- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Ben de doktorumun tavsiyesi ile multivitamin kullanıyorum, kabızlık sorunu devam ederse folik asite geç multivitamin kullanma dedi ama başka bi zararından kesinlikle söz etmedi. Hatta burda a vitamini zararlı diye okuyunca tekrar sordum, yine aynısını tekrarladı tek sıkıntı kabızlık yoksa kullan dedi. Ben de bu yüzden folik asite geçtim ama toksik olduğunu düşündüğümden değil. Benim doktorum da Prof, mutlaka biliyordur ama dediğiniz gibi herkesin tarzı ve bünyesi farklı tabi.İşte herkesin bedeni farklı. Sen burda kalkıp multi vitamin kesinlikle zararlı işte gibi söylemde bulunursan herkes aceba der . Yıllarını okumaya vermiş dr verdiği ilaçları hastalarına sorgulatırsın. A vitamini gebeliğin ilk 3 ayında zararlı bebekte toksit etkisi yaptığı için bunu ben biliyorsam senelerce tıp okumuş dr hayli hayli bilir . Burda kesinlikle şu ilaç kötü benim dr zararlı dedi felan demekten ziyade herkesin tedavisinin farklı olduğunu dile getirebilirsin. Burdaki herkes çok zor süreçten geçiyor ve en küçük olumsuzluk aceba dedirtiyor. Sürekli bu yorumunuza denk geliyorum ve cidden rahatsız oldum. Bak bi arkadaş hemen benim vitamin a varmış diyerek bi panik oldu. İlk 3 ay çok önemli ve kafamızın rahat olması gerektiği dönemde herkese farklı uygulanan tedavi ve ilaçlar üzerinde bence kötü yorum yapmayın. Hayırlı akşamlar
Allah sizin gibi dr eline düşürmesin o halde anlayış yapmak nedir bilmeyen empati yapmayı koyunluk diyen ne bileyim demek ki okumakla çokta bişey olunmuyormuş. Bende size zaten sen demedim sadece düşüncelerimi dile getirdim.Ben tedaviniz yanlıştır diye birsey demedim... o mesajlarda böyle birsey yazmıyor..... doğruları dile getirdim ; siz yazdıkça ben de devam edeceğim .... ve iyi haber ; o dediğiniz iyi okullarda okuyup tıbbi çalışmalara katıldım (teşekkür ederim) ; uzmanlığını almış bir doktorum ... o yüzden bence artık yazmayın ve rica edersem “siz” diye hitap edin ben size siz diyorum çünkü
Herkesin bünyesi tedavisi sağlık sorunu farklı evet ama arkadaş bunu anlamamakta direniyor.Ben de doktorumun tavsiyesi ile multivitamin kullanıyorum, kabızlık sorunu devam ederse folik asite geç multivitamin kullanma dedi ama başka bi zararından kesinlikle söz etmedi. Hatta burda a vitamini zararlı diye okuyunca tekrar sordum, yine aynısını tekrarladı tek sıkıntı kabızlık yoksa kullan dedi. Ben de bu yüzden folik asite geçtim ama toksik olduğunu düşündüğümden değil. Benim doktorum da Prof, mutlaka biliyordur ama dediğiniz gibi herkesin tarzı ve bünyesi farklı tabi.
o sizin takdiriniz çok şükür hastalarım da çok sever beni .... çok insanın da hayatını kurtardım sizin takdiriniz eksik kalabilir ....Allah sizin gibi dr eline düşürmesin o halde anlayış yapmak nedir bilmeyen empati yapmayı koyunluk diyen ne bileyim demek ki okumakla çokta bişey olunmuyormuş. Bende size zaten sen demedim sadece düşüncelerimi dile getirdim.
Hastalarınız takdiri odaSize tıbbi bilgi gönderdim daha diyecek bir sözüm yok
o sizin takdiriniz çok şükür hastalarım da çok sever beni .... çok insanın da hayatını kurtardım sizin takdiriniz eksik kalabilir ....
Üzgünüm siz altta kalmak istemiyorsanız ben de altta kalamayacağım ... iyi akşamlarHastalarınız takdiri odaHayat kurtarma mevzusuna gelince sizden daha önemli daha hayat kurtarıcı bi iş yapıyorum ama bunu dile getirmiyorum . Benim x mesleği olmam Kimseyi sizin doktor olmanIzda beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren gördüm yanlışı dile getirtirmek sadece konulurken azıcık dikkat ederek konuşmanızı istedim sizde empati yapmaya koyunluk dediniz. Zaten o saatten sonra çokta önemli değil . İyi günler
Sen hamilesin burda ki herkes hamile kötü yorum yaparak insanların hakkına giremezsiniz . Bende multi vitamin kullanıyorum . Sizin dediğinizi kafama takarak dr rahatsız mı etseydim veya içim içimi yese stres yapsam çok mu sağlıklıydı . Peki ben burda bunu kafama takıp stres olup bebeğime bişey olsaydı sen hesabını verebilecek miydin vicdani olarak. Bende geri adım atmam çünkü yaptığın HAK burdaki iki canlı insanların hakkına girmek . Bildiğin doğruları usulünce söylemek yerine benim dr 3 ay kesinlikle zararlı deyip gece gece insanları ikileme düşürmek.Arkadaş kadar ben de hamileyim o beni geriyorsa ben de geri adım atmayacağım ...
Ben usulünce söyledim.... verileri de ortaya koydumSen hamilesin burda ki herkes hamile kötü yorum yaparak insanların hakkına giremezsiniz . Bende multi vitamin kullanıyorum . Sizin dediğinizi kafama takarak dr rahatsız mı etseydim veya içim içimi yese stres yapsam çok mu sağlıklıydı . Peki ben burda bunu kafama takıp stres olup bebeğime bişey olsaydı sen hesabını verebilecek miydin vicdani olarak. Bende geri adım atmam çünkü yaptığın HAK burdaki iki canlı insanların hakkına girmek . Bildiğin doğruları usulünce söylemek yerine benim dr 3 ay kesinlikle zararlı deyip gece gece insanları ikileme düşürmek.
Yalnız değilsinAy iyi bari çoğunluk böyleyse korkacak bi şey yok inşallahbi de mide bulantısının daha çok ilerleyen haftalarda yaşanılacağını düşünüyordum ama şimdiden çok fazla rahatsız olan var. Ben her zamanki gibiyim ilginç
Ben çalışıyorum transfer sonrası 15 gün izin almıştım sonra döndüm. Sıkıntılı bir durum olmadıkça çalışmaya devamPozitifi ögrendikten sonra calısanınız warmı aranızda ben hala izinliyim we tekrar rapor almayı duşunuyorum
Aa harikaYalnız değilsin☺ Bende de hiç bulantı yok. Bence çok şanslıyız inşallah böyle devam eder
Şahsiyet süper olmuş çok iyi bir diziÇok ince bir davet teşekkür ederim kendi adımaİstanbul’dayım ne yazık ki ... valla ben de evde bunalmaya devam .... Haluk Bilginerin şahsiyet dizisini bulduk internetten onu izliyoruz
Kurgusu mükemmel olmuş ..... ama bunu da bitirdikŞahsiyet süper olmuş çok iyi bir dizi