Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

2 gündür su benim de midemi bir acayip yapmaya başladı.

Benim hiçbir belirtim yok, doktora da dedim, herkesin bir olmazmış. Ben haftada 2 gün balık yiyiyorum tabi dip balığı değil. Protein ağırlıklı besleniyorum, arada bir kelle paça yemeye çalışıyorum zorla. Meyve yiyorum. İştahımda hiçbir açılma yok kg almadım henüz.

Progesterondan hepsi sen bi de lohusalık dönemi bak bi kendine

Herkes aynı olmaz ki işte benım teyzem hamileyken ölüp biterdi 9 ay hiç kalkamazdı annem çok rahat geçirirdi hep gözümün önüne onlar geliyor tam zıtlardı

Kızlar 4 5 gündür gebelik belirtilerim de ortadan kayboldu. Göğüs ağrım vardı sadece Bir anda kesildi. 7.haftalığım kalp atış ınu ne vajinal ne de karından gördüm. Napıcam bilmiyorum

Benimde hiç belirtim yok kızlar ne iştah ne mide bulanması nede ağrı... Sadece göğüslerim şişti bastırınca ağrıyo azıcık o kadar. İlgisi var mı bilmiyorum ama regl dönemlerimde çok rahat geçerdi

Kızlar ben bütün ilaçlarımı 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.. sizde bu süreç nasıl kestinizmi ilaçları?
Estrofemi keseceğiz iki haftaya. Birden bıraktırmadı doktorum bu hafta 2 tane haftaya bir tane. Sonra bitecek. Jelle kullandığım hapa devam dedi

Kızlar 4 5 gündür gebelik belirtilerim de ortadan kayboldu. Göğüs ağrım vardı sadece Bir anda kesildi. 7.haftalığım kalp atış ınu ne vajinal ne de karından gördüm. Napıcam bilmiyorum
Arkadaşım dün bunu ben doktoruma sordum belirtim olmuyo tedirgin oluyorum bazen diye ona takılma kimi zaman olur kimi zaman olmaz kanama görmediğin sürece sorun etme dedi

Ben estrofem kullanmıyorum ama herkes kullanıyor, herkesin tedavisi değişik demek ki cironone jel ve climara forte ile elevit kullanıyorum ben sadece
Climara da estrofem gibi östrojen içeriyor aslında ... üç aşağı beş yukarı benzer tedaviler , rahim kalınlaştırmakla uğraşmayıp doğal siklusa uygun yaptıklarında östrojen vermiyorlar galiba, herkesin yoğurt yiyişi farklı .... bir de eleviti kontrol ettim de içinde A vitamini var; normalde gebeliğin ilk haftalarında ciğer bile önerilmiyor a vitamini bebek üzerinde toksik etki gösterebilir diye , sizin doktor gebeliğin başında da önerdi mi ? Ben geçen hafta da sordum multivitamin konusunu , arkadasım ilk 3 ayı atlat öyle dedi ....

Önerdi, kabızlık yaparsa sadece folik asit içeren bi ilaca geçebilirsin yoksa devam edebilirsin dedi ben de ediyorum

Annelik sabrını en baştan öğreniyoruz sanırım ....
Çok heyecanlıyım gebelik takvimi indirdim orda da 5+1 bebeğiniz bir kuru üzüm kadar yaklaşık boyu 5 mm kalbi 143.872 kere attı yazıyo daha ben göremesemde bu bile çok güzel içim kıpır kıpır kendimide fazla kaptırmak istemiyorum ama hayali bile çok Harika bişey

Ben hala indiremedim elim gitmedi bir türlü .... su 1-2 haftayı atlatayım , bir 9. Haftayı göreyim gün yüzüyle indireceğim ....

Benimde durumum aynı canım en son ne zaman doktor kontrolüne gittin tekrar ne zaman gideceksin?

Ben de indirmedim çok radikal bi yenilik gibi geldi, birkaç aya ihtiyacım olduğunu fark ettim
Ahahahahaaaaa ya aslında çok güzel bilgiler var ama belki karnım kilo dışında gerçek anlamda şişmeye başlarsa daha bir inanırım gibi geliyor , burada daha önce de yazmıştım , geçen sefer 5 haftalıkken indirmiştim , hadi kendim yetmedi, eşimle babama da zorla yükletmiştim .... sonra ben düşük yaparken günaydın annecim diye telefona mesaj gelince tüylerim diken diken olmuştu korku filmi gibi .... o yüzden çok emin olmadıkça yüklemeyeceğim , bebek odası filan da 6 Aydan önce almam .... belki ufak tefek giysiler ... çünkü bebek kıyafetleri çok şirin .... o uygulamalarda hangi ayda hangi test yapılmalı , alışveriş listeleri , doktor bilgileri vs güzel şeyler var ama hep ilerisi için ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…