Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Yani o yüzden direk transfer olup o süreçte diğer sonuçlar çıkar ve yine aynı şey yaşanırsa yeni süreçte testlere göre yumurta toplama transfer süreçleri yapılır yani ben kafamda böyle düşündüm ne kadar doğru bilmiyorum...
Benim de planım buydu ama izin tarihime yetişmedi :KK43:(((( ben de öecburen içime sinmeyerek dondurulmuşları kullandım ...

Yani o yüzden direk transfer olup o süreçte diğer sonuçlar çıkar ve yine aynı şey yaşanırsa yeni süreçte testlere göre yumurta toplama transfer süreçleri yapılır yani ben kafamda böyle düşündüm ne kadar doğru bilmiyorum...
Ama canim Allah korusun yine sonucu kotu olursa. Tmm transfer olalim hazir var diye de yine kotu sonuclanirsa psikoloji kaldırmaz bunu o yüzden iyice araştırmak lazım

Yani şöyle haklılar ; normal yolla hamile kalanlar su sıralar yeni ögreniyorlar hamile olduklarını , aramızda kanama geçirip düşük yapanlar gibi olanlar da gecikmiş adet kanaması yaşadıklarını düşünüyorlar.... başka bir doktor arkadaş ; bebek ilk 3 ay emanettir demişti .... benim annem babam işin çok içinde oldukları için söyledik ama geri kalan aileye, eşimin ailesine 10. Haftadan sonra söylemeyi düşünüyoruz .... kalp sesini duymak bile oh be dedirtmiyor ki , o çocuk normal gelişecek mi , down sendromu olacak mı vs vs.... Allah bize her aşamada anneliğin sabrını öğretiyor .... ama bu sonucta doktor aradıgınızı ve muayene olmak istediğiniz gerçeğini de değiştirmez muayeneye çağırsalardı ne olacak.... sonucta bildiğim kadarıyla 9.-10. Haftada gitmemiz gerekecek ne kaldı sunun şurasında .....

biz tüm dünyaya ilan ettik de... hayırlısı artık :KK14:

biz tüm dünyaya ilan ettik de... hayırlısı artık :KK14:
Benim ilk seferi öyle olmustu ama düşük olunca çok travmatik oluyor , eltim olayın üstünden 3 ay geçtikten sonra nispet yapar gibi arayıp ayyyyyyyy birsey duydum çok geçmiş olsunnnnnnnnnn filan demişti çok kırılmıştım

ilk kez başarısı yaşıyorum bugün. ne güzeldi halbuki başarısı olmadan... her regl dönemi migren ağrısı çekerdim, sevinmiştim...

Selam herkese, netten hesaplamama göre 6+4 teyim. Kendi doktoruma randevum cumartesi günü. Bu sabah kalktığımda göğüs hassasiyetim azalmıştı. Bir boş gebelik geçirdim. Yine aynı şeyleri yaşıcam diye korkuyorum. En son 5+3 te yani 8 gün önce beta hcg me baktırdım ve <15.000,00 çıktı. Artışlarımda güzeldi. Ama bu sabah göğüs hassasiyetim azalmış şekilde olunca çok korktum. 😥😥halada korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye😥😥😥

Canım çok sevindim kalp atışını duymana🤲😊❤ senle biz aynıyız en son muayenende bebeği yada yolk kesesini görmüş müydün?
Geçen cuma yolk kesesini görmüştük, kalp için pazartesi çağırmıştı. Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim ordaki doktor gösterdi ekranda duymadık zararlı diye ama görmekte yetti 💜🌸
Canimmm gozun aydin insallah bizede nasip olsunnn vajinalmi karindanmi bakti dr ??
Amiin inşallah geçen cuma vajinal görmemiştik, bugün karından gördük

X