Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar 16 aralıkta dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım doktorum bugün 10 gün sonra gel dedi sanırım kese ve kalp atışını duymadan rahat edemicem benim gibi bekleyenler varsa bu süreci beraber geçirelim
Merhaba canım ✋✋
Bende yeni konu açtım hiç yazan olmadı maalesef. Benimde 3 Ocak ta dondurulmuş embriyo transferim oldu. 10. Gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. 🙁İnternette sürekli bununla ilgili araştırma yapıyorum. Test günüm 17 Ocak. Çok sabırsızım. İlk denememde iki embriyo transfer edilmişti. Bebeğim tutunmuştu ama kesenin etrafında kanama vardı. Sonunda maalesef düşük yaptım. 😞 Bu ikinci denemem ilkine göre daha pozitiftim ve annem yanımda olduğu için rahat bir süreç geçirdim. Kasığımda bıçak saplanıyormuş gibi ara ara ağrı oluyor. İlk zamanlarda adet sancısı gibiydi. 10. Gün negatif olup daha sonra kanda pozitif görenler varmış. Umut toplamaya çok ihtiyacım var. Aslında çok canımı sıkmıyorum idrarda negatif görüp kanda pozitif çıkanlar olduğu için ama elim sürekli telefona gidiyor bununla ilgili yorumlar okuyorum. Eşim de illa kan gününü bekleyelim biraz sabırlı ol diyor. Sonuç için 3 günüm var. BHcg idrara ne zaman geçer acaba? 🤔🤔 Başına böyle bir durum gelen varsa yorum yazabilir mi acaba? 😞😞

Canım benim doktorumda kan testinin düzenli arttığını görünce 3 hafta sonraya verdi randevuyu. Hem kese hem kalp atışını aynı anda görmek istiyor kimi doktor. Ama ben de bu durum stres yaratıyor doktorumu çok sevmeme rağmen kızdım bu sefer. Çünkü bizim en çok motive olmaya ihtiyacımız olan an şu an. Git eve 3 hafta bekle diyolar da kolay mı? Benim 5+5 oldu ve şeytan yarın yol üstü bi doktora git ultrason iste diyor valla 😃😃
Valla bende aynı şeyi düşünüyorum cuma günü işyerime yakin bir hastane var gidip kontrol olucam böyle daha stres

Aynen öyle düşünüyorum bende. Ya aslında 1 yıl doğumhanede hemşire olarak çalıştım. Bunların hepsini biliyorum ama iş başa düşünce bi cahil kesiliyo insan 😂
Ben mesleğimi hiç söylemek istemiyorum niye buradasın dersin ama burada herseyden arınıp dertleşmek bütün gerginliğimi alıyor yoksa pozitif bilimle ilgileniyoruz ve bazı gerçekler var ama bir de mucizeler var buna da inanıyorum ben ... bir de hamilelik iyice aptallaştırdı gibi hissediyorum kendimi....

Hiç resmi var mı cnm ya bana çok küçük geldi ben görüntüsü ya
Ya burda hastaneler bi cins.
Resmini istemedikcede vermiyor.
Bidaha gidişimde duruyorsa alirim goruntulerini.
Ama herkesin bir olmaz ki
Suan kücük olmalari normal kalp atişina dogru buyucek daha da bi aksilik olmazsa

Ben mesleğimi hiç söylemek istemiyorum niye buradasın dersin ama burada herseyden arınıp dertleşmek bütün gerginliğimi alıyor yoksa pozitif bilimle ilgileniyoruz ve bazı gerçekler var ama bir de mucizeler var buna da inanıyorum ben ... bir de hamilelik iyice aptallaştırdı gibi hissediyorum kendimi....
Bu forumda gördüğüm en çılgın sensin bence canım 😍 diğer topiklerden de hatırlıyorum erken test yapmıştın, heyecanlıydın. Ben de senden cesaret alıp 7. Gün evde idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ☺️ Çok mutlu olmuştum

