Merhaba canımKızlar 16 aralıkta dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım doktorum bugün 10 gün sonra gel dedi sanırım kese ve kalp atışını duymadan rahat edemicem benim gibi bekleyenler varsa bu süreci beraber geçirelim
Bende yeni konu açtım hiç yazan olmadı maalesef. Benimde 3 Ocak ta dondurulmuş embriyo transferim oldu. 10. Gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İnternette sürekli bununla ilgili araştırma yapıyorum. Test günüm 17 Ocak. Çok sabırsızım. İlk denememde iki embriyo transfer edilmişti. Bebeğim tutunmuştu ama kesenin etrafında kanama vardı. Sonunda maalesef düşük yaptım. Bu ikinci denemem ilkine göre daha pozitiftim ve annem yanımda olduğu için rahat bir süreç geçirdim. Kasığımda bıçak saplanıyormuş gibi ara ara ağrı oluyor. İlk zamanlarda adet sancısı gibiydi. 10. Gün negatif olup daha sonra kanda pozitif görenler varmış. Umut toplamaya çok ihtiyacım var. Aslında çok canımı sıkmıyorum idrarda negatif görüp kanda pozitif çıkanlar olduğu için ama elim sürekli telefona gidiyor bununla ilgili yorumlar okuyorum. Eşim de illa kan gününü bekleyelim biraz sabırlı ol diyor. Sonuç için 3 günüm var. BHcg idrara ne zaman geçer acaba? Başına böyle bir durum gelen varsa yorum yazabilir mi acaba?