Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Benim yok, bi on günüm var daha. Yarın Senin kontrolün çok iyi geçer umarım 🙏
İnsallah:) yarın iyi geçerse kendimize ödül koyduk Pazar günü temiz hava almaya bayramogluna gidecegiz .... kötü secenegi düşünmüyorum 😬😬😬 su lekelenme sinir bozucu.... böyle az miktarda ama devamlı ....

İnsallah:) yarın iyi geçerse kendimize ödül koyduk Pazar günü temiz hava almaya bayramogluna gidecegiz .... kötü secenegi düşünmüyorum 😬😬😬 su lekelenme sinir bozucu.... böyle az miktarda ama devamlı ....
Kötü seçeneği düşünme tabi ki Bayramoğlu planına odaklan sen boşver 😉 doktor arkadaşın ne diyo lekelenmeye, genelde olumsuz demiyorlar ama

Kızlar merhaba bugün ilk defa kese gördük beta 2904, doktorlar kese mi değil mi bilemedi çok değişik süreçlerden geçtiğim için , 16 aralıkta transfer oldum daha yeni kese görüldü beta bi ara düştü hafif yükseldi ilaçları bıraktım adet olmayı beklerken değerlerim yükseldi sonuçta bu durumdayız

Eklentiler

• CF03549F-086A-4046-BB85-A5708BF0EB1F.jpeg
    CF03549F-086A-4046-BB85-A5708BF0EB1F.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 39
Kötü seçeneği düşünme tabi ki Bayramoğlu planına odaklan sen boşver 😉 doktor arkadaşın ne diyo lekelenmeye, genelde olumsuz demiyorlar ama
Bugün soracaktım ama yarın yanına gidiyorum diye sıkboğaz etmek istemedim .... normalde tek tük lekelenme sorun degil biliyorum ama benim 1 hafta sürdü:KK43: ful doz progesteron alıyorum bir de ... normalde kıpkırmızı pıhtılı olmadıkça sorun yok diyorlar ...

Bu arada Bayramoğlunda köpüşle gidilecek bi yer var mı? 😄
Bilmiyorum 🙈🙈 var ama sanırım , senin için bakarım Pazar günü :) bizde iki kedi olduğu icin köpüşlü hayatı bilmiyoruz 🙄 eşim istiyor ama köpek kediden daha zor Bakımı .... ben de çok seviyorum ama kendimize zor bakıyoruz😬 nöbette filan helak olur yavrucagız... ileride Bahçeli bir evimiz olursa belki (rüyalar..... 🙄😂)

Kızlar fena halde midem bulanıyor. Çok kötüyüm birsey tetiklese hemen çıkarıcam gibi bu gece kesin çıkarırım kaç gündür sıkıyorum kendimi. Bugun artık şiddetlendi yaşayan varmı acaba?

Kızlar merhaba bugün ilk defa kese gördük beta 2904, doktorlar kese mi değil mi bilemedi çok değişik süreçlerden geçtiğim için , 16 aralıkta transfer oldum daha yeni kese görüldü beta bi ara düştü hafif yükseldi ilaçları bıraktım adet olmayı beklerken değerlerim yükseldi sonuçta bu durumdayız
Bu tarihte beta hcgnin daha yüksek olması gerekirdi diye biliyorum ....

Bugün üç kez girdim dinledik mecbur kanamam devam ediyor iki ayrı doktor da zararlı demedi 😞 haftaya çarşamba tekrar gidicem tabi acil olarak yine gitmezsem 😞😞
Seni merak ediyordum , kanama rengi miktarı süresi nasıl? 2 kese de duruyor mu ? İki kalp atışını da gördün mü ? Ne kadar oldular şimdi? Onu kafana takma mecbur kalınca dinlemek zorunda kalınıyor ; sağlıklı olduğundan emin olmak icin

Kızlar fena halde midem bulanıyor. Çok kötüyüm birsey tetiklese hemen çıkarıcam gibi bu gece kesin çıkarırım kaç gündür sıkıyorum kendimi. Bugun artık şiddetlendi yaşayan varmı acaba?
Bulantı bilekliğini ben de merak ediyorum , görmedim ama... benim de midem çok kötü ama ufak bir çözüm buldum ... günde 2-3 taneyi geçmeyecek kadar naneli şeker çiğniyorum Polo gibi ..... zararı var mı bilmiyorum ama iyi geliyor eşimin fikriydi 😅

Bilmiyorum 🙈🙈 var ama sanırım , senin için bakarım Pazar günü :) bizde iki kedi olduğu icin köpüşlü hayatı bilmiyoruz 🙄 eşim istiyor ama köpek kediden daha zor Bakımı .... ben de çok seviyorum ama kendimize zor bakıyoruz😬 nöbette filan helak olur yavrucagız... ileride Bahçeli bir evimiz olursa belki (rüyalar..... 🙄😂)
Aaa bunu da karıştırdım köpeğin var sanıyordum 😊 nöbet olunca olmaz evet köpek bakım istiyor baya. İnşallah bi gün olur çok tatlı bi canlı zira 😄

Bulantı bilekliğini ben de merak ediyorum , görmedim ama... benim de midem çok kötü ama ufak bir çözüm buldum ... günde 2-3 taneyi geçmeyecek kadar naneli şeker çiğniyorum Polo gibi ..... zararı var mı bilmiyorum ama iyi geliyor eşimin fikriydi 😅
Denicem bunu. Özellikle uykudan kalkınca oluyor. Birde malum günde 1 2 kez uyudugum oluyor.

Benimde boğazlarım şişti acıyo nane limon kaynatıp içtim hamilelikte nane kullanılmıyormuş düşüğe sebep oluyormuş arkadaşlarım dedi doktora sordum kullanmayın dedi korktum ama içmiştim bi kere 🙈

X