Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

O zaman ilk haberi ben vereyim 😬 iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü 🙄🙄🙄 sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
Çokluk şükür :) Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın :) Allahım hepimizi korusun inşallah

Seni merak ediyordum , kanama rengi miktarı süresi nasıl? 2 kese de duruyor mu ? İki kalp atışını da gördün mü ? Ne kadar oldular şimdi? Onu kafana takma mecbur kalınca dinlemek zorunda kalınıyor ; sağlıklı olduğundan emin olmak icin
Biri gitti biri duruyor aktif kan başlamadan önce sancı giriyor özelliklerde gece 5 gibi o zamanlar çok korkuyorum

İnsallah ; ben biraz psikopata bağladığım için 3-4 defa baktım 🙄🙄🙄 7. Gün 99du(bu farklı bir yerde) 9. Gün 228 10. Gün 451 12. Gün 1390 gibi birseydi ....
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin çok sevindim kalp atışını falan duymanıza farklı bi his çünkü 🥰

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin çok sevindim kalp atışını falan duymanıza farklı bi his çünkü 🥰
Evet ; geçen sefer bunu da görememiştik ; içimde hep ukteydi o kıpırtıyı görebilmek... size de çok geçmiş olsun , bir taneye de şükür , yeter ki sağlıklı olsun , o Ağrı rahim kasılmasından dolayı , rahim kanı atmaya çalışıyor ve bu yüzden kasılıyor, kasıldıkça da Ağrı hissediyoruz , aynı şey daha az şiddette tutunmada da oluyor, kanamadaki bu durum icin proluton iğneye ek olarak endol de öneriyorlar gevşetiyor ....

O zaman ilk haberi ben vereyim 😬 iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü 🙄🙄🙄 sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
Gözün aydın ınsallah kötü birşey olmaz canım hayırlısıyla kucagına al bebıslerını

İnsallah , ama biz tüp bebek anneleri olarak daha da bir fedakarız diye düsünüyorum ... hep diken üstündeyiz... normal yolla hamile kalsaydım su anda düşündüklerimin binde birini düşünmezdim ....
Tabiki öyle. Normal yolla kalsaydık zaten muhtemelen şu zamanlarda yenı hamile oldugumuz u ogrenıyorduk yada bekliyorduk regl iyice gecıksın test yapayım diye ama biz 2 ay oncesınden başladık beklemeye. Emek, sabır, heyecan hepsı bizde mevcut suan. Hep kalbimiz agzımızda. Suan mide bulantısından ölüyorum ama hıc onemlı yok diye kendime teselli veriyorum yeter ki orda dursun benı bırakmasın dıye geceleri uykumda bile sanki uyumuyorum hep onu dusunuyorum belki 5 kere uyanıp kontrol ediyorum ruya görsem de onunlayım ruyamda bıle kavga etsem biriyle ben hamileyim bebegıme bırsey olmasın bak diye baslıyorum(şaka degıl hepsinı yasadım) boyle psikolojımızde etkileniyor iste. Bızım verdıgımiz emek biraz daha fazla iste. Sonra da karsıma gecıp yada arkamdan diyecekler sonra aaa tüp bebek mı diye. Biliyorum Bızım toplumumuz böyle.

Tabiki öyle. Normal yolla kalsaydık zaten muhtemelen şu zamanlarda yenı hamile oldugumuz u ogrenıyorduk yada bekliyorduk regl iyice gecıksın test yapayım diye ama biz 2 ay oncesınden başladık beklemeye. Emek, sabır, heyecan hepsı bizde mevcut suan. Hep kalbimiz agzımızda. Suan mide bulantısından ölüyorum ama hıc onemlı yok diye kendime teselli veriyorum yeter ki orda dursun benı bırakmasın dıye geceleri uykumda bile sanki uyumuyorum hep onu dusunuyorum belki 5 kere uyanıp kontrol ediyorum ruya görsem de onunlayım ruyamda bıle kavga etsem biriyle ben hamileyim bebegıme bırsey olmasın bak diye baslıyorum(şaka degıl hepsinı yasadım) boyle psikolojımızde etkileniyor iste. Bızım verdıgımiz emek biraz daha fazla iste. Sonra da karsıma gecıp yada arkamdan diyecekler sonra aaa tüp bebek mı diye. Biliyorum Bızım toplumumuz böyle.
Gözlerimden bayağı bayağı yaş geldi ; özellikle rüya kısmını okurken , ne yazık ki böyle .... ama o toplum kısmını çoktan aştım ilk düsükte .... başta gizliyordum ama ne yapayım bu sağlık ve sağlıkta ayıp olmaz ! Ben de istemezdim dünyada binlerce insanın yanlışlıkla yaptığı şey için maddi manevi yıpranmak ama bu da bizim kaderimizmiş, dünyada herkesin ama herkesin bir sınavı bir derdi var ... bu da bizimki olsun Allah daha büyük dert vermesin ....

Kizlar bu gun ben de bebegimin keseini gordum ve kalp atisini duydum. Cok sukur, binlerce kez sukur.. O kadar guzel bir duyguymus ki.. Allah bekleyen herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ....

X