Bu konunun açılmış olması çok faydalı.
İzmirde tüp bebek deneyimleri olan arkadaşlar bizimle paylaşır mısınız?
Tedaviye başlamak bile yorucu çünkü seçim çok önemli. Özellikle devlet güvencesi olan yerlerde yaptıranlar yanıt bekliyoruz lütfen[/QUO
Tepecik kadın doğum hastanesi tüp bebek merkezi var. Daha önce 2 kez özelde aşılama yaptırdım olmadı. Tüp bebek için buraya başvurdum. Belirli sureclerden geçiyorsunuz. Öncelikle devlet güvencesinden yararlanmak için aşılama haklarını kullanıp kullanmadigina bakıyorlar. Birçok test yapılıyor.(genetik,hsg,sis,spermiyogram,smear) gibi bunların hepsi bir surec. Bunları anlatınca tedaviye başlandı. Doktorlar,hemşireler,embriyologlar çok titiz çalışıyorlar. Nitekim şükürler olsun benim ilk tüp bebek transferim pozitif sonuçlandı. 8 haftalık hamileyim. Allah dileyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. Ben oradan çok memnun kaldım yine olsa yine giderim. İlaçların 1000 TL civarı tuttu. Transferde 420 olması lazım. Tüm masrafiniz buBu konunun açılmış olması çok faydalı.
İzmirde tüp bebek deneyimleri olan arkadaşlar bizimle paylaşır mısınız?
Tedaviye başlamak bile yorucu çünkü seçim çok önemli. Özellikle devlet güvencesi olan yerlerde yaptıranlar yanıt bekliyoruz lütfen
Gebeliğiniz hayırlı olsunBen su hospital da yaptırdım mustafa beydi doktorum
Bizim ikimizdede sorun yoktu zaten bi normal olan çocuğum var. 2 yıl olmadı beklemek istemedim maliyet 7 bin civarında olduGebeliğiniz hayırlı olsunfadiming tüp bebek yapmanızdaki sebep kimle alakalıydı acaba ve maliyeti ne oldu
Tepecik kadın doğum hastanesi tüp bebek merkezi var. Daha önce 2 kez özelde aşılama yaptırdım olmadı. Tüp bebek için buraya başvurdum. Belirli sureclerden geçiyorsunuz. Öncelikle devlet güvencesinden yararlanmak için aşılama haklarını kullanıp kullanmadigina bakıyorlar. Birçok test yapılıyor.(genetik,hsg,sis,spermiyogram,smear) gibi bunların hepsi bir surec. Bunları anlatınca tedaviye başlandı. Doktorlar,hemşireler,embriyologlar çok titiz çalışıyorlar. Nitekim şükürler olsun benim ilk tüp bebek transferim pozitif sonuçlandı. 8 haftalık hamileyim. Allah dileyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. Ben oradan çok memnun kaldım yine olsa yine giderim. İlaçların 1000 TL civarı tuttu. Transferde 420 olması lazım. Tüm masrafiniz bu
Kızlar merhaba..bende izmir de yaşıyorum 9 senelik evliyim...Izmir egepol de ayşen hanimla tedavime başladım..aslinda hikayem çok uzun sonra kendisinden memnun kalmadım şuan özel karataş hastanesine gidiyorum arzu hanıma 2 ay önce laporoskopi yaptı.. maalesef daha önceki doktorumun oyalaması sonucu tek tüpümü açabildi.. dün ayrı bir konu açmıştım yazan olmamış...izmirdeki arkadaşlar nerde hangi hastane de tedavi gördü sonuç aldı...merak ediyorum..ozeller de maliyet de çok fazla hem maddi hem manevi yipraniyor insan..sanirim onumuzdeki ay aşılama yapacak doktorum 600 lira demişti ilaçlar hariç tabi..devlet de yaptıran var mı birde aşılama tutmazsa tüp bebeğe yonlendirecek malum birkaç tüp bebek merkezi ile görüştüm 15 bini buluyor aşağı yukarı..tup bebek için rapor çıkaran var mı onuda merak ediyorum...yardimci olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Evet umarım kavuşuruz hepimiz inşallah. Rahim filmi zaten isteniyor onu yazmayı unutmuşum. Tahlillerin hepsi isteniyor . Smear 1 yıl geçerliymiş ben de bu raporda dışarda yaptırmıştım yazın medicalparkta onu verdim mesela kabul ettiler . Smear de 1 ay bekleniyor çünkü sonuç. Eşinden sperm testi mutlaka hastaneden istiyorlar. Ama dışarda yaptırdıklarını hem dosyaya koyuyorlar hem de ürolog da değerlendiriyor.ilk önce teşekkür ederim cevap verdiğin için...insallah yakında zamanda sende kavuşursun melegine...zorlu sureclerden geçiyoruz.. gayet açıklayıcı yazmışsın uzun uzun ama sormak istediğim bişey daha bu testlerin çoğu bana yapıldı zaten ozellerde şimdi rapor için devlet hastaneside mi yapacak tekrardan ..2 ay önce lapiroskopi de yapıldı...oncesinde rahim filmi de çekilmişti zaten...tek tüpüm acilabildi sadece...asilamayi da orda mi yaptırdınız...
Evet umarım kavuşuruz hepimiz inşallah. Rahim filmi zaten isteniyor onu yazmayı unutmuşum. Tahlillerin hepsi isteniyor . Smear 1 yıl geçerliymiş ben de bu raporda dışarda yaptırmıştım yazın medicalparkta onu verdim mesela kabul ettiler . Smear de 1 ay bekleniyor çünkü sonuç. Eşinden sperm testi mutlaka hastaneden istiyorlar. Ama dışarda yaptırdıklarını hem dosyaya koyuyorlar hem de ürolog da değerlendiriyor.
Aşılama 2 kere özelde oldu. 1 kere de tepecikte yapıldı. Tepecikte yapılan tuttu kanda çıktı hamileliğim ama tutunamadı malesef. Kese oluşamadan kaybettim.[/QUOTE
ben oraya tüp bebek için görüşmeye gittim dr mustafa bey ilgilendi...hic memnun kalmadım açıkçası bende çok fazla maliyet çıkardılar bana biraz paragöz bir hastane gibi geldi..bir daha gitmedim halen daha arıyorlar arada bir...maddi acıdan bana uygun olmadigini soyleyincede biseyler yapilabilir diyorlar..ama bikac araştırma sonucu memnun kalmayanlarin yorumlarini okumuştum...kafamdan orayı sildim kendisi bana aşılama önerdi tüp bebekden önce sonra deneyelim dedi bende ozel karatastas da olan doktoruma gidip anlattim zaten o yönlendirmişti orayı da...resmen bizelnlerden faydalanmaya çalışıyorlar tek dertleri para gibi davranıyorlar zaten zorlu bir surecten geçiyoruz birde bunlar ile ugrasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?