Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kurgusu mükemmel olmuş ..... ama bunu da bitirdik 😶 İzleyecek birseyler daha arıyorum en az 1 hafta daha evdeyim 😢
Sonu çok şaşırtıcıydı 😱 Geçenlerde birisi netflix ten bir dizi önermişti ama adını hatırlamıyorum yarın tekrar sorup size söylerim 🤗🤗 İzinliyken en güzeli bu diziler ; kafa dağıtmak için 👍

Sonu çok şaşırtıcıydı 😱 Geçenlerde birisi netflix ten bir dizi önermişti ama adını hatırlamıyorum yarın tekrar sorup size söylerim 🤗🤗 İzinliyken en güzeli bu diziler ; kafa dağıtmak için 👍
Çok teşekkür ederim 💕 Nevra da güzel isimmiş bu arada 🤔 progesteron iyice beyne vurdu zaten 😅 bir şekilde kafa dağıtmak gerekiyor , normalde kafa dağıtmak için yapabileceğim şeyleri evden yapamıyorum :KK43: insan biraz deniz kenarına gitse bir nefes alsa bile yeter ama evden çıkamıyorum :KK43:(( kitap okuyayım desem (beni ödülle cezalandırma diye bir kitap önermişti bir arkadaş bu aşamada okumak ve kafa dağıtmak için mesela) kitaba konsantre olamıyorum

Ben birkaç dizi önerisinde bulunayım Netflix i tüketmiş biri olarak 🙈 son zamanlarda en etkilendiğim Messiah oldu, You, Safe, How to get away with murder. Buarada belli başlı başyapıtları yazmadım bile 😃😃

Ben birkaç dizi önerisinde bulunayım Netflix i tüketmiş biri olarak 🙈 son zamanlarda en etkilendiğim Messiah oldu, You, Safe, How to get away with murder. Buarada belli başlı başyapıtları yazmadım bile 😃😃
Messiah ve You’yu da bitirmiştim .... yalnız diğer ikisini seyretmedim 😍 ve konuları süper !!!!! Hamilelikten önce idx kanalını izliyordum devamlı ama bizimkiler yasakladı 😬😬😬 daha yumuşak takılmaya çalışıyorum artık polisiye konusunda :) herhalde 2 dizi (genelde haftaici ; akşamları eşim eve gelince izliyoruz) 10. Haftaya çıkarır beni (insallah 🙏🏻Sayenizde)

Messiah ve You’yu da bitirmiştim .... yalnız diğer ikisini seyretmedim 😍 ve konuları süper !!!!! Hamilelikten önce idx kanalını izliyordum devamlı ama bizimkiler yasakladı 😬😬😬 daha yumuşak takılmaya çalışıyorum artık polisiye konusunda :) herhalde 2 dizi (genelde haftaici ; akşamları eşim eve gelince izliyoruz) 10. Haftaya çıkarır beni (insallah 🙏🏻Sayenizde)
Günaydın 🌞 İşe gelir gelmez ilk işim bahsettiğim diziyi sormak oldu 🤣🤣 Breaking bad imiş ismi 😊

Herkese Günaydın ,
Benim son beş güne kadar sıfır belirtim vardı ,ama şu son 1 haftadır midem fena ve gögüslerim çok şişti tabi bunun yüzünden sürekli bir bel ağrısı var bu belirtiler normal anlıyorum ama birde gecenin bir yarsı uyanıyorum müthiş bir gerilme isteği hemde öyle böyle değil resmen 3-5 kere böyle uyanıyorum önceden böyle bir alışkanlığım da yok var mı aranızda bunu yaşayan.benim de doktor randevum cumartesi inşallah kap atışını bende görürüm :)

ay keşke sormasaymışım neler neler olmuş da forumlardan banlanmışlar yaa sormaz olaydım :kızgın:

• Beğen
Reactions: H M
Herkese Günaydın ,
Benim son beş güne kadar sıfır belirtim vardı ,ama şu son 1 haftadır midem fena ve gögüslerim çok şişti tabi bunun yüzünden sürekli bir bel ağrısı var bu belirtiler normal anlıyorum ama birde gecenin bir yarsı uyanıyorum müthiş bir gerilme isteği hemde öyle böyle değil resmen 3-5 kere böyle uyanıyorum önceden böyle bir alışkanlığım da yok var mı aranızda bunu yaşayan.benim de doktor randevum cumartesi inşallah kap atışını bende görürüm :)

be nde geceleri 3 kez uyanıyorum, gündüzleri de kedi gibi hep bi uyuklama hali.

Herkese Günaydın ,
Bende de aynı durum merak etme. Midem hiç rahat vermiyor geceleri sık uyanıyorum hemde ani hareketlerle kasık sancısı bazen. Gunduzlerı de uykum geliyor arada huzursuz bir ruh hali gıbı bırsey. En cok yoran mide bulantısı

How to get away with murder baya oyalar sizi 5 sezon ve çok iyi polisiye. Ben bayılarak izlemiştim

Herkese Günaydın ,
Birebir aynısını yaşadım bazılarını yaşamaya devam ediyorum :) bilhassa gerilme bende de çok oluyordu ilk haftalarda şimdi 7. Haftadayım ama hala biraz var. Gece üç kere uyanmalar da azaldı bi kere uyanıyorum sadece, bi de uyanınca cin gibi oluyordum neyse ki geçti 😄 midem ve belim iyi ama memeler bende de şiş ve dokununca ağrılı. Özetle normal bunlar galiba 😄

X