Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İzmir Tüp Bebek Merkezleri

İzmir'de Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Gözde Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    76
canim sen yine de vi merkezde bi doktorda karar kil, git. belki laparaposkiye ihtiyac duyar ve onu yapr belki bekleme sürecinde kendiliginden hamile kalirsin. ayrica rapor icin 2 igneli aşılama şartı var 2.asilamani da yaptirsin rapor icin 3 yilin dolmasini beklerken.

Ben ameliyattan korkuyorum. İki doktor ameliyata gerek yok dedi. Bu ameliyat dedi. Ameliyat olmadan tüp denesem nolur diyorum. Doktora sormadım gerçi daha.zor bir süreç.
Ben olsam bi sürü doktora gidip fikir alirdim ameliyat dedigin gibi riskli. Tüp bebek doktoruyla da git bi görüş, on görüşme genelde her yerde ücretsiz

Ben ameliyattan korkuyorum. İki doktor ameliyata gerek yok dedi. Bu ameliyat dedi. Ameliyat olmadan tüp denesem nolur diyorum. Doktora sormadım gerçi daha.zor bir süreç.
ondan tam emin değilim canim ama ameliyat olmadan tüp deneyebilirsin.sonucta ameliyat olup başarılı geçmeyen insanlar deniyor tüp bebek ama sana sağlık acısından bi zararı olacaksa ol derim. benim mesela ağrılarım da vardı rahim duvarıma falan baktılar yumurtalıklara bende korkuyordum ama zaten sen farkında bile olmuyorsun.

Merhaba o kadar farklı yorumlar yapılmış ki, kafam çorba oldu
Ben de ilk defa başvuracağım ama durumum biraz farklı çünkü menapoza giriyorum ...

ayrica benim doktorumun asıl uzmanlık alanı laporoskopi oyuzden onu seçmiştim iyiki seçmişim memnun kaldım belki başka doktor açamazdı 3 saat sürmüş ameliyatim sırf bi tarafı kurtarmak için uğraşmış.yumurtaliklarin sağlam rahim duvarında intihap vardi birde tupler resmen icice gecmis ama birtarafi komple temizledim saglikli korkma dedi

Ben de ilk defa başvuracağım ama durumum biraz farklı çünkü menapoza giriyorum ...
merhaba canim iste bole bole öğrenmeye çalışıyoruz.yaşa bağlı mi erken menopoz mu seninkisi

Teşekkür ederim canım. Araştıracagım...

Canım verdiğin bilgiler ve tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.İnan çok yol gösterici oldu.Yanlız benim eniştemin en yakın arkadaşı embriyolog ve tüp bebek işinde en önemli iş embriyologlara düşüyor biliyorsun ki kendisi Türkiyede en yüksek orana (%70)sahip embriyolog İstanbulda çalışırken Kayseri’ye tranfer edildi şimdi tekrar İstanbul’a geçecekmiş.Birebir kendisine sordum İzmir için nereyi önersin diye embriyolog başarıları en iyilerinde bile %40larda izmirdekilerde dedi ama en çok da Medical park ta Ahmet beyi önerdi.En yüksek orana sahip embriyolog İzmir için Medikal parktaymış.İlgi güler yüz ekip ne düzeydedir bilmiyorum henüz orda tedaviye başlamadım.Sadece ben raporlu istediğim için Medikal parkta Süleyman Beyle görüştüm.Ahmet Bey özel hastalara bakıyormuş raporlu hastalara bakmıyormuş.Süleyman Bey güleryüzlüydü bize karşı ve çok sakindi.Bir de whatsapptan ne zaman aklıma bir şey takılsa cevapladı.Tecrübeli de bir doktor bakalım hayırlısı olsun inş pişman olmayız

