Tüp Bebek Merkezleri Hakkında Bilgi Verir misiniz?

banunisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
51
0
36
Adana
:59: arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.

:59: arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.

canım öncelikle geçmiş olsun...hayatım sen çocuktan önce evliliğini gözden geçir derim bu nasıl mantık böyle çocuğun olmuyor diye eşin seni aldatıyor...eşin varikoselse ameliyat olsun canım varikoselden sonra hamile kalan bir sürü insan var.doktora göründün mü öncelikle? normal yolla hiç şansınız yok mu?bu arada siz hangi ilde oturuyorsunuz? tek şansın varsa istanbul veya ankara derim.istanbulda memorial,acıbadem,bahçeci klinikleri var.ama kalacak yerin yoksa çok para.maddiat nasıl bilmiyorum.2000 euro tedavi 1500 ilaç 1000 kalacak yer parası tutar.ama TÜP BEBEK CANIM SAĞLIKLI BİR PSİKOLOJİ İLE OLMASI GEREKİR MALESEF SENİN PSİKOLOJİN OLDUKÇA KÖTÜ DURUMDA SEN ÖNCE PSİKOLOJİNİ DÜZELT BİR YARDIM AL TABİ EŞİN DENEN İNSAN(!)LA BİRLİKTE sonra tedaviye başla derim.

canım merhaba.ben sana istanbuldaki memorialı öneriyorum bence en iyi yöntemler orda kullanılıyor.bahçeci fulya diye bi merkez daha var ordan da çok memnun kalan arkadaslarımız var.kalacak yerin yoksa öğretmen evlerinde kalabilirsin günlüğü 50 tl.öğretmen olmasan da bu fiyatlara kalabiliyorsun canım.hem de güvenli olur.şansın bol olsun,allah yardımcın olsun.

canım öncelikle geçmiş olsun...hayatım sen çocuktan önce evliliğini gözden geçir derim bu nasıl mantık böyle çocuğun olmuyor diye eşin seni aldatıyor...eşin varikoselse ameliyat olsun canım varikoselden sonra hamile kalan bir sürü insan var.doktora göründün mü öncelikle? normal yolla hiç şansınız yok mu?bu arada siz hangi ilde oturuyorsunuz? tek şansın varsa istanbul veya ankara derim.istanbulda memorial,acıbadem,bahçeci klinikleri var.ama kalacak yerin yoksa çok para.maddiat nasıl bilmiyorum.2000 euro tedavi 1500 ilaç 1000 kalacak yer parası tutar.ama TÜP BEBEK CANIM SAĞLIKLI BİR PSİKOLOJİ İLE OLMASI GEREKİR MALESEF SENİN PSİKOLOJİN OLDUKÇA KÖTÜ DURUMDA SEN ÖNCE PSİKOLOJİNİ DÜZELT BİR YARDIM AL TABİ EŞİN DENEN İNSAN(!)LA BİRLİKTE sonra tedaviye başla d ..

thor bank öncelikle ilgilendiğin için sağol ancak üslubunçok sert ve incitici, senin böyle bir sorunun olmadığını düşünüyorum yoksa beni anlardın canım, benim yardım istediğim durum tüp bebek merkezleri ,yani özel hayatım değil, yaşadığım sıkıntıları anlatma sebebimde mağduriyetimin anlaşılması içindir,benim gibi çocuğu olmayan kadınlar içinde benim sorunumu yaşayan çok kişi var , psikolojiden anlıyor isen insanın bu durumdayken mutlu iyi olmasının pek mümkün olmayacağını bilmen gerekirdi, ben kendimi toparladıkça çevrem buna izin vermiyor, devamlı bu konuyu açıyorlar kimseye kısır olduğumu söylemek istemiyorum ama beni anlatmaya mecbur bırakıyolar, neyse yinede yardımcı olduğun için sağol

Cnm öncelikle sakin ol lütfen bak bu sitede senin durumunda olan bir dolu insan var ama kimse çocuğu olmadı diye ölmedi aksine daha da güçlü birşekilde yeni tedavi için arayış içine girdi misal ben 3. deneme için gün sayıyorum .
Kimileri bebeklerine ilk denemede kavuştular
Kimileri kavuşmak için gün sayıyorlar
Kimileri hala denemeye devam ediyor
Kimileri evlat edindi
Kimileride bitti demişken normal yolla hamile olduklarını öğrendiler
Gördüğün gibi girmiş olduğun bu yolda çok fazla olasılık var önemli olan senin bu yola bilinçle ve sabırla girmen ...

