- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 45
Sorununuz neydi canım neden hemen tüp bebek dediBen de ilk aşılamamı medicalpark Süleyman beyde yaptım negatifti. Sonra İrenbe Kaan beye gittim neden bu kadar bekletmişler sizi hemen tüp bebek dedi. İlk muayenede Kaan bey yoktu İsmail beye gittim. İsmail beyde daha önce tedavi gören varsa yorum yazabilir mi acaba. Genç, ilgili, güleryüzlü ve her ayrıntıyı bana da anlatması hoşuma gitti. Kaan bey yerine İsmail beye mi devam etsem acaba
Görünen bir sorun yok tahlillerde ama yaşım 39 olduğundan şansım az görünüyor. Bir de amh değerim 1.0 o yüzden acele etmemi söylediler.Sorununuz neydi canım neden hemen tüp bebek dedi
bilemiyorsun ki canim 20 yaşında evlendim ben o yüzden hemen istemedim. bizde varikosel de var.sayi normal ama hareket de az sorun var.korunmasak olmazdı ama belki daha erken farkına varırdık.ne bileyim bazen de bole düşünüyorum.sanirsam kendimi mutsuz etmeye çalışıyorum.ama dediğin gibi nasip kısmet bilemeyiz ki artik önümüze bakmamız lazım bende biran önce kendimi toplayıp baslayacam tekrardancanim ben yaklaşık 3bucuk senedir bu maceralarin içindeyim esimin daha önceki spermiyogramlari hep cok iyiydi son denememizde yani yazin morfoloji ve ileri hareketliligi cok kotu çıktı. doktor sayı iyi sorun olmaz merak etme dedi ama en az embriyoyu o denemede yaşadık belki eşimden dolayi bilemiyorum. ama eşim o ara cok stresliydi o cok etkiledi sanirim spermlerini.
Sizin korunma süreciniz cok olmus ya tühama insan bilemiyorki. Ben de 1 sene korundum salak gibi, her ay hamile kalcam diye ödüm kopardi meğer boşaymış o paniklerim Ama nasip işi işte korunmasak da zaten olmazdi büyük ihtimal o süreçte de.
canim nasil bi doktor bilmiyorum ama Medifemada ki kadin dogumcu Zeynep hanim bana Ismail beyi tavsiye etmisti. Kaan bey oranin en iyi doktoru olarak görülüyor ama kAan beyden memnun olmayanlarda vardi bayaga kk da onlar benim kafami karıştırmısti cokBen de ilk aşılamamı medicalpark Süleyman beyde yaptım negatifti. Sonra İrenbe Kaan beye gittim neden bu kadar bekletmişler sizi hemen tüp bebek dedi. İlk muayenede Kaan bey yoktu İsmail beye gittim. İsmail beyde daha önce tedavi gören varsa yorum yazabilir mi acaba. Genç, ilgili, güleryüzlü ve her ayrıntıyı bana da anlatması hoşuma gitti. Kaan bey yerine İsmail beye mi devam etsem acaba
sizdeki sorun neydi de hemen tupe gecelim dediler ?Ben de ilk aşılamamı medicalpark Süleyman beyde yaptım negatifti. Sonra İrenbe Kaan beye gittim neden bu kadar bekletmişler sizi hemen tüp bebek dedi. İlk muayenede Kaan bey yoktu İsmail beye gittim. İsmail beyde daha önce tedavi gören varsa yorum yazabilir mi acaba. Genç, ilgili, güleryüzlü ve her ayrıntıyı bana da anlatması hoşuma gitti. Kaan bey yerine İsmail beye mi devam etsem acaba
hmmm evet 35den sonra aşılama denemeye gerek görmüyorlar hemen tüp diyorlarGörünen bir sorun yok tahlillerde ama yaşım 39 olduğundan şansım az görünüyor. Bir de amh değerim 1.0 o yüzden acele etmemi söylediler.
Tabi İzmir’de köklü ve en eski merkezlerden biri o yüzdendir belki. Ama İzmir’in en tanınmış en eski doktorlarından birisinin çok hatalı uygulamalar yaptığına da şahit oldum. O yüzden herşeyi konuşup anlaşabileceğiniz ve hastasına sadece para gözüyle bakmayan bir doktor bulmak gerçekten çok önemli.Ankette irenbe önde gidiyor . Daha çok danışani olduğundan mı yoksa her gidenin tutuyormu?
