- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Ben de doktorumun tavsiyesi ile multivitamin kullanıyorum, kabızlık sorunu devam ederse folik asite geç multivitamin kullanma dedi ama başka bi zararından kesinlikle söz etmedi. Hatta burda a vitamini zararlı diye okuyunca tekrar sordum, yine aynısını tekrarladı tek sıkıntı kabızlık yoksa kullan dedi. Ben de bu yüzden folik asite geçtim ama toksik olduğunu düşündüğümden değil. Benim doktorum da Prof, mutlaka biliyordur ama dediğiniz gibi herkesin tarzı ve bünyesi farklı tabi.İşte herkesin bedeni farklı. Sen burda kalkıp multi vitamin kesinlikle zararlı işte gibi söylemde bulunursan herkes aceba der . Yıllarını okumaya vermiş dr verdiği ilaçları hastalarına sorgulatırsın. A vitamini gebeliğin ilk 3 ayında zararlı bebekte toksit etkisi yaptığı için bunu ben biliyorsam senelerce tıp okumuş dr hayli hayli bilir . Burda kesinlikle şu ilaç kötü benim dr zararlı dedi felan demekten ziyade herkesin tedavisinin farklı olduğunu dile getirebilirsin. Burdaki herkes çok zor süreçten geçiyor ve en küçük olumsuzluk aceba dedirtiyor. Sürekli bu yorumunuza denk geliyorum ve cidden rahatsız oldum. Bak bi arkadaş hemen benim vitamin a varmış diyerek bi panik oldu. İlk 3 ay çok önemli ve kafamızın rahat olması gerektiği dönemde herkese farklı uygulanan tedavi ve ilaçlar üzerinde bence kötü yorum yapmayın. Hayırlı akşamlar