Millet sana ne gözle bakıyorsa baksın sen bunları kafana takma belkide o bakan kişilerde tedaviyle çocuk sahibi oldular nerden bilebilirsin ki ?
Tedaviden önce eşinle arandaki sorunları çözmen gerekiyor çünkü bu tedavi sürecinde stresten , üzüntüden uzak durman gerekiyor.

Bende 27 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim ve etrafımda ki herkes çocuk sahibi oldu benim yok ama beni seven dünya iyisi bir eşim var allah bize sağlık versin sonuna kadar mücadelemize devam ederiz. Ayşenin Fatmanın çocuğu oldu benim olmadı diye hayatı neden eşime kendime zehir edeyim ki ...
Bak ne güzel tüp bebek şansınız var ya bu şansınız olmasaydı yaşadığın olumsuzluklara birde güzel yanından bakmanı tavsiye ederim
Hayat güzel arkadaşım ve bizler her zaman yanındayız canın mı sıkıldı sorunun mu var hemen gel bizimle dertleş sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz :71::71::71:

Bebekten önce eşinle arandaki sorunları çözmeni tavsiye ediyorum ...

Son düzenleme:
cnm doğu derken hangi ildesin, bulunduğun ilde kadın hastalıkları hastanesi yok mu, sadece tek şansım var demişsin, sanırım maddiyattan dolayı böyle yazdın, eğer maddiyattan dolayı ise sana devlet hastanesini öneririm cnm, bulunduğun yerdeki devlet hastanesinde tüp bebek yapılabiliyormu onu bi öğren, yok ise şehir dışına çıkman şart, ailelerinizdende bence yardım alın, maddi manevi onların sizin yanınızda olması gerekli bence, bi konuşun çekinmeyin, yapabilirsen yardımcıda olabilirlerse ya ank. yada ist. a gitmeni öneririm gerçekten iyi merkezler var, ama bence senin için iyi olan şuan sanırım devlet hastanesi....

BANUNISA cım canım senı cok ıyı anlıyorum ama sana cok sanslı oldugunu soylemek ıstedım ...cunku sen de ve esın de duzeltılebılır nedenlı sorunlar var..sen de n cok daha agır vakalar var kı su an kucaklarında bebeklerı..ben de 7 yıllık evlıyım gecen yıl tup bebek yaptık olmadı sorun esımde hıc sperm yok olanda agır genetık bozukluk var..dr lar tam 7 dr gezdık paranız coksa deneyın dedıler cunku sıozın cocugunz olmaz cıkmaz dedıler sprm cıksadada genetık sorunlu oldgu ıcın dusukler yasnır deıler..evet dedıklerı oldu esımde mıkrotese ıle amelaytla 6 sperm bulundu ve bende tutunma oldu sonra dustu.....bu yaz tekrara basladık yılmadan herkse herseye ınat....rabbım vereceke oldujktan sonra hersey bos yeterkı umutlu olalım.tedavıdeyım bende..sana tavsıyem madem uzaktasın maddı durumunuzu bılmıyrm ama.....ankarada kaan aydos var sıtededn maıl at durumunu anlat o uzakta olsanda sana yon verecek ılac verecek gerekırse esıne ama esının amelıyat olması lazım.....fıatıda cok uygun ankarda devlet hastanesı oldg ıcın ama ısının ehlı bır dr kaan aydos....maılle bır cok hastaya yon cızdı sende durumunu sıtesınden yaz anlat .bız gecen yaz onun tedavısyle basladık...ankaraya hıc gtmeden rabbım sana da guzel kapılarını acısın ınsaalh ısteyen emek veren hersekeın kucaklarını doldursun su mubarek gunlerde..........