Merhabalar acaba siz de alabildiniz dış heyet raporunuzu? Hangi evrakları toplamamız gerekiyormuş? Ne kadar sürdü raporu çıkarmanız?Bir de Ege Üniversitesinde doktorun özel muayenesine mi gittiniz yoksa normal muayenesine mi ? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Tınaztepe raporsuz ücret hakkında ne dedi size acabaHenüz Ege Üniversitesine gitmedim.
Hangi evraklar isteniyor inanın bilgim yok.
Tınaztepe ve Su Hastanesi ile devlet desteğini konuştum.
Herşeye ilave para istiyorlar.
Sürpriz masraflar çok. Garanti vermiyorlar, bir de peşin peşin ödeme istiyorlar.
Eşimden kan tahlili istiyor hepsi. Eşimin ileri derece travmatik kan korkusu var.
Bebekten vazgeçtik gibi birşey...
Doğru tedavinin yani sıra şans ve kısmet işi birazda. Hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlarin yani sıra asla hamile kalamiyacaklarin ard arda hamile kalması imrendiriyor insanı. Önce Allah'ın izni sonra doktorların bilgisi. Inşallah bizlerede vesile olacak aracılar denk gelir .Tabi İzmir’de köklü ve en eski merkezlerden biri o yüzdendir belki. Ama İzmir’in en tanınmış en eski doktorlarından birisinin çok hatalı uygulamalar yaptığına da şahit oldum. O yüzden herşeyi konuşup anlaşabileceğiniz ve hastasına sadece para gözüyle bakmayan bir doktor bulmak gerçekten çok önemli.
bende su hastanesini kesinlikle önermem başarıdan çok paraya odaklanmış bir hastane bence herşey beklenir o hastaneden.para soz konusu olunca ilgi alakada hatsafada oluyor..ben on görüşmeye gittim tahmini 10 bin dediler fazla da olabilir diye uyardılar en azı oymus.birde hepsini bir kerede peşin istediler.ozellerin geneli böyle tüp bebek istiyorsan direk müsterisin gözlerinde.bence herkes ilk önce bir kere de olsa devlet hastanelerinde denemeli şansını en son çare özeller olmalı.Henüz Ege Üniversitesine gitmedim.
Hangi evraklar isteniyor inanın bilgim yok.
Tınaztepe ve Su Hastanesi ile devlet desteğini konuştum.
Herşeye ilave para istiyorlar.
Sürpriz masraflar çok. Garanti vermiyorlar, bir de peşin peşin ödeme istiyorlar.
Eşimden kan tahlili istiyor hepsi. Eşimin ileri derece travmatik kan korkusu var.
Bebekten vazgeçtik gibi birşey...
Haklısın ama raporlu hasta değilsen, çalışıyorsan bir de yaş ilerlemişse maalesef özellerde arıyoruz şansımızı.bende su hastanesini kesinlikle önermem başarıdan çok paraya odaklanmış bir hastane bence herşey beklenir o hastaneden.para soz konusu olunca ilgi alakada hatsafada oluyor..ben on görüşmeye gittim tahmini 10 bin dediler fazla da olabilir diye uyardılar en azı oymus.birde hepsini bir kerede peşin istediler.ozellerin geneli böyle tüp bebek istiyorsan direk müsterisin gözlerinde.bence herkes ilk önce bir kere de olsa devlet hastanelerinde denemeli şansını en son çare özeller olmalı.
bende onu demek istemistim zaten en son çare diye.gitme şansı olanlar rapor alabilenler ilk devlet de denesin diye fikir amaçlı söyledim.bilemem belki bende enson çare gidecem.ama müşteri olarak gördükleri bir gerçek yine de evlat sahibi olmak için birçok fedakarlık yapıyoruz allah isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallahHaklısın ama raporlu hasta değilsen, çalışıyorsan bir de yaş ilerlemişse maalesef özellerde arıyoruz şansımızı.
Merhabalar benim de symrna da Funda hocada iki tane aşılamam oldu gerçekten ekipten çok memnun kaldım çok rahat ettiriyorlar benim de aşılamalar negatif ama tüp bebek için rapor geçmiyor orda o yüzden medicale yöneldimarkadaşlar ben bir kez aşılama ve bir kez tüp bebek denedim aşılama başarısız ama tüp bebek başarılı oldu. şu an 2,5 aylık. symrna da yapıldı her ikiside. doktorum şaban beydi. iyi bir doktor ben memnun kaldım. normal muayne 65 tl. tüp bebek tedavisine kesin karar verince paket uygulanıyor. tüp bebek dosyanız açıldığı anda bir daha muayene ve kan tahliline para ödenmiyor. 4,500 tl di ben yaptırdığımda (1 aralık) . Tabiki ilaçları ayrı alınıyor. aslında para tutanda o ilaçlar oluyor. ben ilaçları çoğunlukla dışarıdan aldım. eczane ile anlaşırsanız indirim yapabiliyorlar. ama total olarak gene ödediğiniz 10,000 tl yi buluyor. özellikle kan ve doktor için çok uzun bekleme süresi olmadığı için bu hastanede rahat ettim. ayrıca hemşirelerde sempatik. özlem hanıma burdan sevgiler :) sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum.
