Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek merkezi

Benim hikayemi okursan düşüncelerimi anlarsın

Benim hikayemi okursan düşüncelerimi anlarsın

kızlar eşimin değerleri nasıl acaba Bilgi verir misiniz

Eklentiler

• 523951B1-B3B5-4709-AC13-A1411EBADB41.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 103
Size tavsiyem Bülent Tıraş’a gitmemeniz olacak. Çünkü tüp bebek işini ticarete dökmüşler. Biz gittik önce muayene için 620 tl para verdik ve Bülent bey muayene etmedi bile. Beni yanındaki başka bir doktor muayene etti ki inanın 1 dakika bile sürmedi. 620 lirayı sadece Bülent beyin yüzünü görelim diye verdik. Bende problem olmamasına rağmen bir de 680 tl ye özel bir MR kliniğinde HSG çekildim. Bu da yetmezmiş gibi iletişime sadece tüp bebek hemşiresiyle geçebildik o da bizi yanlış yönlendirdi. O kadar kötü muamele ediyorlar ki bir de azarlıyorlar. Doktorlardan çok hemşirelerle muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz. Yani anlayacağınız hem akıl sağlığınız hem de maddi durumunuz için Bülent Tıraş’a gitmenizi tavsiye etmem. Herşeyden önce doktorunla sürekli iletişim halinde olman çok önemli. Sana en iyi gelecek yer aklında soru işaretinin kalmadığı ve sürekli ulaşabileceğin bir doktor olmalı.

Çok teşekkür ederim paylaştıgın için hem bizi maddi olarak çok zorlamıcak bir yer hemde güvenilir yer araştırıyorum.. bakalm neresi kafama yatıcak

canım ben bahçeci umutta tedavi oldum raporda geçiyor rapor alırsan aslında daha uyguna geliyor tedavi ücretleri

Çok teşekkür ederim paylaştıgın için hem bizi maddi olarak çok zorlamıcak bir yer hemde güvenilir yer araştırıyorum.. bakalm neresi kafama yatıcak
Canim ankarada gurgan klinikte ablam oldu ilk denemede gebe kaldi . Sadece arasan bile her bilgiyi veriyolar fiyat olsun asamalari olsun. Bi ara gorus istersen ?

Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin

Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin gebelik testi icin gidicem sn doktordan memnun degilmiydin
Bezmialem de ssklı muayene ücreti ne kadar pınar hanımın cevabınıza ihtiyacım var

Canım ben transferin 5.günü test yaptım pozitif çıktı 7.günü yine pozitifi gördüm idrar testinde ama 10.gün kan testinde negatifti.
Bu tam olarak bendeki durum tam sevindim transferdn snra 6.gunumdu test yaptm kanda 5.09 du hadi dedim yukselcek bi sonraki gun baktm idrarda gozuktu 8.gun bi baktm 3.61 9.gun 3 smdi asil test gunum1 haziran herseyin bittigini farkndaym bu kimyasal oluyo sanrm degil mi cok uzuldum ya ilk denemeydi

canım bende bahçecide sabri beyde tedavi gördüm çok bilgili bir doktor bende kesinlikle onu tavsiye ederim. bu arada ilaç satışı yasak dikkat et üyeliğini dondurabilirle
Merhaba ilk tupbebek trasfermn 10.gunundeym ama negatif oldu. Smdi klnik arastiriyorum Sabri beyide duymystum ilgi alaka nasil memnunmusunuz suan durumunuz nedir

Merhaba ilk tupbebek trasfermn 10.gunundeym ama negatif oldu. Smdi klnik arastiriyorum Sabri beyide duymystum ilgi alaka nasil memnunmusunuz suan durumunuz nedir
Merhaba canım sabri bey sağolsun çok ilgili bir doktor bana aklıma takılan her seyi detaylıca anlattı ben çok memnundum doktorumdan kesinlikle tavsiye ederim

Benim kanda hiç yükselme olmadı malesef canım☹ 5. ve 7.gün idrarda çift çizgiyi gördüm sadece catlatma iğnesinden dolayı olabilir dediler burda ama zannetmiyorum çünkü ben daha önce asilamada da 2 defa aynı catlatma iğnesini kullandım ve onlarda hiç çift çizgi görmedim. Inşallah seninledir bebegin canım Bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda inşallah

Amin bitanem hayirli kandiller bu arada. Ins dualarmiz kabul olur. Yok kuzum benmle degil ben artk kabullenmeye calisiyorum yrn doktorda dicekki olmadi. Sirf 12.gun die tutturduklari icin. Senn cift.cizgi oldugu gun kantesti yapsan belki kandada cikacakti bilemezsin. Acaba yasanan kimyasal gebelikmi

Teşekkür ederim canım sizede Hayırlı Kandiller Rabbim bu mübarek gecede dualarını kabul eden kullarindan eylesin inşallah hepimizi bilmiyorum canım ama erken daha diye yapmadım kan testi ama duyduğum kadarıyla catlatma iğnesi hamile kadının idrarından yapılıyormuş sanırım oda bazen idrar testinde pozitif çıkabiliyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum belkide kimyasal gebelikti onuda bilmiyorum

Merhaba bende tüp bebek tedavisi gördüm ilk denemem negatifti fakat 2.denememde pozitif sonuçlandı çok şükür doktorumuz Doç.dr Murat Bozkurt WN Medicalpark pendik hastanesinde,gerçekten çok ilgili ve güven veren bir doktor kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…