Allah sabır versin , benim de dualarım seninle , gücünü topla ama vazgeçme lütfen ....Kızlar bende aranızdan ayrılıyorum kalp atışını duyamadık 6.haftada gelisimi durmus dedi doktor suan 7 artı 2 olması gerekiyordu insaallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Canım çok üzüldüm dualarımız seninle inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanaKızlar bende aranızdan ayrılıyorum kalp atışını duyamadık 6.haftada gelisimi durmus dedi doktor suan 7 artı 2 olması gerekiyordu insaallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Ne bileyim bende işte göremiyorum bari böyle takip edeyim dedimBen hala indiremedim elim gitmedi bir türlü .... su 1-2 haftayı atlatayım , bir 9. Haftayı göreyim gün yüzüyle indireceğim ....
Ben 6+0 da gittim kese var bebek yolk kesesi yok dedi şimdi 7+2 de gideceğim cuma günü bakalım inşallah görürüz ikimizde canımCanım bugün gittim 7+1im hafta tekrar gel dedi
Aaa çok fenaymış o sabah mesajı, çok travmatik olabilir daha hazır hissettiğimizde indirelim en iyisiAhahahahaaaaaya aslında çok güzel bilgiler var ama belki karnım kilo dışında gerçek anlamda şişmeye başlarsa daha bir inanırım gibi geliyor , burada daha önce de yazmıştım , geçen sefer 5 haftalıkken indirmiştim , hadi kendim yetmedi, eşimle babama da zorla yükletmiştim .... sonra ben düşük yaparken günaydın annecim diye telefona mesaj gelince tüylerim diken diken olmuştu korku filmi gibi .... o yüzden çok emin olmadıkça yüklemeyeceğim , bebek odası filan da 6 Aydan önce almam .... belki ufak tefek giysiler ... çünkü bebek kıyafetleri çok şirin .... o uygulamalarda hangi ayda hangi test yapılmalı , alışveriş listeleri , doktor bilgileri vs güzel şeyler var ama hep ilerisi için ....
Üzüldüm.. hepimiz için var olan bi risk Allah göstermesin sana da bi daha yaşatmasınKızlar bende aranızdan ayrılıyorum kalp atışını duyamadık 6.haftada gelisimi durmus dedi doktor suan 7 artı 2 olması gerekiyordu insaallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Benim hala ara ara oluyor ; popolarını böyle iki yana oynata oynata yerleşiyorlar iyice derine herhaldeKizlar iyi aksamlar
Benim belim agrimaya basladi
Agrisi olan var mi
Folic iod kullanıyorum .... yalnız benim neredeyse 2 yıl olacakRainbow66 Sen hangi folik asiti kullanıyorsun? Ya da diğer arkadaşlar? Vitamin kabızlık sorunu yapacak gibi kayısı yemekten gına geldi belki sadece folik asite geçerim
İlk denememde idrarda negatif görüp kanda pozitif gördüm bir gün sonra. İdrara güvenmeyin.Merhaba canım
Bende yeni konu açtım hiç yazan olmadı maalesef. Benimde 3 Ocak ta dondurulmuş embriyo transferim oldu. 10. Gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.İnternette sürekli bununla ilgili araştırma yapıyorum. Test günüm 17 Ocak. Çok sabırsızım. İlk denememde iki embriyo transfer edilmişti. Bebeğim tutunmuştu ama kesenin etrafında kanama vardı. Sonunda maalesef düşük yaptım. Bu ikinci denemem ilkine göre daha pozitiftim ve annem yanımda olduğu için rahat bir süreç geçirdim. Kasığımda bıçak saplanıyormuş gibi ara ara ağrı oluyor. İlk zamanlarda adet sancısı gibiydi. 10. Gün negatif olup daha sonra kanda pozitif görenler varmış. Umut toplamaya çok ihtiyacım var. Aslında çok canımı sıkmıyorum idrarda negatif görüp kanda pozitif çıkanlar olduğu için ama elim sürekli telefona gidiyor bununla ilgili yorumlar okuyorum. Eşim de illa kan gününü bekleyelim biraz sabırlı ol diyor. Sonuç için 3 günüm var. BHcg idrara ne zaman geçer acaba? Başına böyle bir durum gelen varsa yorum yazabilir mi acaba?
Cnm ultrason görüntüsü aldın mı transfer ne zamandı seninKızlar çok mutlu bir haberrben işe gelirken bir doktora uğradım ve ultrason baktırdım. Keseyi gördüm çok şükür bin şükür İçinde nokta gibi bebeğim de göründü. Ama kalp atışı için daha erken dedi doktor. Transferden sonraki 22. Günüm 5. Gün embriyosu. Hafta olarak 5+5 Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Çok üzüldüm belki geç tutunmuştur hemen kürtaj kararı mı verdilerKızlar bende aranızdan ayrılıyorum kalp atışını duyamadık 6.haftada gelisimi durmus dedi doktor suan 7 artı 2 olması gerekiyordu insaallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Bende omepa q10 kullandım bi sene kadar yeni bıraktım, bu omega3 lerin üzerinde kan sulandırıcı kullanırken doktorunuza danışın yazıyoda ikisi bir arada sakıncalı galiba, doktora sormayı unuttumFolic iod kullanıyorum .... yalnız benim neredeyse 2 yıl olacakbaşımızda infertilite belası olduğunu bilmeden kullanmaya başlamıştım... arkadaşım istersen bırak omepa-q10 kullan dedi (bu folik asit degil omega3-beyin gelişimi için çok iyi) ama kocaman bir kapsül ve ben yutamıyorum acayip de reflü yapıyor , ama çocuk doktoru bir arkadasım da kendi hamileliğinde kullandı ... 2 bebeğin varlığı kesinleşirse belki bunu da kullanırım.... veya suda çözünür veya çiğnenir bir formunu bulabilirsem ....ilk 3 Aydan sonra da kendime göre suda çözünür bir multivitamin bulacağım .... hap yutmakta zorlanıyorum ben ...
Bel ağrım olunca korktum yatiyorum sizinde böyle oluyor mu doktora msj attim aradi sagolsun progestan igneyi 2ye cikar agein olduginda dediBenim hala ara ara oluyor ; popolarını böyle iki yana oynata oynata yerleşiyorlar iyice derine herhalde
Kızlar ben anlamadım ağrı olması normal değil mi hepimizin ağrıları oluyorBel ağrım olunca korktum yatiyorum sizinde böyle oluyor mu doktora msj attim aradi sagolsun progestan igneyi 2ye cikar agein olduginda dedi
Normalde adet agrin bel agrisiyla mi olur dedi evet dedm ozaman hemen bi tane daha vurul igne dedi normalde günde 1 igne vuruluyordun