Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar dün doktordan sonra bende kendime Bi düzen uyguladım. Normalde hep beslediğim sağlıklı beslenmeye adapte ettim kendimi. Bu tedavi surecinde hem stresten hem zaman gecsın dıye bır suru sey yedım 7 kilo falan almışım. Eski dıyetısyenımle görüştüm. Önceden uyguladıım saglıklı yeme surecine başladım hızlıca. Doktoruma da sordum hergun yürüsem sıkıntı var mı dedım. Hayır yürümek koşmak ilişki seyahat yüzmek herşey serbest dedi🤗 diyetisyen imde hamılelık boyunca fazla aldıgı 7 kiloyu yağdan verebilirsin dedı sadece bebegin kilo alacak dedı hadı hayırlısı olsun

Bu grupta devam edebileceksem tanıtacağım kendimi ama biraz şüphelerim var yola sizinle devam edebilecek miyim bilmiyorum :KK43:
Ah kıyamam, hepimiz için hep bi risk var, kimin ne yaşayacağını bilemeyiz ki hep söylüyorum hiç matematiği yok bu işin, yarın hayatta mıyız onu biliyor muyuz neticede bilmiyor, istiyor, Ümit ediyoruz 😊 rahat ol günün tadını anlamını yaşa, yarın başka bi şey yaşarsak onu da yarın konuşalım üzülelim ağlayalım olur mu arkadaşım 😄💕

Estrofem östrojen hormonu yani bir nevi “kadınlık hormonu” .... kalp atışı duyulduktan sonra kesme taraftarı oluyor çoğu doktor çünkü biz içeridekilerin cinsiyetini bilmiyoruz ve erkek cinsiyet gelişimi üzerinde nasıl bir etkisi olur bilmiyoruz ... dün mesela benim doktorum kesmek istedi , ben korkuyorum dedim o da 2*1 e düştü ama haftaya keser herhalde ; bu haftalardan sonra bebeklerin cinsiyet gelişimi başlıyor .... progesteronu plasenta 3 Aydan sonra yeterli salgıladığı için 3aya kadar kullandırtıyorlar
Ben estrofem kullanmıyorum ama herkes kullanıyor, herkesin tedavisi değişik demek ki 😊 cironone jel ve climara forte ile elevit kullanıyorum ben sadece

Merhaba kızlar doktordan geliyorum. 12 Aralıkta transfer oldum 5.embriyosuydu. 7 hafta 1 günlük olduk bebek kese her şey normal ama kalp atışını duyamadık doktor çok küçük dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Çok üzgünüm

Merhaba kızlar doktordan geliyorum. 12 Aralıkta transfer oldum 5.embriyosuydu. 7 hafta 1 günlük olduk bebek kese her şey normal ama kalp atışını duyamadık doktor çok küçük dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Çok üzgünüm
Ben de duyamadım henüz, sıkma canını stresi hissediyolar

Ben 6+0 da duydum perşembe tekrar gidicez onu bekle bunu bekle sinir oldum artık 😞 doğana kadar uyku haram galiba artık
Bende bi keseyi göreyim ozaman ilk baş inşallah Allah kalp atışlarını duymayınca nasip eder ne güzel siz duymuşsunuz hep bekleyiş içerisindeyiz 2 sene olmasını bekledim dahada beklerim inşallah sağlıcakla ilerlesin ama insanda çok sabırsız oluyo bu süreçte 😁

Canım neden üzülüyorsun hersey normal çok şükür 🤲 kalp için daha varmış zaten haftaya duyarsın bebişini biz onları bekledikçe nazlanıyorlar merak etme 😂 saglıcakla kucagına al Allah in izniyle ınsallah

Canimm bende bu hafta tekrar gidecem insallah ayni gun transfer olmusuz bazen gec tutunma olurmus kan degerlerin nasildi ?? 1 hafta sonra duyulur dedi benim dr um

Kızlar bende 5+1 haftalığım şuan kalp atışlarını kaçıncı haftada duyarım çok merak ediyorum perşembe randevum 5+3 oluyorum duyarmıyım acaba
Canim bende 5 +1 im bugun gittim doktora cok şükür kesenin birini gorduk. Kalp atisi 10 gün sonra dedi doktor. Gittiginde duyanlarda varmis ama duymasanda uzme kendini daha cok minicik cunku😍

Kızlar ben transferden sonra hergün çok güzel su içiyordum 3 litre rahat içiyordum. Son 3 gündür içemiyorum midem bulanıyor bu gebelikten kaynaklanıyor sanırım su ıcme istiyorum 1 yudum dan. Sonrası bulantı yapıyor

Kızlar dün doktordan sonra bende kendime Bi düzen uyguladım. Normalde hep beslediğim sağlıklı beslenmeye adapte ettim kendimi. Bu tedavi surecinde hem stresten hem zaman gecsın dıye bır suru sey yedım 7 kilo falan almışım. Eski dıyetısyenımle görüştüm. Önceden uyguladıım saglıklı yeme surecine başladım hızlıca. Doktoruma da sordum hergun yürüsem sıkıntı var mı dedım. Hayır yürümek koşmak ilişki seyahat yüzmek herşey serbest dedi🤗 diyetisyen imde hamılelık boyunca fazla aldıgı 7 kiloyu yağdan verebilirsin dedı sadece bebegin kilo alacak dedı hadı hayırlısı olsun
Ya ne güzel bu saydıklarının hepsi bana yasak şuan. çok kısa yürüyebiliyorum evde de küçük işler sadece :110:

iştah durumları sizde nasıl kızlar? ben tedaviye başlamadan 2 ay önce sigarayı bırakmıştım; 1 beden büyüdüm şimdiden resmen. :kızgın: gebeliğin bu kadar başında bu korkutuyor beni. henüzbebek 4 mm, bir de 4 cm olunca düşünemiyorum.. :olamaz: daha önceki gebeliklerinden tecrübeli arkadaşlar bilgilendirsin bizi :KK43:(
Benim iştahımda hiç bi değişme yok tedavinin başından beri hiç kiloda almadım 50 kiloyum. Mide bulantım hiç olmuyo bi gariplik var 🤷🏻sadece ekşi ve ferahlatıcı şeyler yemek istiyorum

X