thor bank öncelikle ilgilendiğin için sağol ancak üslubunçok sert ve incitici, senin böyle bir sorunun olmadığını düşünüyorum yoksa beni anlardın canım, benim yardım istediğim durum tüp bebek merkezleri ,yani özel hayatım değil, yaşadığım sıkıntıları anlatma sebebimde mağduriyetimin anlaşılması içindir,benim gibi çocuğu olmayan kadınlar içinde benim sorunumu yaşayan çok kişi var , psikolojiden anlıyor isen insanın bu durumdayken mutlu iyi olmasının pek mümkün olmayacağını bilmen gerekirdi, ben kendimi toparladıkça çevrem buna izin vermiyor, devamlı bu konuyu açıyorlar kimseye kısır olduğumu söylemek istemiyorum ama beni anlatmaya mecbur bırakıyolar, neyse yinede yardımcı olduğun için sağol

Canım,kusura bakma ama thorbank sana gerçekleri söyledi..O da tüp bebek için uğraşan biri..Senin iyiliğin için..çocuk yüzünden eşinin sana ihanet ettiğini yazıyorsun..Aferin denecek bir hal yok...Sana ihanet eden adamdan çocuk istiyorsun herşeye rağmen..( Benim psikolojimden anlamıyorsun deme ,çünkü ben 34 yaşında evlenip,tüp bebekle hamile kaldığı ikizlerini hamileliğinin yarısında erken doğumla kaybedip kendi elleri ile mezara gömmek zorunda kalmış bir anneyim..Şimdi yine ikizlerim var ve şu an 1 yaşındalar..Ben de 38 yaşındayım...)Sanki senin suçunmuş gibi..Eşin gitsin bir üniversite hastanesinin üroloji bölümüne oradan randevu alsın..Çift taraflı varikosel ameliyatı olsun..Daha 27 yaşındasın..Senin yaşında daha yeni evlenen insanlar var...
Erzurum da Şifa hastanesi var..Tüp bebek için..

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun, 5 yıl boyunca tüp bebeğe baş vurmamamın nedeni eşimle sorun yaşıyor olmamdı, eşimle sorunlarımızı hallettiğim için şu anda baş vurmayı düşünüyorum, tupbaby kadınlar kulübünü bir aydır biliyorum bu siteye girdikten sonra yalnız olmadığımı görmek bana biraz daha dayanma gücü verdi, soway doktor bize normal yollardan çocuk sahibi olmamızın mümkün olmadığını söyledi eşim ameliyat olsa bile düzelmezmiş çünkü spermleri hareketli değilmiş ve şekil bozukluğu varmış. bulunduğumuz yerde devlet hastanesi var ancak biz bu durumdayken en iyi tedavinin özelde olabileceğibni düşünüyoruz eşim borç aldı çevresinden tüp bebek için. şu anda tüp bebek için bütün masrafları ödeyebiliriz, bize sadece doğru adres gerekiyor , türkiyede en iyisi hangisi, herkes bir yer öneriyor bu yüzden çok kararsızız,

arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun, 5 yıl boyunca tüp bebeğe baş vurmamamın nedeni eşimle sorun yaşıyor olmamdı, eşimle sorunlarımızı hallettiğim için şu anda baş vurmayı düşünüyorum, tupbaby kadınlar kulübünü bir aydır biliyorum bu siteye girdikten sonra yalnız olmadığımı görmek bana biraz daha dayanma gücü verdi, soway doktor bize normal yollardan çocuk sahibi olmamızın mümkün olmadığını söyledi eşim ameliyat olsa bile düzelmezmiş çünkü spermleri hareketli değilmiş ve şekil bozukluğu varmış. bulunduğumuz yerde devlet hastanesi var ancak biz bu durumdayken en iyi tedavinin özelde olabileceğibni düşünüyoruz eşim borç aldı çevresinden tüp bebek için. şu anda tüp bebek için bütün masrafları ödeyebiliriz, bize sadece doğru adres gerekiyor , türkiyede en iyisi hangisi, herkes bir yer öneriyor bu yüzden çok kararsızız,

Ben İzmir de Kent hastanesinde yaptırdım..Konulan 2 embriyom da tuttu...Eşin yine de varikolsel ameliyatını olsun..IMSI yöntemiyle ve mikro tese ile istenilen durumda spermleri bulma ihtimalleri de var...Başka bir üroloji uzmanına görünmenizde fayda var...

