Çok erken test idrar testi yanıltıyor ilaçlardn dolayi diye biliyorum.. en garantisi kan testi o yüzden. Onunda pozitif değeri cok düşükse düzenli oranla artması bekleniyor artması düzenli kimyasal gebelik oluyormuş.. bana öyle demişlerdiCanım ben transferin 5.günü test yaptım pozitif çıktı 7.günü yine pozitifi gördüm idrar testinde ama 10.gün kan testinde negatifti.
Aminn canımm hakkımızda hayırlısı inş..Benimkilerde orta kaliteliydi ztn 7 tane toplandi 2 tane si gelişmemişti 5 tanesi olgun sadece 1 tane döllndi 3. Gün donduruldu embriyolog iyi oldugunu söylemişti fakat tutmadi1 haftadir araştiriyorum fiyatlar fenaa sgk raporuda geçmiyor çogundada Allah yardimcımız olsun
Çok erken test idrar testi yanıltıyor ilaçlardn dolayi diye biliyorum.. en garantisi kan testi o yüzden. Onunda pozitif değeri cok düşükse düzenli oranla artması bekleniyor artması düzenli kimyasal gebelik oluyormuş.. bana öyle demişlerdi
İnşalalhhTeşekkür ederim canım benim. Ben hep 10.gün diyorum ama transfer yapılan günü saymayacakmışız öyleyse 9.günü kan testi yaptım ben.. Inşallah 12.gün dahada yükselir bebeğim benimledir inşallah
Selam bu arada nerede yaptirdiniz tedavinizi ?İnşalalhh
İnşalalhh
Selam bu arada nerede yaptirdiniz tedavinizi ?
Teşekkürler cvpladiğiniz için inşalllah tutunmuştur bebeginSamsun ondokuzmayıs üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde Davut Güven hocaya yaptırdım
Inşallah canım rica ederim ne demek:) sizde beklemedemisiniz?Teşekkürler cvpladiğiniz için inşalllah tutunmuştur bebegin
Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin gebelik testi icin gidicem sn doktordan memnun degilmiydinMerhaba arkadaşlar.. bezmialemde 1 aşılama ve tüp bebek denedik.aşılama tutmadı. Tüp bebekte kimyadal gebelikle sonuçlandı. Şimdi tekrar arayışa girdim. Önerdiğiniz tüp bebek yerlerini ögrenebilirmiyim? Ve fiyatları ne kadar? Şimdiden teşekkürler
İyi akşamlar canım.. doktorla ilgili benim hiç bir sıkıntım yoktu.. doktor sevimli bir kadın ama hem aşılama hem tüp bebek tutmayınca acaba sorunun çözümünü başka yerlerde mi aramak lazım diye düşündüm.Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin
Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin gebelik testi icin gidicem sn doktordan memnun degilmiydin
Bnde cok kararsizim yarin test icin gidicem eger olumsuz cikarsa bidaha ordami yaptirim baska yerdemi simdiden kafam karisik bunu dusunuyomİyi akşamlar canım.. doktorla ilgili benim hiç bir sıkıntım yoktu.. doktor sevimli bir kadın ama hem aşılama hem tüp bebek tutmayınca acaba sorunun çözümünü başka yerlerde mi aramak lazım diye düşündüm.
Malesef geçen hafta negatifle sonuçlandiSizde beklemedemisiniz
İnşallah pozitif alirsin lütfen sonucu bizimlede paylaşirmisinIyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin
Iyi aksamlar bnde bezmialemde pinar hocanin hastasiyim yarin gebelik testi icin gidicem sn doktordan memnun degilmiydin
Sizedemi 5 günlük embriyo konuldu hiç mi. Belirtiniz yoktu sizinde ben 2 ay oldu ameliyat olalı önümüzdeki ay tüp bebek için gidicem ilaç kullanıyorum şuanda oyüzden merak ediyorum kafam allak bullak ameliyatımı orda oldum tüp bebek konusunda kararsızım ordamı olsam yoksa acetto klinik diye Bi yer var oraya o bilemiyorumMalesef geçen hafta negatifle sonuçlandi
Yok 3. Gün embriyosuydu 1 tane belirtiler bel ağrısi aslinda edet belirtileri gibiydi pek fark hissedemedim devamli değildi zatn ara ara Nerede için rahat edecekse orada yaptir inşallahh nasip olurSizedemi 5 günlük embriyo konuldu hiç mi. Belirtiniz yoktu sizinde ben 2 ay oldu ameliyat olalı önümüzdeki ay tüp bebek için gidicem ilaç kullanıyorum şuanda oyüzden merak ediyorum kafam allak bullak ameliyatımı orda oldum tüp bebek konusunda kararsızım ordamı olsam yoksa acetto klinik diye Bi yer var oraya o bilemiyorum
İnşallah burda bebek müjdelerimizide paylaşırız arkadaşlarYok 3. Gün embriyosuydu 1 tane belirtiler bel ağrısi aslinda edet belirtileri gibiydi pek fark hissedemedim devamli değildi zatn ara ara Nerede için rahat edecekse orada yaptir inşallahh nasip olur
İnşallahhİnşallah burda bebek müjdelerimizide paylaşırız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?