- 26 Şubat 2019
- 2.014
- 1.578
Sizin düşüncenize göre hasta mahremiyeti falan da olmasın o zaman. Orda amaç belli herkes herkesin tüp bebek yaptırmaya geldiğini biliyor her şey ortada konuşulsun yapılsın. Bakın bunun muhafazakarlıkla alakası yok. Yorumlarda çoğu kişi muhafazakar olmadığım halde başkasının yanında konuşmak istemem demiş. O zaman bende size hassas olanlar çoğunlukta hassas olmayanlar özel hastane bulup oraya gitsin diyeyim? Ben devlet hastanesinde hiç kadın doğum muayenesine gitmedim ama sürecin böyle olduğunu, erkeklerin genelde alınmadığını, hatta hamilelik takibinde doğumda falan da alınmadıklarını biliyorum. Orda süreç böyle demekki ama özel hastanelerde öyle değil bunu biliyoruz.Hayatiniz
kadin hastaneye gitmis. Hastaneye neden gidilir gezmeyemi sizce? Herkesin deger yargisi dusunce yapisi farklidir buna saygi duyulur fakat hastane boyle bir yer degil ayrica adet olmak ayip birseyde degil yada hamile olmakta. Bu kadin sokak ortasinda adet dongusunu konusmuyor orasi hastane zaten. Bu kadar hassas olan kesim avrupada ne yapiyor acaba ordada doktora diyormu ki ben bu konuda hassasim deger yargilarim var adet konusulmasin erkek hasta gelmesin diye diyemez cunku orada her insana esit davranilir. Baska milletleri kotulemedim biz de dahil ortadogu dedim cunku bu kafa yapisi maalesef bu cografyaya ozgu. Derdimin ne oldugunu zaten acik acik yaziyorum hanimefendi daha ne yazmam gerekiyor devletin kurumlari ben hassasim sen degilsin denilebilcek yerler degil amaç gelen her cesit insana hizmettir. Cok hassas olanlar kendi hassasiyetlerine gore ozel yerlere gidebilir sonucta ulkede muhafazakar otelinden tutun hastanesine kadar mevcut zaten.
Derdiniz konu üzerinden Avrupa’yı övüp Ortadoğu’ya saydırmak. E buyrun Avrupa’ya o zaman