Cnm ben İstanbul için 2 adres söyleyebilirim
1. Okmeydanı Memorial hastanesi
2.Fulya Bahçeci Kliniği ( bu merkezin İstanbul Anadolu yakasında şubesi var Umut tüp bebek fiyatı biraz daha uygun )
Çider diye bir dernek var ( çocuk istiyorum dayanışma derneği ) İstanbulda iyi merkezlerle anlaşması var ve fiyat konusunda kampanyaları mevcut Elif Hanım var onunla konuşmanı tavsiye ederim sana elinden geldiğince yardım eder .
Hatta benim telefonuma geçen gün mesaj geldi

ÇİDER Üyeleri için Bahçeci Sağlık Grubundan 2011 Yazında Özel fiyat paket uygulaması;

Temmuz ve Ağustos aylarını kapsar.

3.950TL (KDV dahil)

İlaç dahil IVF – ICSI uygulama paketi uygulama çalışması ayrıntıları

İletişim Bilgileri
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/www....................
Çocuk İstiyorum
Dayanışma Derneği (ÇİDER)
e-mail: info@...................
elif@...................
GSM :0541 456 76 97
Tel:0216 456 39 75-76
Fax:0216 456 39 76
Ataşehir/İstanbul

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:

banunisa canım, maddi açıdan madem hazırız diyorsun, burda okadar değişik merkezlerde tüp bebek deneyen varki, kafan çoooookkkk karışıcakk, herzaman tutturan bir merkez bulman çok zor, iyi merkezlerde tutturamıyor bazenn, bence sitede sana önerilen merkezlerin telefonlarını maillerini al, bi şekilde ulaşmaya çalış, kafan hangisine yatıyorsa onu tercih et, bazı merkezler ilk kereden tutturamıyor diğer denemelerde tutturuyor, bazı merkezlerde ilk denemede tutturuyor. vücut yapısına göre farkediyor, dünyanın ilacını alacaksın, bu ilaçlara vücudun olumlu tepkimi verecek, olumsuz tepkimi verecek, her atacağın adımda paran biraz daha azalacak ne yazıkki, topikleri incelersen okadar çok tecrübe sahibiyizki bu konuda, kimse seni yanlış yönlendirmek istemez, sorununuz tek taraflı değil iki taraflı. bir merkez seç ve görüşeceğin doktorlara durumunu burda yazdığın gibi anlat, ilk ve son şansının olduğunu muhakkak belirt, tabi özel hayat meselesini değil, sonuçta kimseninözel hayatı kimseyi ilgilendirmez, inşallah herşey dilediğin gibi olur cnm, bol şans sana....

şimdi bizler sana ne desek teselli gibi gelmeyecek biliyorum ama arkadaşlar haklı en iyi merkeze bile gitsen sağlam sinirler ve yüksek moralle bu işe girmediğin sürece şansını kendi ellerinle yok etmiş olursun.. ben de sinir olurdum kendini rahat bırak bu konuyu unut o zaman olur diyenlere hepsini boğmak gelirdi içimden ama sonra Rabbim bana öyle bir tevekkül verdi ki.. gerçekten de hiç olmaz denen yerdeydim hem eşimde hem bende çok ciddi sorunlar vardı ben de bu işin peşini bırakmaya karar verdim, herkesin kullandığından kat kat yüksek dozda ilaçlarla 1 tanecik bile yumurtam oluşmadı ben de vazgeçtim, pes ettim.. ve vazgeçtiğim ay kendiliğimden hamile kaldım.. herşeyin bir saati var, biliyorum için yanıyor ama tevekkül etmeye çalış, Allahtan sabır dile ve doğru doktoru karşına çıkarması için dua et..ben kendi adıma Rabbime bana bir evlat ver diye yalvarmadım bana senden geleni sorgusuz kabul edecek tevekkül ver dedim.. Rabbim de verdi.. sabret, dua et, tevekkül et ve iyi bir merkez araştırmaya devam et canım..

