- 17 Haziran 2019
- 154
- 81
- 30
Ewet gittim ama çok küçüktü kese ya benim çok kafam karıştı haftaya tekrar çağırdıP Peri alara sen doktora gittin mi canım ne dedi doktor kese oluşmuş mu?
Canım neye göre küçük diyosun hepimizinki küçük minik daha önemli olan doktorun sana ne dediği. Hem herkesin ki farklı büyüyor baksanda anlamazsın ki boşuna kafanı karıştıyorsunEwet gittim ama çok küçüktü kese ya benim çok kafam karıştı haftaya tekrar çağırdı
Ya ne bilim normal dedi ama görüntüsü çok küçük geldi içinde bise de yoktu var mı senin ultrason goruntun acabaCanım neye göre küçük diyosun hepimizinki küçük minik daha önemli olan doktorun sana ne dediği. Hem herkesin ki farklı büyüyor baksanda anlamazsın ki boşuna kafanı karıştıyorsun
Karından baktı vajinal bakmadı bnm doktorumCanım neye göre küçük diyosun hepimizinki küçük minik daha önemli olan doktorun sana ne dediği. Hem herkesin ki farklı büyüyor baksanda anlamazsın ki boşuna kafanı karıştıyorsun
Karından bakınca içinde birşey gözükmüyor küçük olduğu için benimde öyleydi.Karından baktı vajinal bakmadı bnm doktorum
Folik asit dışında bi şey kullanmam sanırım, doktorum o omegalara hiç kıymet vermiyordu tüp bebek tedavisi sırasında sormuştumFolic iod kullanıyorum .... yalnız benim neredeyse 2 yıl olacakbaşımızda infertilite belası olduğunu bilmeden kullanmaya başlamıştım... arkadaşım istersen bırak omepa-q10 kullan dedi (bu folik asit degil omega3-beyin gelişimi için çok iyi) ama kocaman bir kapsül ve ben yutamıyorum acayip de reflü yapıyor , ama çocuk doktoru bir arkadasım da kendi hamileliğinde kullandı ... 2 bebeğin varlığı kesinleşirse belki bunu da kullanırım.... veya suda çözünür veya çiğnenir bir formunu bulabilirsem ....ilk 3 Aydan sonra da kendime göre suda çözünür bir multivitamin bulacağım .... hap yutmakta zorlanıyorum ben ...
Niye karından bakıp insanları tereddütte bırakıyorlar anlamıyorum bakın işte vajinal ve kesin bi şey söyleyin, var mi yoksa küçük mü bir haftası mi var bilmem ne..Karından baktı vajinal bakmadı bnm doktorum
Senn varmı acaba görüntü transfer tarihin kaçtıKarından bakınca içinde birşey gözükmüyor küçük olduğu için benimde öyleydi.
Canım geçmiş olsun aynı haftalarda benim de öyle oldu kürtaj oldumKızlar bende aranızdan ayrılıyorum kalp atışını duyamadık 6.haftada gelisimi durmus dedi doktor suan 7 artı 2 olması gerekiyordu insaallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Aynen ya bide çok soğuk bi doktor her seferinde donuyorum soracaklarını da unutuyorumNiye karından bakıp insanları tereddütte bırakıyorlar anlamıyorum bakın işte vajinal ve kesin bi şey söyleyin, var mi yoksa küçük mü bir haftası mi var bilmem ne..
Aynen oyle bende suan ayni durumdayim yanii madem oyle vajinal net gorunurmus bak ve soyle demii yani insanlari arada birakiyolar!!Niye karından bakıp insanları tereddütte bırakıyorlar anlamıyorum bakın işte vajinal ve kesin bi şey söyleyin, var mi yoksa küçük mü bir haftası mi var bilmem ne..
Benim bebekle yolk sac var ama bşr türlü kalp atışını duyamadıkBen 6+0 da gittim kese var bebek yolk kesesi yok dedi şimdi 7+2 de gideceğim cuma günü bakalım inşallah görürüz ikimizde canım
“5 haftalık hamileler buraya” diye bi Topik var orda çokça kişinin ultrason görüntüsü var için rahat edecekse bi göz at istersenKarından baktı vajinal bakmadı bnm doktorum
Tamam cnm sağol“5 haftalık hamileler buraya” diye bi Topik var orda çokça kişinin ultrason görüntüsü var için rahat edecekse bi göz at istersen
Ne güzel canım en azından bebeği görmüşsünüz kalp atışını da duyarsınız inşallahBenim bebekle yolk sac var ama bşr türlü kalp atışını duyamadıkinşşalah duyarız
İnşallah sen de duyarsın canım benimNe güzel canım en azından bebeği görmüşsünüz kalp atışını da duyarsınız inşallah
Yani saçmalık, haklısın tabi, sen doktorsun bi hastanın ne hissedeceğini ne düşüneceğini biliyosun, burda bile kaç tane insanın kafası karışık şu an sırf doktor yüzünden. Bana doktorum vajinal bakacağız karından emin olamayız dedi bitti, konu kilit.Aynen oyle bende suan ayni durumdayim yanii madem oyle vajinal net gorunurmus bak ve soyle demii yani insanlari arada birakiyolar!!