Kızlar ben transferden sonra hergün çok güzel su içiyordum 3 litre rahat içiyordum. Son 3 gündür içemiyorum midem bulanıyor bu gebelikten kaynaklanıyor sanırım su ıcme istiyorum 1 yudum dan. Sonrası bulantı yapıyor
Bana ilk günden beri hep normal hayatına dön demişti en son bu gittiğimde her şey serbest dedi hatta koşabilirsin dediYa ne güzel bu saydıklarının hepsi bana yasak şuan. çok kısa yürüyebiliyorum evde de küçük işler sadece
Progesterondan hepsiBen mesleğimi hiç söylemek istemiyorum niye buradasın dersin ama burada herseyden arınıp dertleşmek bütün gerginliğimi alıyor yoksa pozitif bilimle ilgileniyoruz ve bazı gerçekler var ama bir de mucizeler var buna da inanıyorum ben ... bir de hamilelik iyice aptallaştırdı gibi hissediyorum kendimi....
Herkes aynı olmaz ki işte benım teyzem hamileyken ölüp biterdi 9 ay hiç kalkamazdı annem çok rahat geçirirdi hep gözümün önüne onlar geliyor tam zıtlardıBenim hiçbir belirtim yok, doktora da dedim, herkesin bir olmazmış. Ben haftada 2 gün balık yiyiyorum tabi dip balığı değil. Protein ağırlıklı besleniyorum, arada bir kelle paça yemeye çalışıyorum zorla. Meyve yiyorum. İştahımda hiçbir açılma yok kg almadım henüz.
Estrofemi keseceğiz iki haftaya. Birden bıraktırmadı doktorum bu hafta 2 tane haftaya bir tane. Sonra bitecek. Jelle kullandığım hapa devam dediKızlar ben bütün ilaçlarımı 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.. sizde bu süreç nasıl kestinizmi ilaçları?
Arkadaşım dün bunu ben doktoruma sordum belirtim olmuyo tedirgin oluyorum bazen diye ona takılma kimi zaman olur kimi zaman olmaz kanama görmediğin sürece sorun etme dediKızlar 4 5 gündür gebelik belirtilerim de ortadan kayboldu. Göğüs ağrım vardı sadece Bir anda kesildi. 7.haftalığım kalp atış ınu ne vajinal ne de karından gördüm. Napıcam bilmiyorum
Climara da estrofem gibi östrojen içeriyor aslında ... üç aşağı beş yukarı benzer tedaviler , rahim kalınlaştırmakla uğraşmayıp doğal siklusa uygun yaptıklarında östrojen vermiyorlar galiba, herkesin yoğurt yiyişi farklıBen estrofem kullanmıyorum ama herkes kullanıyor, herkesin tedavisi değişik demek kicironone jel ve climara forte ile elevit kullanıyorum ben sadece
Annelik sabrını en baştan öğreniyoruz sanırım ....Sağolasın inşallah bende keseyi dolu görürümbeklemek çok zormuş
Önerdi, kabızlık yaparsa sadece folik asit içeren bi ilaca geçebilirsin yoksa devam edebilirsin dedi ben de ediyorumClimara da estrofem gibi östrojen içeriyor aslında ... üç aşağı beş yukarı benzer tedaviler , rahim kalınlaştırmakla uğraşmayıp doğal siklusa uygun yaptıklarında östrojen vermiyorlar galiba, herkesin yoğurt yiyişi farklı.... bir de eleviti kontrol ettim de içinde A vitamini var; normalde gebeliğin ilk haftalarında ciğer bile önerilmiyor a vitamini bebek üzerinde toksik etki gösterebilir diye , sizin doktor gebeliğin başında da önerdi mi ? Ben geçen hafta da sordum multivitamin konusunu , arkadasım ilk 3 ayı atlat öyle dedi ....
Çok heyecanlıyım gebelik takvimi indirdim orda da 5+1 bebeğiniz bir kuru üzüm kadar yaklaşık boyu 5 mm kalbi 143.872 kere attı yazıyo daha ben göremesemde bu bile çok güzel içim kıpır kıpır kendimide fazla kaptırmak istemiyorum ama hayali bile çok Harika bişeyAnnelik sabrını en baştan öğreniyoruz sanırım ....
Ahahahhaaa :) benim beyin yandı işten bir arkadaşım var sağolsun her gün arıyor da bir dönemler bir işim olduğunu unutmuyorum çok şükür ....Progesterondan hepsisen bi de lohusalık dönemi bak bi kendine
Ben hala indiremedim elim gitmedi bir türlü .... su 1-2 haftayı atlatayım , bir 9. Haftayı göreyim gün yüzüyle indireceğim ....Çok heyecanlıyım gebelik takvimi indirdim orda da 5+1 bebeğiniz bir kuru üzüm kadar yaklaşık boyu 5 mm kalbi 143.872 kere attı yazıyo daha ben göremesemde bu bile çok güzel içim kıpır kıpır kendimide fazla kaptırmak istemiyorum ama hayali bile çok Harika bişey
Benimde durumum aynı canım en son ne zaman doktor kontrolüne gittin tekrar ne zaman gideceksin?Kızlar 4 5 gündür gebelik belirtilerim de ortadan kayboldu. Göğüs ağrım vardı sadece Bir anda kesildi. 7.haftalığım kalp atış ınu ne vajinal ne de karından gördüm. Napıcam bilmiyorum
Canım bugün gittim 7+1im hafta tekrar gel dediBenimde durumum aynı canım en son ne zaman doktor kontrolüne gittin tekrar ne zaman gideceksin?
Ben de indirmedim çok radikal bi yenilik gibi geldi, birkaç aya ihtiyacım olduğunu fark ettimBen hala indiremedim elim gitmedi bir türlü .... su 1-2 haftayı atlatayım , bir 9. Haftayı göreyim gün yüzüyle indireceğim ....
AhahahahaaaaaBen de indirmedim çok radikal bi yenilik gibi geldi, birkaç aya ihtiyacım olduğunu fark ettim