Merhaba canım ✋✋
Bende yeni konu açtım hiç yazan olmadı maalesef. Benimde 3 Ocak ta dondurulmuş embriyo transferim oldu. 10. Gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. 🙁İnternette sürekli bununla ilgili araştırma yapıyorum. Test günüm 17 Ocak. Çok sabırsızım. İlk denememde iki embriyo transfer edilmişti. Bebeğim tutunmuştu ama kesenin etrafında kanama vardı. Sonunda maalesef düşük yaptım. 😞 Bu ikinci denemem ilkine göre daha pozitiftim ve annem yanımda olduğu için rahat bir süreç geçirdim. Kasığımda bıçak saplanıyormuş gibi ara ara ağrı oluyor. İlk zamanlarda adet sancısı gibiydi. 10. Gün negatif olup daha sonra kanda pozitif görenler varmış. Umut toplamaya çok ihtiyacım var. Aslında çok canımı sıkmıyorum idrarda negatif görüp kanda pozitif çıkanlar olduğu için ama elim sürekli telefona gidiyor bununla ilgili yorumlar okuyorum. Eşim de illa kan gününü bekleyelim biraz sabırlı ol diyor. Sonuç için 3 günüm var. BHcg idrara ne zaman geçer acaba? 🤔🤔 Başına böyle bir durum gelen varsa yorum yazabilir mi acaba? 😞😞
Arkadaşım 7. Gün idrar testi yapmış görememiş 8. Gün gitmiş kan testi yapmış onda görmüş canım. Kişiden kişiye değişiyor. İnşallah tutunmuştur bebişin 🙏🏼

Adrenalini seviyorum 😂😂😋 şaka bir yana yaptığım şeylerin gerçekten bir dayanağı var ama kimsenin de (kendim de dahil) umudunu kırmak istemiyorum .... geçen gebelikte bir bilimsel çalışma bulmuştum mesela erken beta hcg pozitifliği gelişenlerin tutma olasılığı daha fazla diye ; biraz ona güvenip yaptırdım .... bunlar hep istatistik ama kesin birsey degil , bir önceki gebelikte 5. Gün 12 görmüştüm mesela ama düşük oldu yine de ... o yüzden tıpta gerçekten %100 diye birsey yok ... olursa sevinelim ama olmazsa da üzülmeyelim ... bol bol dua edelim .... birbirimize soru soralım tecrübe önemli ama birbirimizle karşılaştırıp üzülmeyelim, şahsen ben pozitif şeylere tutunmaya çalışıyorum 😅😅 hala lekelenmem devam ediyor 2.si gidici büyük ihtimalle ama ne yapalım bari biri kalsın diye dua ediyorum ..... endol proluton Allah ne verdiyse alttan üstten popodan girişiyoruz valla ama bu dünyaya gelmek istemiyorsa tutamayız bunun da bilincindeyim ....

Bu forumda gördüğüm en çılgın sensin bence canım 😍 diğer topiklerden de hatırlıyorum erken test yapmıştın, heyecanlıydın. Ben de senden cesaret alıp 7. Gün evde idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ☺ Çok mutlu olmuştum
Bazı arkadaşlar kızmıştı insanları yanlış yönlendiriyorum diye ama ben kendim tezcanlı bir insanım ve bilimsel gerçeklere dayanarak yapıyorum yaptıklarımı ama kimsenin moral bozmasını da istemiyorum çünkü gerçekten hepimizin fiziksel yapısı hormonları infertlite nedenleri hersey farklı .... tıpta 2+2=4 etmeyebiliyor....

Kanama zaten beklenen.bisey kuzum uzulme insallah dua et bol.bol kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski daha az oluyormus insallah bisy olmaz allahin izniyle .. Dr bisey dedimi ?
Perşembe gel dedi kanama normal de benden gelen kanama normal değildi adetken bile bu kadar kanamam olmamıştı üstüm başım mahvoldu resmen

