arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.
canım öncelikle geçmiş olsun...hayatım sen çocuktan önce evliliğini gözden geçir derim bu nasıl mantık böyle çocuğun olmuyor diye eşin seni aldatıyor...eşin varikoselse ameliyat olsun canım varikoselden sonra hamile kalan bir sürü insan var.doktora göründün mü öncelikle? normal yolla hiç şansınız yok mu?bu arada siz hangi ilde oturuyorsunuz? tek şansın varsa istanbul veya ankara derim.istanbulda memorial,acıbadem,bahçeci klinikleri var.ama kalacak yerin yoksa çok para.maddiat nasıl bilmiyorum.2000 euro tedavi 1500 ilaç 1000 kalacak yer parası tutar.ama TÜP BEBEK CANIM SAĞLIKLI BİR PSİKOLOJİ İLE OLMASI GEREKİR MALESEF SENİN PSİKOLOJİN OLDUKÇA KÖTÜ DURUMDA SEN ÖNCE PSİKOLOJİNİ DÜZELT BİR YARDIM AL TABİ EŞİN DENEN İNSAN(!)LA BİRLİKTE sonra tedaviye başla d ..
arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.
thor bank öncelikle ilgilendiğin için sağol ancak üslubunçok sert ve incitici, senin böyle bir sorunun olmadığını düşünüyorum yoksa beni anlardın canım, benim yardım istediğim durum tüp bebek merkezleri ,yani özel hayatım değil, yaşadığım sıkıntıları anlatma sebebimde mağduriyetimin anlaşılması içindir,benim gibi çocuğu olmayan kadınlar içinde benim sorunumu yaşayan çok kişi var , psikolojiden anlıyor isen insanın bu durumdayken mutlu iyi olmasının pek mümkün olmayacağını bilmen gerekirdi, ben kendimi toparladıkça çevrem buna izin vermiyor, devamlı bu konuyu açıyorlar kimseye kısır olduğumu söylemek istemiyorum ama beni anlatmaya mecbur bırakıyolar, neyse yinede yardımcı olduğun için sağol
arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun, 5 yıl boyunca tüp bebeğe baş vurmamamın nedeni eşimle sorun yaşıyor olmamdı, eşimle sorunlarımızı hallettiğim için şu anda baş vurmayı düşünüyorum, tupbaby kadınlar kulübünü bir aydır biliyorum bu siteye girdikten sonra yalnız olmadığımı görmek bana biraz daha dayanma gücü verdi, soway doktor bize normal yollardan çocuk sahibi olmamızın mümkün olmadığını söyledi eşim ameliyat olsa bile düzelmezmiş çünkü spermleri hareketli değilmiş ve şekil bozukluğu varmış. bulunduğumuz yerde devlet hastanesi var ancak biz bu durumdayken en iyi tedavinin özelde olabileceğibni düşünüyoruz eşim borç aldı çevresinden tüp bebek için. şu anda tüp bebek için bütün masrafları ödeyebiliriz, bize sadece doğru adres gerekiyor , türkiyede en iyisi hangisi, herkes bir yer öneriyor bu yüzden çok kararsızız,
arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun, 5 yıl boyunca tüp bebeğe baş vurmamamın nedeni eşimle sorun yaşıyor olmamdı, eşimle sorunlarımızı hallettiğim için şu anda baş vurmayı düşünüyorum, tupbaby kadınlar kulübünü bir aydır biliyorum bu siteye girdikten sonra yalnız olmadığımı görmek bana biraz daha dayanma gücü verdi, soway doktor bize normal yollardan çocuk sahibi olmamızın mümkün olmadığını söyledi eşim ameliyat olsa bile düzelmezmiş çünkü spermleri hareketli değilmiş ve şekil bozukluğu varmış. bulunduğumuz yerde devlet hastanesi var ancak biz bu durumdayken en iyi tedavinin özelde olabileceğibni düşünüyoruz eşim borç aldı çevresinden tüp bebek için. şu anda tüp bebek için bütün masrafları ödeyebiliriz, bize sadece doğru adres gerekiyor , türkiyede en iyisi hangisi, herkes bir yer öneriyor bu yüzden çok kararsızız,
Sitede Laubali isimli bir arkadaş var.. Yurtdışında yaşıyor...11 denemesi oldu...En sonunda Allah ın lutfu kendiliğinden hamile kaldı ve doğum yaptı bile....şimdi bizler sana ne desek teselli gibi gelmeyecek biliyorum ama arkadaşlar haklı en iyi merkeze bile gitsen sağlam sinirler ve yüksek moralle bu işe girmediğin sürece şansını kendi ellerinle yok etmiş olursun.. ben de sinir olurdum kendini rahat bırak bu konuyu unut o zaman olur diyenlere hepsini boğmak gelirdi içimden ama sonra Rabbim bana öyle bir tevekkül verdi ki.. gerçekten de hiç olmaz denen yerdeydim hem eşimde hem bende çok ciddi sorunlar vardı ben de bu işin peşini bırakmaya karar verdim, herkesin kullandığından kat kat yüksek dozda ilaçlarla 1 tanecik bile yumurtam oluşmadı ben de vazgeçtim, pes ettim.. ve vazgeçtiğim ay kendiliğimden hamile kaldım.. herşeyin bir saati var, biliyorum için yanıyor ama tevekkül etmeye çalış, Allahtan sabır dile ve doğru doktoru karşına çıkarması için dua et..ben kendi adıma Rabbime bana bir evlat ver diye yalvarmadım bana senden geleni sorgusuz kabul edecek tevekkül ver dedim.. Rabbim de verdi.. sabret, dua et, tevekkül et ve iyi bir merkez araştırmaya devam et canım..
AYŞE_URL senin adına çok sevindim mucize dedikleri bu olsa gerek, şimdi inancım dahada arttı , doktorların normal yolla olmaz demesi ve 5 yıl boyunca her ay hamile olmadığımı görmek tam bir ümitsizlikti benim için, şu anda sadece kararvermek kaldı benim için, en iyisi tlf arayıp hepsiyle görüşmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?