- 24 Aralık 2019
- 401
- 576
Bu hafta başka kontrole gidecek var mı ?
ben yarın gidiyorum bakalım benim minik ahududu boyutuna ulaşabilmiş mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta başka kontrole gidecek var mı ?
Nane zararlı ama naneli şeker zararlı değildir ya :) demin teyit ettimBenimde boğazlarım şişti acıyo nane limon kaynatıp içtim hamilelikte nane kullanılmıyormuş düşüğe sebep oluyormuş arkadaşlarım dedi doktora sordum kullanmayın dedi korktum ama içmiştim bi kere
Bence ikizdir , iyi düşün lütfen .... keseleri görmek istemiş olabilir ....Bende gidiyorum kontrole yarın nasipse. 10 Ocak bhcg 659, 13 Ocak 3141 çıktı, doktor hemen ultrasona çağırdı ters birşeylerden şüpheleniyor fazla arttığı için. 2 saattir filan da kasık ağrım var, hayırlısı olsun inşallah .
Maşallah canım kanama alanları da kaybolur inşallahO zaman ilk haberi ben vereyim iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
Yaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah kanama alanları kaybolabiliyo sıkma hiç canınıO zaman ilk haberi ben vereyim iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
İnsallah ; ben biraz psikopata bağladığım için 3-4 defa baktım 7. Gün 99du(bu farklı bir yerde) 9. Gün 228 10. Gün 451 12. Gün 1390 gibi birseydi ....Maşallah canım kanama alanları da kaybolur inşallah
İnsallah , evde ayakları diktim yatıyorum yine .... endol fitili 1 hafta kullan , bol su iç dedi (ben de bilmiyordum ; su rahmin kasılmalarını azaltıyormuş)....Yaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah kanama alanları kaybolabiliyo sıkma hiç canını
Beta İÇİN yorum yapmak doğru değil 10 ile başladığını varsaraysak çok daha düşük bir değer olabilir , benim değerlerim tuhaf yükseldi sonradan düzene bindiBu tarihte beta hcgnin daha yüksek olması gerekirdi diye biliyorum ....
Ben su siteye bakmıştım kendim icin , otomatik hesaplıyor ; IVF beta hCG levels calculator: scatter chart and doubling timeBeta İÇİN yorum yapmak doğru değil 10 ile başladığını varsaraysak çok daha düşük bir değer olabilir , benim değerlerim tuhaf yükseldi sonradan düzene bindi
İnsallah , teşekkür ederim hepimiz için aynı şeyleri diliyorum ... insallah daha fazla fire vermeden grubumuz devam eder ... bu süreçte siz bana çok iyi geliyorsunuz .... her gün evdeyim dört duvar arasında .... geçen yıl bu dönem Allahım keşke 3-5 gün evde oturabilsem diyordum .... insanoğlu garip işte ....Rainbow66 gözün aydın canım görmüşsün miniklerini Bolca dinlen sağlıkla büyüsün kuzular
Çok güzel artmış maşallah canım Rabbim ikisinide kucağina almayı nasip etsinİnsallah ; ben biraz psikopata bağladığım için 3-4 defa baktım 7. Gün 99du(bu farklı bir yerde) 9. Gün 228 10. Gün 451 12. Gün 1390 gibi birseydi ....
Amin hepimize insallah, çıktın mı kontrolden ?Çok güzel artmış maşallah canım Rabbim ikisinide kucağina almayı nasip etsin ❤
BEn bugün keseyi gördüm canım doktor hamilesin dedi çok mutluyum 2 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı sen ne yaptın canımNeyse yalnız degilim yarın insallah güzel haberler alırız :)
Süper ! Çok sevindim ; benim de ediyle büdü yerinde ama 2 kanama alanı da var ... 2 hafta sonrası icin çağırdı ama yatıp dinlen dedi ....BEn bugün keseyi gördüm canım doktor hamilesin dedi çok mutluyum 2 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı sen ne yaptın canım
Çok sevindim canım sağlıcakla ilerler inşallahO zaman ilk haberi ben vereyim iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....