Bu arada hanimlar biz hep konusuyoruz ama birbirmizi tanimiyoruz tanişmaya ne dersiniz ?😍 hatta ilk ben baslayim
Benim adim Merve .. 4yillik evliyim malatyaliyim ama konyada dogdum buyudum eşimin işinden dolayi bingölde yaşiyoruz tayinciyiz yani . ama ben bu surecte konyada kaliyorum cunki bingolde hastane sartlari cok kotu eşimden ayriyim anliyacaginiz simdilik babamlarda kaliyorum bu tehlikeli.sureç geçene kadar😍 26 yaşindayim . Sosyal hizmet mezunuyum ama çalismiyorum tercihen. Evlendigimiz ilk gunden beri bebegimiz olsun istedim ama olmadi kismet bu zamanaymis allah insallah hayirlisiyla nasip eder. 💞 birbirimize dua ediyoruz endiseleniyoruz ama birbirimizi hic tanimiyoruz bence tanisak bu sureclerde dha iyi olur diye dusundum 🙈 belki allah nasip eder 9ay boyinca herseyimizi konusurz insallah 🙏herseyin hayirlisi tabi.

Adrenalini seviyorum 😂😂😋 şaka bir yana yaptığım şeylerin gerçekten bir dayanağı var ama kimsenin de (kendim de dahil) umudunu kırmak istemiyorum .... geçen gebelikte bir bilimsel çalışma bulmuştum mesela erken beta hcg pozitifliği gelişenlerin tutma olasılığı daha fazla diye ; biraz ona güvenip yaptırdım .... bunlar hep istatistik ama kesin birsey degil , bir önceki gebelikte 5. Gün 12 görmüştüm mesela ama düşük oldu yine de ... o yüzden tıpta gerçekten %100 diye birsey yok ... olursa sevinelim ama olmazsa da üzülmeyelim ... bol bol dua edelim .... birbirimize soru soralım tecrübe önemli ama birbirimizle karşılaştırıp üzülmeyelim, şahsen ben pozitif şeylere tutunmaya çalışıyorum 😅😅 hala lekelenmem devam ediyor 2.si gidici büyük ihtimalle ama ne yapalım bari biri kalsın diye dua ediyorum ..... endol proluton Allah ne verdiyse alttan üstten popodan girişiyoruz valla ama bu dünyaya gelmek istemiyorsa tutamayız bunun da bilincindeyim ....
Bende sana bişey sorsam sence bu kanama bir gün progrsteron iğneyi yaptırmadığım için olmuş olabilir mi normal de hiç bişeyim yoktu ilaçlarında son zamanlarda düzenini bozmuştum 😞😞

Bende sana bişey sorsam sence bu kanama bir gün progrsteron iğneyi yaptırmadığım için olmuş olabilir mi normal de hiç bişeyim yoktu ilaçlarında son zamanlarda düzenini bozmuştum 😞😞
Progesteron iğne dısında progesteron kullanıyorsun ama ? Yine de ilaçlarını aksatmamaya çalış .... genelde düşen bebeklerin çok büyük çoğunluğu hasta bebekler ama seninki zaten yerinde ve saglam?

canım benim de 10. Gün 750 çıktı ve ikizmiş. Senin tek embriyo dahi olsa da çoğul olma ihtimali olabilir. Lütfen daha çok pozitife odaklan. Nasıl yediğimize içtiğimize dikkat ediyorsak Şu stresi de yapmasak süper olacak da😊
İnşallah canım fark etmez tek olsada ikiz olsada sağlıklı olaunda bi görsek rahatlıycaz 😁 aynen bende çok stres yapıyorum günler geçmiyor

Merhaba kuzular günaydın epeydir buraya girmiyorum biliyorsunuz. 4+3 gittiğimde dr keseyi 5 mm olarak ölçmüştü 5+1 başka dr gittiğimde 8 mm ölçmüştü kendi tüp dr tekrar muayene olmamı istemişti tekrar 5+5 gittiğimde vajinal muayene yaptırmıştık kalbi de bebeği de görmüştüm çok şükür normalde haftaya kontrole gidecektim fakat esterfomi bırakmam gerekiyor bunun içinde dr tekrardan kalp atışını teğet edelim dedi . Umarım bugün tekrardan güzel şeyler duymak nasip olur:)

X