• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek merkezi

Canım ben transferin 5.günü test yaptım pozitif çıktı 7.günü yine pozitifi gördüm idrar testinde ama 10.gün kan testinde negatifti.
Çok erken test idrar testi yanıltıyor ilaçlardn dolayi diye biliyorum.. en garantisi kan testi o yüzden. Onunda pozitif değeri cok düşükse düzenli oranla artması bekleniyor artması düzenli kimyasal gebelik oluyormuş.. bana öyle demişlerdi

Benimkilerde orta kaliteliydi ztn 7 tane toplandi 2 tane si gelişmemişti 5 tanesi olgun sadece 1 tane döllndi 3. Gün donduruldu embriyolog iyi oldugunu söylemişti fakat tutmadi 😔1 haftadir araştiriyorum fiyatlar fenaa sgk raporuda geçmiyor çogundada Allah yardimcımız olsun
Aminn canımm hakkımızda hayırlısı inş..

Çok erken test idrar testi yanıltıyor ilaçlardn dolayi diye biliyorum.. en garantisi kan testi o yüzden. Onunda pozitif değeri cok düşükse düzenli oranla artması bekleniyor artması düzenli kimyasal gebelik oluyormuş.. bana öyle demişlerdi

Teşekkür ederim canım benim. Ben hep 10.gün diyorum ama transfer yapılan günü saymayacakmışız öyleyse 9.günü kan testi yaptım ben.. Inşallah 12.gün dahada yükselir bebeğim benimledir inşallah

Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin
Merhaba arkadaşlar.. bezmialemde 1 aşılama ve tüp bebek denedik.aşılama tutmadı. Tüp bebekte kimyadal gebelikle sonuçlandı. Şimdi tekrar arayışa girdim. Önerdiğiniz tüp bebek yerlerini ögrenebilirmiyim? Ve fiyatları ne kadar? Şimdiden teşekkürler
Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin gebelik testi icin gidicem sn doktordan memnun degilmiydin

Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin

Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin gebelik testi icin gidicem sn doktordan memnun degilmiydin
İyi akşamlar canım.. doktorla ilgili benim hiç bir sıkıntım yoktu.. doktor sevimli bir kadın ama hem aşılama hem tüp bebek tutmayınca acaba sorunun çözümünü başka yerlerde mi aramak lazım diye düşündüm.

İyi akşamlar canım.. doktorla ilgili benim hiç bir sıkıntım yoktu.. doktor sevimli bir kadın ama hem aşılama hem tüp bebek tutmayınca acaba sorunun çözümünü başka yerlerde mi aramak lazım diye düşündüm.
Bnde cok kararsizim yarin test icin gidicem eger olumsuz cikarsa bidaha ordami yaptirim baska yerdemi simdiden kafam karisik bunu dusunuyom

Malesef geçen hafta negatifle sonuçlandi 😔
Sizedemi 5 günlük embriyo konuldu hiç mi. Belirtiniz yoktu sizinde ben 2 ay oldu ameliyat olalı önümüzdeki ay tüp bebek için gidicem ilaç kullanıyorum şuanda oyüzden merak ediyorum kafam allak bullak ameliyatımı orda oldum tüp bebek konusunda kararsızım ordamı olsam yoksa acetto klinik diye Bi yer var oraya o bilemiyorum

Sizedemi 5 günlük embriyo konuldu hiç mi. Belirtiniz yoktu sizinde ben 2 ay oldu ameliyat olalı önümüzdeki ay tüp bebek için gidicem ilaç kullanıyorum şuanda oyüzden merak ediyorum kafam allak bullak ameliyatımı orda oldum tüp bebek konusunda kararsızım ordamı olsam yoksa acetto klinik diye Bi yer var oraya o bilemiyorum
Yok 3. Gün embriyosuydu 1 tane belirtiler bel ağrısi aslinda edet belirtileri gibiydi pek fark hissedemedim devamli değildi zatn ara ara Nerede için rahat edecekse orada yaptir inşallahh nasip olur

Yok 3. Gün embriyosuydu 1 tane belirtiler bel ağrısi aslinda edet belirtileri gibiydi pek fark hissedemedim devamli değildi zatn ara ara Nerede için rahat edecekse orada yaptir inşallahh nasip olur
İnşallah burda bebek müjdelerimizide paylaşırız arkadaşlar

Merhabalar,
Teksen Çamlıbel uzun araştırmalar sonucu seçtiğim ve tedavisine devam ettiğim doktorum; tavsiye de ederim.
Yumurta toplama işlemlerim son bulduğu için elimde Merional ve Cetrotide iğneler mevcut; piyasa rakamlarından daha uygun fiyata vereceğim. Talep edenler iletişime geçebilir.

canım bende bahçecide sabri beyde tedavi gördüm çok bilgili bir doktor bende kesinlikle onu tavsiye ederim. bu arada ilaç satışı yasak dikkat et üyeliğini dondurabilirle

Back