şimdi bizler sana ne desek teselli gibi gelmeyecek biliyorum ama arkadaşlar haklı en iyi merkeze bile gitsen sağlam sinirler ve yüksek moralle bu işe girmediğin sürece şansını kendi ellerinle yok etmiş olursun.. ben de sinir olurdum kendini rahat bırak bu konuyu unut o zaman olur diyenlere hepsini boğmak gelirdi içimden ama sonra Rabbim bana öyle bir tevekkül verdi ki.. gerçekten de hiç olmaz denen yerdeydim hem eşimde hem bende çok ciddi sorunlar vardı ben de bu işin peşini bırakmaya karar verdim, herkesin kullandığından kat kat yüksek dozda ilaçlarla 1 tanecik bile yumurtam oluşmadı ben de vazgeçtim, pes ettim.. ve vazgeçtiğim ay kendiliğimden hamile kaldım.. herşeyin bir saati var, biliyorum için yanıyor ama tevekkül etmeye çalış, Allahtan sabır dile ve doğru doktoru karşına çıkarması için dua et..ben kendi adıma Rabbime bana bir evlat ver diye yalvarmadım bana senden geleni sorgusuz kabul edecek tevekkül ver dedim.. Rabbim de verdi.. sabret, dua et, tevekkül et ve iyi bir merkez araştırmaya devam et canım..
Sitede Laubali isimli bir arkadaş var.. Yurtdışında yaşıyor...11 denemesi oldu...En sonunda Allah ın lutfu kendiliğinden hamile kaldı ve doğum yaptı bile....
Yine başka bir arkadaş istanbula gidiyor eşi ile..Stres yüzünden 1 tane bile yumurtası olmuyor..Dönüyorlar İzmir e...Başka bir merkeze gidiyorlar..Dosya açtırıyorlar....Tam tedavi başlayacak ki arkadaş hamile...Oğlu oluyor...1 sene önce de yine doğal yolla ikiz oğullarını doğurdu...:) 3 çocuğu var yani...

Son düzenleme:
AYŞE_URL senin adına çok sevindim mucize dedikleri bu olsa gerek, şimdi inancım dahada arttı , doktorların normal yolla olmaz demesi ve 5 yıl boyunca her ay hamile olmadığımı görmek tam bir ümitsizlikti benim için, şu anda sadece kararvermek kaldı benim için, en iyisi tlf arayıp hepsiyle görüşmek

AYŞE_URL senin adına çok sevindim mucize dedikleri bu olsa gerek, şimdi inancım dahada arttı , doktorların normal yolla olmaz demesi ve 5 yıl boyunca her ay hamile olmadığımı görmek tam bir ümitsizlikti benim için, şu anda sadece kararvermek kaldı benim için, en iyisi tlf arayıp hepsiyle görüşmek

rabbim isteyen herkese nasip etsin sen kalbini hiç bozma daha denememişsin bile, para dedğin bulunuyor dişinden tırnağından arttırıp bulursun önemli olan deneyecek gücü, umudu bulabilmek..
bir iki günlüğüne istanbula git hepsiyle görüş ilk görüşme hemen heryerde ücretsiz bu arada imkanın varsa gitmeden bulunduğun yerde adetinin 3. günü rutin hormon testlerini yaptır hatta mümkünse rahim filmi çektir ki gittiğinde seni değerlendirecek veriler olsun..
Allah yardımcın olsun arkadaşım
ha unutmadan bol bol meryem suresi oku.. ben hayırlısıyla ocakta doğum yapıcam ve kısmetse meryem koyucam kızımın adını çünkü olsuysa dualarla oldu..

canım öncelikle bilmelisin ki bu bölümdeki herkes senin yaşadığın zorluklardan hatta daha zor durumlardan geçmiş insanlar...yıllarca verilen mücadeleler ,tedaviler ,ameliyatlar ,kürtajlar maddi zorluklar.....ben 7 sene uğraştım çok kötü günlerden geçtim sorun bende olduğu halde eşimle hep birbirimize destek olarak bugünlere geldik çok şükür....

benim anlamadığım sorun eşinde olduğu halde onun seni aldatması ve ailesinin boşanmanızı beklemesi...bu durum tabiki senin özel hayatın ...neyse yorum yapmak bana düşmez..

ama tedavi konusunda allah yardımcın olsun canım ben seni çok stresli gördüm önce sakin ol mantıklı ol...ve en önemlisi rabbime sığın unutmaki hiçbir merkez veya doktor sana bebeğini veremez sana bebeğini bağışlayacak olan allah tır...
yinede iyi bir merkezde tedavi olmak bizim sağlığımız için önemli...ben sana memorıali öneririm ....rabbim seni evladına vesile olacak yere yönlendirsin...

Moral olsun diye yazmıştım...Göz atmaya tenezzül edinmeyecekse sildim....

Son düzenleme:
Back