Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Evet ben de çok önemli diye biliyodum o yüzden tek doktora güvenmeyip 3 ayrı doktora gösterdim ama 3ü de vermeyince takviye vardır bi bildikleri diyip oturdum aynen herkesin yöntemi farklı kıyaslamamak gerek bence de
Kullandığın vitaminde varsa belki yeterli görmüşlerdir günlük tozu .

Bende bilmiyorum canım hiç sevmediğim için ton balığini araştırmadım

Dr verdiyse bi bildiği vardır burdaki çok fazla dikkate alma . Zarar verecek boyutta değildir belki o yüzden vermiş olabilir

Ben d vitamini depomu transferden önce doldurmuştum A-D-E-K vitaminleri vücutta depolanabilen vitaminler .... ve fazlası da zararlı .... kontrolsüz kullanımı da... gerçekten eksikliğiniz varsa o ayrı ama bunun dısında d vitamini bildiğim kadarıyla ilk 3 Aydan sonra kemik gelişimi hızlı olduğu dönemde veriliyor .... bu arada Türkiye de d vitamini eksikliği o kadar yaygın ki.... güneşten yeteri kadar faydalanamıyoruz....

Aslında multivitamini de ben çok sorgulayınca başladı tüp bebek doktorum için rahat etsin kafana takma bunu iç o zaman diyerek
Sen zorla verdirmişsin kendine . Benim direk başladı burda kadın doğumcuya gittim 3 farklı dr 3 sordu söyledim kullanmaya devam dedi .

Değerim baya düşük benimde 20nin altındaydı tam hatırlamıyorum ama evet depolandığı için takviye vermek istemediler

Benim doktor sadece folik asit diyor ama ben hamile kalmaya karar verdiğimden beri ocean mummy ve solgar kalsiyum-magnezyum-çinko kullanıyorum... ocean bitmek üzere şimdi acaba yeni kutu almasam mı diye düşünüyorum. Doktorun dediği gibi sadece folik asitle mi devam etsem ki?

İşte herkesin bedeni farklı. Sen burda kalkıp multi vitamin kesinlikle zararlı işte gibi söylemde bulunursan herkes aceba der . Yıllarını okumaya vermiş dr verdiği ilaçları hastalarına sorgulatırsın. A vitamini gebeliğin ilk 3 ayında zararlı bebekte toksit etkisi yaptığı için bunu ben biliyorsam senelerce tıp okumuş dr hayli hayli bilir . Burda kesinlikle şu ilaç kötü benim dr zararlı dedi felan demekten ziyade herkesin tedavisinin farklı olduğunu dile getirebilirsin. Burdaki herkes çok zor süreçten geçiyor ve en küçük olumsuzluk aceba dedirtiyor. Sürekli bu yorumunuza denk geliyorum ve cidden rahatsız oldum. Bak bi arkadaş hemen benim vitamin a varmış diyerek bi panik oldu. İlk 3 ay çok önemli ve kafamızın rahat olması gerektiği dönemde herkese farklı uygulanan tedavi ve ilaçlar üzerinde bence kötü yorum yapmayın. Hayırlı akşamlar

Ben size tıp bilgisiyle cevap veriyorum vitamin a nın FAZLASI teratojenik bunu açın bütün TIbbi sitelerde arayın burası bir forum ben de tıbbi olarak yanlış birsey yazmadım

Polemik yaratmayın ben tıbben geçerli bir doğru yazdım b vitamini c vitamini için bunu yazmadım ... ayrıca “fazlası” ibaresini de ekledim

Ben size tıp bilgisiyle cevap veriyorum vitamin a nın FAZLASI teratojenik bunu açın bütün TIbbi sitelerde arayın burası bir forum ben de tıbbi olarak yanlış birsey yazmadım
Tıpben yanlış bişey yazmadın demiyorum aksini de inkar etmiyorum evet doğru dediğin yanlış bişey yok. Yaptığın yanlış şu burda kalkıp multi vitamin benim dr zararlı dersen burdaki insanlar zaten zar zor bebek sahibi olmuş insanlar en küçük olumsuzluk moralini bozacak herşeyi sorgulatacak boyutta. Senin burda yaptığın her olumsuz yorum burdaki insanlara dr sorgulatiyorsun . Bu yaptığın yanlış. Sana kimse bilgilerini paylaşma demiyor . Paylaş ama paylaşırken burdaki herkesin tedavisinin farklı olduğunu düşünerek yapmanı rica ediyorum

Ben doğru bildiğimi her zaman söyledim söylerim .... Sorgulamazsak koyun oluruz .... yazdıklarımı okumak veya kaale almak zorunda değilsiniz ....

Ben doğru bildiğimi her zaman söyledim söylerim .... Sorgulamazsak koyun oluruz .... yazdıklarımı okumak veya kaale almak zorunda değilsiniz ....
Sen doğru bildiğini söylerken empati yapmadan söylüyorsun.. burdaki insanlar çok hassas ve hassasiyet göstermek koyunluksa varsın koyunluk olsun. Ben zaten sizin dediklerinizi değil tıp eğitimi almış en iyi üniversite okumuş tıbbi çalışmalara katılmış dr bilgilerini kaideye alıyorum. Sizde beni rahatsız eden tekrar tekrar söylüyorum herkesin tedavisinin farklı olduğunu bile bile olumsuz konuşmanız . Daha da uzatmak istemiyorum.hayırlı akşamlar

Bence de uzatmasanız iyi olur ben size tıp kitaplarında yazan şeyi yazdım zaten

Eki Görüntüle 2578745 Eki Görüntüle 2578745
Bence de uzatmasanız iyi olur ben size tıp kitaplarında yazan şeyi yazdım zaten
Sen anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım arkadaşım!!!! Sana dediğin yanlış demiyorum evet doğru ama dediğini söylerken karşında ki insanların tedavisinin farklı olduğunu ve herkesin bedenin farklı olduğunu bilincinde olarak dile getirmen . Neyse size tıbbi bilgilerinizle mutluluklar .Ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.Buda son cevabım size .

Ben tedaviniz yanlıştır diye birsey demedim... o mesajlarda böyle birsey yazmıyor..... doğruları dile getirdim ; siz yazdıkça ben de devam edeceğim .... ve iyi haber ; o dediğiniz iyi okullarda okuyup tıbbi çalışmalara katıldım (teşekkür ederim) ; uzmanlığını almış bir doktorum ... o yüzden bence artık yazmayın ve rica edersem “siz” diye hitap edin ben size siz diyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…