Tavmergen tüp bebek merkezi

ben en sonuncuyu medicalde ahmet beyle yaptim cnm. evet bana da orasi daha profesyonel geliyor, ahmet bey de cok babacan bi doktor cok severim kendisini ama ne hikmetse en kötü sonucu orda aldim belki oraya denk geldi bilemiyorum. tinaztepe de iki denemede de ilk gün 9 yumurta dollendi 5i 5. güne gitti medicalde 14 yumurtadan sadece 2 embriyo elde edebildik, döllenme sorunu filan oldu, onlar da 3.gün transfer edildi. benim ilk iki denem kimyasal olmuştu 3. deneme direk negatif. ahmet bey farkli bi tedavi denemişti bende sanirim o tedavi bana uymadi zaten tekrar gidersem bu sefer daha başka bir yol deniyecek. Ahmet beye ulasmakta ben biraz sıkıntı yaşadım açıkçası çünkü çok yoğun gündüz aradığımda çoğu zaman aksam ulaşabiliyordum ama yinede telefondan da hep yardimci olmaya çalıştı.

Benim anlattiklarimdan sakin medicalpark kötü gibi düşünme, gayet donaninli güzel bi hastane. Bu işler nasip işi biraz da

En sağlıklısı araştırıp kafanda 3 doktor belirle, tabi raporlu mu deniyeceksin bunu da düşün ona göre doktor seç. Sonra git ön görüşme yap hepsiyle. Sonra en cok kafana yatanlar başla derim

En sağlıklısı araştırıp kafanda 3 doktor belirle, tabi raporlu mu deniyeceksin bunu da düşün ona göre doktor seç. Sonra git ön görüşme yap hepsiyle. Sonra en cok kafana yatanlar başla derim
Çalışıyor musun canım? İş yerinden nasıl izin aldin cakisiyorsan tüp bebek tedavisi için. Sıkıntı oluyor muydu

Kesinlikle öyle ablama asla tedavi olmadan bebeğin olmaz demişti İstanbul’da bir profesör ama ablam daha bir ay demeden hamile kalmıştı.Kesinlikle nasip işi.Peki siz Ahmet beyde raporlu mu gittiniz bize o sadece özellere bakıyor demişlerdi

canim ben yaklaşık 3bucuk senedir bu maceralarin içindeyim esimin daha önceki spermiyogramlari hep cok iyiydi son denememizde yani yazin morfoloji ve ileri hareketliligi cok kotu çıktı. doktor sayı iyi sorun olmaz merak etme dedi ama en az embriyoyu o denemede yaşadık belki eşimden dolayi bilemiyorum. ama eşim o ara cok stresliydi o cok etkiledi sanirim spermlerini.

Sizin korunma süreciniz cok olmus ya tüh ama insan bilemiyorki. Ben de 1 sene korundum salak gibi, her ay hamile kalcam diye ödüm kopardi meğer boşaymış o paniklerim Ama nasip işi işte korunmasak da zaten olmazdi büyük ihtimal o süreçte de.

Çalışıyor musun canım? İş yerinden nasıl izin aldin cakisiyorsan tüp bebek tedavisi için. Sıkıntı oluyor muydu
canim ilk tedavide calisiyordum ama özel de öğretmendim yaz tatiline denk getirmistim sonra tutmayinca ayrildim işten( baska sebepler de vardi). Çalışırken hastaneye gidip gelmek tam bir kabustu. Bütün okul yaptırdığım aşılamalari filan öğrenmişti artik Bir de ilcede oturuyorum ben hastaneye 1bucuk, 2 saatte gidiyordum

Selam ben ilk denememi kent hastanesinde yaptırdım. Ikincisi Tavmergen . Sonuçlarım hüsran. Bu ay dondurulmuş transferim olacaktı embriyolarım bozuldu çözününce. Şimdi kafam karışık.

Ben de ilçede oturuyorum. 90 km gidip 90 km geliyorum aşılama kontrolleri için.

Bir ilçede çalışıp gidip gelen de ben varım ☝ seninki kadar uzak olmasa da gerçekten çok zor oluyor. Allah yardımcın olsun
Teşekkürler canım. Yazın calismadigim için tüp bebek ancak yazın yaptirabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…