Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

kızlar bana artık paranoyak diyebilirsiniz ama yine bişey sorucam dünden beri karnım kasıklarım belim ağrıyor dünden beride iştahım kapandı midem bulanıyor dün prodnol yaptırdım ama aklımda hep soru acaba bişey mi oldu kalbi mi durdu da midem bulanıyor anlamadım ki 😞😞

Ben de bugün tatsızım ama düşünmemeye çalışıyorum. Bu nasıl hamilelik hiç belirti yok diye kafama takıyorum ama olması gerekmiyor onu da biliyorum 😊 bi de sanırım burda yazılanlara göre 7-8. Haftalarda düşük oranı yüksek olduğu için, ben de 7. Haftayı biraz geçtiğim için korkuyorum. İnşallah hepsi kaygıdandır ve minik susamım benimledir 😄🙏
Zamanı çalışarak geçiriyorum ama bugün evde dinleniyorum minik köpüşümle bi oraya bi buraya yatıyorum 😄
Canım ben bugün doktoruma sordum mide bulantısı işini. Bana iki çocuk doğurdum bi kere bile kusmadım dedi. Takılcak bişey yok inşallah🙏

Bulantı meselesini kapatmamış mıydık 🙈 ama madem açtınız ; bulantıya iyi gelen birşey buldum , hani küçüklüğümüzde balık krakerler vardı ya ... yarım paket götürdüm 😂😂😂 bulantının emaresi yok 😂

Kızlar nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz?? Antalyada olan varsa şu gunler de gelinde çay içelim 😄 çünkü zaman evde hiç geçmiyor. Hoş, çay içebiliyor musun derseniz, hayır. En sevdiğim su 🥤 ydu hayatta. Onu bıle ıcemıyorum mide bulantısından. İnşallah bebişlerimizi tanıştırayım. Hayal kurayım bıraz ben.
Çok ince bir davet teşekkür ederim kendi adıma 😃 İstanbul’dayım ne yazık ki ... valla ben de evde bunalmaya devam .... Haluk Bilginerin şahsiyet dizisini bulduk internetten onu izliyoruz 😃

Canım ben bugün doktoruma sordum mide bulantısı işini. Bana iki çocuk doğurdum bi kere bile kusmadım dedi. Takılcak bişey yok inşallah🙏
Aslında takıldığım tam olarak Mide bulantısı değil de hiç belirti olmaması, hamile hissedecek elle tutulur bi şeylerin olmamasıydı, çok mantıksız bi beklenti ama işte kaygı olunca insan her şey olsun istiyor 😄 teşekkür ederim yine de bilgi için, bi doktorun daha onaylamasına sevindim 💕😊

Kızlar nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz?? Antalyada olan varsa şu gunler de gelinde çay içelim 😄 çünkü zaman evde hiç geçmiyor. Hoş, çay içebiliyor musun derseniz, hayır. En sevdiğim su 🥤 ydu hayatta. Onu bıle ıcemıyorum mide bulantısından. İnşallah bebişlerimizi tanıştırayım. Hayal kurayım bıraz ben.
😊 güzel olurdu ama çok uzağız. Çay kahve su her şeyi içebiliyorum bana uyardı 😄

Bulantı meselesini kapatmamış mıydık 🙈 ama madem açtınız ; bulantıya iyi gelen birşey buldum , hani küçüklüğümüzde balık krakerler vardı ya ... yarım paket götürdüm 😂😂😂 bulantının emaresi yok 😂
Valla bende çizi yiyiyorum naneli şeker beyaz leblebi birde açık hava iyi geliyor yürüyüş yapıyorum Haa birde duş 🚿 eger bulantısı olanlar varsa deneyebilir

Onu cooook sonra hissedebiliriz diye düşünüyorum .... ben çok yoğunlaşmaya çalıştım hissettiğimi düşündüm ama tıbben imkansız kendini kandırma rainbow66 dedim ....
Peki🙈😅 bi umut acaba hissedermyim . bn dayanamicam ama kotu bisey olsa simdiye kadar cikmazmiydi siz bilirsiniz 🙈

kızlar bana artık paranoyak diyebilirsiniz ama yine bişey sorucam dünden beri karnım kasıklarım belim ağrıyor dünden beride iştahım kapandı midem bulanıyor dün prodnol yaptırdım ama aklımda hep soru acaba bişey mi oldu kalbi mi durdu da midem bulanıyor anlamadım ki 😞😞
Ama sen hamilesinki bunlar zatn beklnn belirtiler .allah korusun biseyi yoktr insallh

Peki🙈😅 bi umut acaba hissedermyim . bn dayanamicam ama kotu bisey olsa simdiye kadar cikmazmiydi siz bilirsiniz 🙈
2 hafta daha sabredin .... insallah biz de huzura kavuşacağız .... bu hafta 8. Hafta zaten .... haftaya 9. .... 2 hafta bitince de 10. Haftaya girmiş oluyorum 😂😂😂 hayatım gün saymakla geçti valla sınavlara tatillere vs vs... bitmiyor ...

2 hafta daha sabredin .... insallah biz de huzura kavuşacağız .... bu hafta 8. Hafta zaten .... haftaya 9. .... 2 hafta bitince de 10. Haftaya girmiş oluyorum 😂😂😂 hayatım gün saymakla geçti valla sınavlara tatillere vs vs... bitmiyor ...
Oyle valla😂😂 işimiz zor eskiden tup bebek hersey cok.kolay saniyordum meğer öyle deglmis cook zor cok 😂 şurda 10.haftaya ne kaldi canim sabderiz tabi 😂😂

kızlar ya bende çok sabırsızım doktor 30 Ocak’ta çağırdı kalp atışını sumak için ama dayanamıyorum Cuma giyim diyorum 6+5 oluyor okadarken kalp atışını duyan varmı aranızda 😃

kızlar ya bende çok sabırsızım doktor 30 Ocak’ta çağırdı kalp atışını sumak için ama dayanamıyorum Cuma giyim diyorum 6+5 oluyor okadarken kalp atışını duyan varmı aranızda 😃
Benimki de 24 Ocakta çağırdı tam 7+1 oluyor. Bence işi garantiye almak için çağırıyorlar. Ama geçen hafta kese görmek için başka bi doktora gitmiştim o “2-3” gün sonra kalp atışı duyulur demişti.

Benimki de 24 Ocakta çağırdı tam 7+1 oluyor. Bence işi garantiye almak için çağırıyorlar. Ama geçen hafta kese görmek için başka bi doktora gitmiştim o “2-3” gün sonra kalp atışı duyulur demişti.
O ne guzel dr.mus ya zaman vermis keske bizede oyoe deselerdi

X