Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ewet gittim ama çok küçüktü kese ya benim çok kafam karıştı haftaya tekrar çağırdı
Canım neye göre küçük diyosun hepimizinki küçük minik daha önemli olan doktorun sana ne dediği. Hem herkesin ki farklı büyüyor baksanda anlamazsın ki boşuna kafanı karıştıyorsun

Canım neye göre küçük diyosun hepimizinki küçük minik daha önemli olan doktorun sana ne dediği. Hem herkesin ki farklı büyüyor baksanda anlamazsın ki boşuna kafanı karıştıyorsun
Ya ne bilim normal dedi ama görüntüsü çok küçük geldi içinde bise de yoktu var mı senin ultrason goruntun acaba

Folik asit dışında bi şey kullanmam sanırım, doktorum o omegalara hiç kıymet vermiyordu tüp bebek tedavisi sırasında sormuştum

Canım geçmiş olsun aynı haftalarda benim de öyle oldu kürtaj oldum
.ilk denemen mıydı?sebep ne dediler ? Neden kaynakli olabilirmis?doktorum bir sey soylemedi bana arastiriyoeum hala neden diye Lütfen yazar mısın.

Niye karından bakıp insanları tereddütte bırakıyorlar anlamıyorum bakın işte vajinal ve kesin bi şey söyleyin, var mi yoksa küçük mü bir haftası mi var bilmem ne..
Aynen oyle bende suan ayni durumdayim yanii madem oyle vajinal net gorunurmus bak ve soyle demii yani insanlari arada birakiyolar!!

Eşim iş icabı doktorlarla haşır neşir. Bir sor gelki bir doktor önerirler demiştim, bugün sormuş ama bin de ah işitmiş çok canımı sıktılar akşam akşam... yok 7 haftalık daha hamile bile sayılmazmış, kimseye söylenmezmiş 3 ay. Hatta 4. Ayda amniyon sıvısı testinden sonra ancak söylenirmiş ailelere falan... halbuki benim doktorum kalp sesini duyunca risk yüzde 3 e inecek şu an %95 oldu bu iş demişti kese ve bebeğin kalp atışı görününce... çok mutsuz oldum acayip strese girdim

Aynen oyle bende suan ayni durumdayim yanii madem oyle vajinal net gorunurmus bak ve soyle demii yani insanlari arada birakiyolar!!
Yani saçmalık, haklısın tabi, sen doktorsun bi hastanın ne hissedeceğini ne düşüneceğini biliyosun, burda bile kaç tane insanın kafası karışık şu an sırf doktor yüzünden. Bana doktorum vajinal bakacağız karından emin olamayız dedi bitti, konu kilit.

Kızlar vajinal muayene oldum ben kese için direk net gördü ölçtü yolk sac ımız da oluşmuş dedı. Şimdi beraber kalp atışını beklicez dedi.ılk ultrason kagıdınıda eşime verdi. Buda babanın olsun dedi. Baya umutluyum çok rahatlattı benı. Motivasyon verdı. Bırde bana sormak istediklerin varsa sor dedı. Benım aklıma pek bırsey gelmedi heyecandan. O kendiliğinden soyledı eşim zaten heyecandan dili tutuldu doktor ne sorduysa cevap bıle veremedi. Biz heyecandan jel i recete ettirmeyi bile unutmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…