Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Allah sabır versin , benim de dualarım seninle , gücünü topla ama vazgeçme lütfen ....

Canım çok üzüldüm dualarımız seninle inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana

Benim tüp bebek doktorumla Salı randevum var ama Cuma günü de arkadasım çağırdı .... yani Cuma az çok belli olur durumum diye düşünüyorum .... 6+4 olacak ....

Kızlar bu ne anlama geliyor son adet tarihine göre 7+1 ama kağıtta 5+6 yazıyor

Eklentiler

• IMG_20200114_182052.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 45
Aaa çok fenaymış o sabah mesajı, çok travmatik olabilir daha hazır hissettiğimizde indirelim en iyisi

Üzüldüm.. hepimiz için var olan bi risk Allah göstermesin sana da bi daha yaşatmasın

Rainbow66 Sen hangi folik asiti kullanıyorsun? Ya da diğer arkadaşlar? Vitamin kabızlık sorunu yapacak gibi kayısı yemekten gına geldi belki sadece folik asite geçerim

Rainbow66 Sen hangi folik asiti kullanıyorsun? Ya da diğer arkadaşlar? Vitamin kabızlık sorunu yapacak gibi kayısı yemekten gına geldi belki sadece folik asite geçerim
Folic iod kullanıyorum .... yalnız benim neredeyse 2 yıl olacak başımızda infertilite belası olduğunu bilmeden kullanmaya başlamıştım... arkadaşım istersen bırak omepa-q10 kullan dedi (bu folik asit degil omega3-beyin gelişimi için çok iyi) ama kocaman bir kapsül ve ben yutamıyorum acayip de reflü yapıyor , ama çocuk doktoru bir arkadasım da kendi hamileliğinde kullandı ... 2 bebeğin varlığı kesinleşirse belki bunu da kullanırım.... veya suda çözünür veya çiğnenir bir formunu bulabilirsem ....ilk 3 Aydan sonra da kendime göre suda çözünür bir multivitamin bulacağım .... hap yutmakta zorlanıyorum ben ...

İlk denememde idrarda negatif görüp kanda pozitif gördüm bir gün sonra. İdrara güvenmeyin.

Cnm ultrason görüntüsü aldın mı transfer ne zamandı senin

Çok üzüldüm belki geç tutunmuştur hemen kürtaj kararı mı verdiler

Bende omepa q10 kullandım bi sene kadar yeni bıraktım, bu omega3 lerin üzerinde kan sulandırıcı kullanırken doktorunuza danışın yazıyoda ikisi bir arada sakıncalı galiba, doktora sormayı unuttum

Benim hala ara ara oluyor ; popolarını böyle iki yana oynata oynata yerleşiyorlar iyice derine herhalde
Bel ağrım olunca korktum yatiyorum sizinde böyle oluyor mu doktora msj attim aradi sagolsun progestan igneyi 2ye cikar agein olduginda dedi
Normalde adet agrin bel agrisiyla mi olur dedi evet dedm ozaman hemen bi tane daha vurul igne dedi normalde günde 1 igne vuruluyordun

Kızlar ben anlamadım ağrı olması normal değil mi hepimizin ağrıları oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…