Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ben de doktorumun tavsiyesi ile multivitamin kullanıyorum, kabızlık sorunu devam ederse folik asite geç multivitamin kullanma dedi ama başka bi zararından kesinlikle söz etmedi. Hatta burda a vitamini zararlı diye okuyunca tekrar sordum, yine aynısını tekrarladı tek sıkıntı kabızlık yoksa kullan dedi. Ben de bu yüzden folik asite geçtim ama toksik olduğunu düşündüğümden değil. Benim doktorum da Prof, mutlaka biliyordur ama dediğiniz gibi herkesin tarzı ve bünyesi farklı tabi.

Allah sizin gibi dr eline düşürmesin o halde anlayış yapmak nedir bilmeyen empati yapmayı koyunluk diyen ne bileyim demek ki okumakla çokta bişey olunmuyormuş. Bende size zaten sen demedim sadece düşüncelerimi dile getirdim.

Herkesin bünyesi tedavisi sağlık sorunu farklı evet ama arkadaş bunu anlamamakta direniyor.

Size tıbbi bilgi gönderdim daha diyecek bir sözüm yok
o sizin takdiriniz çok şükür hastalarım da çok sever beni .... çok insanın da hayatını kurtardım sizin takdiriniz eksik kalabilir ....

Arkadaşlar hormonlarımız hat seviyeye ulaşmış durumda. Sakin kalmak da fayda var. Eminim buradaki herkes iyi niyetli. Hepimiz bebişlerimiz için en iyisini istiyoruz.

Size tıbbi bilgi gönderdim daha diyecek bir sözüm yok

o sizin takdiriniz çok şükür hastalarım da çok sever beni .... çok insanın da hayatını kurtardım sizin takdiriniz eksik kalabilir ....
Hastalarınız takdiri oda Hayat kurtarma mevzusuna gelince sizden daha önemli daha hayat kurtarıcı bi iş yapıyorum ama bunu dile getirmiyorum . Benim x mesleği olmam Kimseyi sizin doktor olmanIzda beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren gördüm yanlışı dile getirtirmek sadece konulurken azıcık dikkat ederek konuşmanızı istedim sizde empati yapmaya koyunluk dediniz. Zaten o saatten sonra çokta önemli değil . İyi günler

Her neyse diyelim mi.. herkes doktoruna sorsun öğrensin en güzeli. Burada olumsuz haber ve yorumlar ekstra etkiliyor hepimizi, en başta bunu fark edip biraz daha dikkatli olalım diye yazmıştım, birkaç hafta oldu. Birbirimizin moralini bozmayalım hepimiz aynı zorlukları yaşadık yaşıyoruz ve daha uzun bir yolumuz var inşallah

Üzgünüm siz altta kalmak istemiyorsanız ben de altta kalamayacağım ... iyi akşamlar

Arkadaş kadar ben de hamileyim o beni geriyorsa ben de geri adım atmayacağım ...

Arkadaş kadar ben de hamileyim o beni geriyorsa ben de geri adım atmayacağım ...
Sen hamilesin burda ki herkes hamile kötü yorum yaparak insanların hakkına giremezsiniz . Bende multi vitamin kullanıyorum . Sizin dediğinizi kafama takarak dr rahatsız mı etseydim veya içim içimi yese stres yapsam çok mu sağlıklıydı . Peki ben burda bunu kafama takıp stres olup bebeğime bişey olsaydı sen hesabını verebilecek miydin vicdani olarak. Bende geri adım atmam çünkü yaptığın HAK burdaki iki canlı insanların hakkına girmek . Bildiğin doğruları usulünce söylemek yerine benim dr 3 ay kesinlikle zararlı deyip gece gece insanları ikileme düşürmek.

Ben usulünce söyledim.... verileri de ortaya koydum

Kusura bakmayın arkadaşlar Hepinizi rahatsız ettim hakkınızı helal edin ister istemez şahit olmuş olabilirsiniz. Hepiniz sağ Salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. İyi akşamlar

Foruma girmeyeyim bıraz beynim değişsin dedim neler olmuş. Arkadaşlar hepımız şuan kritik ve duygusal Bı surecten gecıyoruz burda kimse kımseyı yuzunu bıle gormedıgı kisiler tarafından bos yere germesin. Siz gerilirseniz bebekleriniz de gerilir. Rahat olun. Birde burası bilgi alışverişi yaptığımız bir forum. Herkesin fikri var bildiği var önemli olan yeni birşeyler duyup kıyaslamak sorgulamak, gerekirse doktora sormak. Doğrusunu ogrenmek. Hiç kimsenin gerilmesi e gerek yok.. Hadi bebişlerimizi sevelim biraz kucagımıza alacağımız gunler yakın.

Bence buradaki amaç bilgi edinmek değilde birbirimize destek olmak olsun. Herkesin doktoruna güvenmesi gerekiyor ben burda okuduğum bişeyi gidip doktoruma sormuyorum. O zaten olup olmaması gereken şeyleri söylüyor. Burdakilerin bazı konularda çok takıntılı olduğunu düşünüyorum okudukça bende gerilip kendimi dinliyorum sürekli.

Yalnız değilsin Bende de hiç bulantı yok. Bence çok şanslıyız inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…