- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
canim ben en son mayis 2017 de rapor aldim eğer o tarihten beri degismediyse ki degistigini sanmam rapor şartları 3 yıllık evli olma, hic cocuk sahibi olmamak, 2 iğneli aşılama yaptırmış olmak (bazi özel durumlarda bu şart kalkiyormus bayanin 35 yaşından büyük olmasi gibi), bilmem kaç gün sgk pirimlerinin ödenmiş olmasi, bayanin 40 yaşından gün almamasi.ben internetten baktım ama aşılama şartı ile ilgili bişey bulamadim ama kimle konuşsam rapor çıkartmak için 3 aşılama şartı var diyorlar senim rapor öncesi aşılaman var mi canim.ne kadar karışık işler yahu...rapor için egede herhangi bir doktor ile görüşmen oldu mu peki direk tuo bebek merkezine mi gittin
Istenen evraklari da hatırladığım kadariyla yazayim;
*rahim filmi raporu
*evlilik cuzdani fotokopisi
*kari koca kimlik fotokopisi
*vukuatli nüfus kayit örneği
*erkeğe farkli zamanlarda yapılmış 2 spermiyogram sonucu (3 de olabilir emin olamadim)
*2 igneli aşılama yapildigina dair hastaneden alınmış belge
*dahiliye doktorundan tüp bebege engeli yoktur belgesi (konsultasyon)
*Fotoğraf da gerekiyor dediler ama bizden hic alinmadi sen yine de yaninda bulundur
*sgk hizmet dökümü (calisiyorsan senin calismiyorsan eşinin) (e devletten cikartiliyor)
*Bayana adetin 3. günü yapılmış hormon tahlilleri sonuclari fsh,lh,prolaktin,tsh vs.
Ben direk infertilite yazan odaya gidip hemsireye durumumu anlattim o bilgi isleme yollayip önce kayit açtırdı sonra evraklarimi inceledi eksik yoksa fotokopilerini istedi sonra o evraklari alip arşive gönderiyor sonra bi numara veriyorlar 2 hafta sonra arayip bilgi alin diye rapor çıkınca gidip aliyorsun hepsi bu. Ben egede hic bi doktorla filan muhattap olmadim. ilk raporda nedense uroloji doktoru basta sorun çıkarmış sonra onaylamış raporu o yuzden biraz geç çıktı ilk raporum.