Merhaba canım ben de rapor için uğraşıyorum da dahiliye doktorundan alınması gereken belgeyi nasıl talep ediyoruz?Konsültasyon için ne yapıyoruzcanim ben en son mayis 2017 de rapor aldim eğer o tarihten beri degismediyse ki degistigini sanmam rapor şartları 3 yıllık evli olma, hic cocuk sahibi olmamak, 2 iğneli aşılama yaptırmış olmak (bazi özel durumlarda bu şart kalkiyormus bayanin 35 yaşından büyük olmasi gibi), bilmem kaç gün sgk pirimlerinin ödenmiş olmasi, bayanin 40 yaşından gün almamasi.
Istenen evraklari da hatırladığım kadariyla yazayim;
*rahim filmi raporu
*evlilik cuzdani fotokopisi
*kari koca kimlik fotokopisi
*vukuatli nüfus kayit örneği
*erkeğe farkli zamanlarda yapılmış 2 spermiyogram sonucu (3 de olabilir emin olamadim)
*2 igneli aşılama yapildigina dair hastaneden alınmış belge
*dahiliye doktorundan tüp bebege engeli yoktur belgesi (konsultasyon)
*Fotoğraf da gerekiyor dediler ama bizden hic alinmadi sen yine de yaninda bulundur
*sgk hizmet dökümü (calisiyorsan senin calismiyorsan eşinin) (e devletten cikartiliyor)
*Bayana adetin 3. günü yapılmış hormon tahlilleri sonuclari fsh,lh,prolaktin,tsh vs.
Ben direk infertilite yazan odaya gidip hemsireye durumumu anlattim o bilgi isleme yollayip önce kayit açtırdı sonra evraklarimi inceledi eksik yoksa fotokopilerini istedi sonra o evraklari alip arşive gönderiyor sonra bi numara veriyorlar 2 hafta sonra arayip bilgi alin diye rapor çıkınca gidip aliyorsun hepsi bu. Ben egede hic bi doktorla filan muhattap olmadim. ilk raporda nedense uroloji doktoru basta sorun çıkarmış sonra onaylamış raporu o yuzden biraz geç çıktı ilk raporum.
devlet hastanesinde dahiliye doktoruna gittim tüp bebek raporu icin konsultasyon yani tüp bebege engeli yoktur tarzi bi rapor lazim bana dedim bazi tetkikler istedi onlarin sonucu ile birlikte bi kagida yazdi tüp bebege engel durumu yoktur diye verdi banaMerhaba canım ben de rapor için uğraşıyorum da dahiliye doktorundan alınması gereken belgeyi nasıl talep ediyoruz?Konsültasyon için ne yapıyoruz
Arkadaşlar zor bir süreç.ama bence her özel hastane hastasına o şekilde yaklaşmıyor.Şahsen ben Medical parktan çok memnunum doktorum Ahmet bey.Bende sizin gibi süpheler içine tabiki girdim ama her seferinde doktorumun verdiği cevaplar benim sağlığım ve mutluluğumun daha önemli olduğu ve hastanenin ya da kendilerinin alacakları paranın önemli olmadığı duygusunu hissettirdi. Hatta bize yapılacak testler için dışarıda yaptırırsam daha uyguna gelebilir bilgisini de paylaşmıştıki ben bunu biliyordum ama bunu söylemesi güvenimi bu konuda da kazanmamı sağladı,testlerimide orada yaptırdım başka hastaneye gitmedim pek.Merkez seçmek zor.Ben kurumsal olduğu içinde gönül rahatlığıyla gidiyorum açıkçası.Tabi Ahmet bey başka yerde olsaydı orada olurdumbende onu demek istemistim zaten en son çare diye.gitme şansı olanlar rapor alabilenler ilk devlet de denesin diye fikir amaçlı söyledim.bilemem belki bende enson çare gidecem.ama müşteri olarak gördükleri bir gerçek yine de evlat sahibi olmak için birçok fedakarlık yapıyoruz allah isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?