Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Bende gidiyorum kontrole yarın nasipse. 10 Ocak bhcg 659, 13 Ocak 3141 çıktı, doktor hemen ultrasona çağırdı ters birşeylerden şüpheleniyor fazla arttığı için. 2 saattir filan da kasık ağrım var, hayırlısı olsun inşallah .

Bende gidiyorum kontrole yarın nasipse. 10 Ocak bhcg 659, 13 Ocak 3141 çıktı, doktor hemen ultrasona çağırdı ters birşeylerden şüpheleniyor fazla arttığı için. 2 saattir filan da kasık ağrım var, hayırlısı olsun inşallah .
Bence ikizdir , iyi düşün lütfen .... keseleri görmek istemiş olabilir ....

O zaman ilk haberi ben vereyim 😬 iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü 🙄🙄🙄 sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
Maşallah canım 🤲 kanama alanları da kaybolur inşallah 🤲

O zaman ilk haberi ben vereyim 😬 iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü 🙄🙄🙄 sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
Yaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸 kanama alanları kaybolabiliyo sıkma hiç canını

Benimde yarın sabah 10 da randevum var kızlar artık bebeğimi ve kalp atışını duyayım inşallah 🤲❤️ kötüsünü düşünmek bile istemiyorum 🤲❤️

Yaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸 kanama alanları kaybolabiliyo sıkma hiç canını
İnsallah , evde ayakları diktim yatıyorum yine .... endol fitili 1 hafta kullan , bol su iç dedi (ben de bilmiyordum ; su rahmin kasılmalarını azaltıyormuş)....

Bu tarihte beta hcgnin daha yüksek olması gerekirdi diye biliyorum ....
Beta İÇİN yorum yapmak doğru değil 10 ile başladığını varsaraysak çok daha düşük bir değer olabilir , benim değerlerim tuhaf yükseldi sonradan düzene bindi

Rainbow66 Rainbow66 gözün aydın canım görmüşsün miniklerini:nazar: Bolca dinlen sağlıkla büyüsün kuzular
İnsallah , teşekkür ederim 😃 hepimiz için aynı şeyleri diliyorum ... insallah daha fazla fire vermeden grubumuz devam eder ... bu süreçte siz bana çok iyi geliyorsunuz .... her gün evdeyim dört duvar arasında .... geçen yıl bu dönem Allahım keşke 3-5 gün evde oturabilsem diyordum .... insanoğlu garip işte ....

İnsallah ; ben biraz psikopata bağladığım için 3-4 defa baktım 🙄🙄🙄 7. Gün 99du(bu farklı bir yerde) 9. Gün 228 10. Gün 451 12. Gün 1390 gibi birseydi ....
Çok güzel artmış maşallah canım 🤗 Rabbim ikisinide kucağina almayı nasip etsin 🤲❤️

X