini verirsin

Yanlis anlama beni ablan say yazik bu paralara biz kari koca ogretmeniz bunlarin degirmenine su yetistirmekten begenmedigim kullanilmis bir evi krediyle anca aldik

7 deneme yaptim hepsi cebimden tek kurus devlet destegi almadim neye yanayim en guzel yillarim gitti gencligim hayallerim umidim en guvenilir yer bi aciklama bile yapmadi...simdi kime guveneyim lutfen akilli olalim kendimizi kullandirmayalim hic birine a kurumu b sahsi kim olursa olsun onlar once kendilerini dusunuyo biz varsak onlar var bizi para kaynagi gibi gormesin herkes isini duzgun yapsin

Merhabalar
Hayal 85 bu rakamlar cok yuksek bence bu istenilen seylerin bir kismini ozel doktor ve devlet hastanesi isbirligi icinde makul fiyatlarla halletmeye calis nerdesin bilmiyorumm yani hangi sehirdesin arastir sor kendine yol haritaşi belirle bunlarin hepsini tup bebek merkezlerinde yaptirmak dunyanin parasi be sanki bunlar icin calisiyoz para neyse bende sengibi yillarca gozumu kararttim bahceciye dunyanin parasini verdim sonuc kocaman sifir yas sorunun yoksa en bastan planli asama asama hallet onlara sadece tup kisminda basvur tuptede rapor kullanabiliyosan kullan karambole atlama o ilaclar bile dunyanin parasi hic olmazsa yuzdelik kismini verirsin
Bilmiyorum canım fiyatlar bu şekilde evlen borç öde ev al borç öde evlat sahibi olmak için borç öde :( rapor çıkartabilsek çok iyi olurdu ama rapor işi de çok uzun sürüyor 6 ay- 1 yıldan önce çıkmaz dediler 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim hiç korunmadık bu kadar masraf yapacakken bari sonucu iyi olsa bu histereskopiyi başka bir yerde yaptırabilirmiyim diye sormayı unutmuşum fiyatları öğrenince

Back