- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bu kadar karamsar ve umutsuzsunuz, kanama beklemek için sebep ya da belirti mi var anlamadım.İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım insan çünkü bazen istediği ile imtihan olurmuş hayırlısı olsun ve dediğin gibi onlar yaşayacaksa yaşar lar bunu biz değiştiremeyiz... Sakin olup dua edelim... Bende aynıyım her an kanama bekliyorum... Kürtaj dan çok korkuyorum olacaksa da kanama ile kendiliğinden olsun yani buna dua ediyorum düşünün
Buna çok güldüm ya şimdi bide o var ikiz olurlarsa tüp mü normal mi kaç kişiye açıklama yapacağızHatta bununla alakalı bir karikatür görmüştüm daha önce paylaşacaktım ama şimdi tam yeri geldi :
Ailede varsa yırttınız da bizde hiç yokBuna çok güldüm ya şimdi bide o var ikiz olurlarsa tüp mü normal mi kaç kişiye açıklama yapacağız
En son kontrolümde kese var bebek ydaa yolk kesesi yok denildi ve kese de güzel değil dedi doktor bütün olumsuzlukları söyledi beta HCG de artıyor ama tam düzenli değil hepsi olumsuz önceden de düşük yaşamış biri olarak düşünüyorum elimde olmadan yine de kanama olmadıkça ümidimi kesmiyorum Allah tan tabi ama şuan hiç olumlu şeyler duymadim düşünemiyorum o yüzden...Neden bu kadar karamsar ve umutsuzsunuz, kanama beklemek için sebep ya da belirti mi var anlamadım.
Bunu ben çok yaşadım kendi hayatımda , çok istediğinle imtihan olmayı yani ... babam bile diyor kızım ne olur çok isteme diye... ben de ilkinde kürtaj olmadım ,üstüste iki travma diye düşündüm ama bu sefer düşük olursa kürtaj yaptırıp genetiğe göndermek istiyorum ....İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım insan çünkü bazen istediği ile imtihan olurmuş hayırlısı olsun ve dediğin gibi onlar yaşayacaksa yaşar lar bunu biz değiştiremeyiz... Sakin olup dua edelim... Bende aynıyım her an kanama bekliyorum... Kürtaj dan çok korkuyorum olacaksa da kanama ile kendiliğinden olsun yani buna dua ediyorum düşünün
Hiç kanama olmadı mı? Kaçıncı haftadasınız ?En son kontrolümde kese var bebek ydaa yolk kesesi yok denildi ve kese de güzel değil dedi doktor bütün olumsuzlukları söyledi beta HCG de artıyor ama tam düzenli değil hepsi olumsuz önceden de düşük yaşamış biri olarak düşünüyorum elimde olmadan yine de kanama olmadıkça ümidimi kesmiyorum Allah tan tabi ama şuan hiç olumlu şeyler duymadim düşünemiyorum o yüzden...
Benimki kendim hastanede düşürdüm ve genetiğe gitti sağlıksız bebek diye geldi...hastahanede düşükten sonra yine çok az kalan olur diye kürtaj masasına aldılar 5 dk 5 gün gibi geldi bana o yapılanlar... Dediğin gibi ama yine olursa ben yapılacak bütün testleri yaptırmak istiyorum sebep olabilecek...Bunu ben çok yaşadım kendi hayatımda , çok istediğinle imtihan olmayı yani ... babam bile diyor kızım ne olur çok isteme diye... ben de ilkinde kürtaj olmadım ,üstüste iki travma diye düşündüm ama bu sefer düşük olursa kürtaj yaptırıp genetiğe göndermek istiyorum ....
Yok canım bı damla bile olmadı şuan 6+3 oldukHiç kanama olmadı mı? Kaçıncı haftadasınız ?
Kan degerleriniz nasil yukseliyor ?En son kontrolümde kese var bebek ydaa yolk kesesi yok denildi ve kese de güzel değil dedi doktor bütün olumsuzlukları söyledi beta HCG de artıyor ama tam düzenli değil hepsi olumsuz önceden de düşük yaşamış biri olarak düşünüyorum elimde olmadan yine de kanama olmadıkça ümidimi kesmiyorum Allah tan tabi ama şuan hiç olumlu şeyler duymadim düşünemiyorum o yüzden...
ohss olduğu için hastahane de yattim 2 günde bir test yaptıramadımKan degerleriniz nasil yukseliyor ?
Benimki de pamuk bi terrier ne çok ortak yönümüz çıktı inşallah yaa en büyük hayalimAy benim de pamuk gibi bi terrier kızım var, bi oğlumuz ya da kızımız da doğsa da birlikte büyüseler ne güzel olur, inşallah amin
Yazdıktan sonra hatırladım sürecinizi, olumsuz durumlar olabilir ama pozitif açıdan bakarsak daha hiçbir şey bitmiş değil, kanama da yok çok şükür. O zaman en olumsuzu düşünüp ne yapacağınızı kararlaştırmaya da gerek yok. Aslıbda hepimiz aynıyız, benim ya da buradaki arkadaşların bu olumsuz durumları yok ama bu işin matematiği de yok. Her şey olumlu giderken birden bozulabiliyor öyle değil mi... hepimiz kaygılıyız korkuyoruz ama sonuç alana kadar iyi şeyler düşünüp bekleyeceğiz. Olduktan sonraya zaten çare yok, hepimiz üzüntümüzü burada paylaşacağız, birbirimize destek olacağız ama şimdiden hem kendimizi hem çevrenizi karartmayalım derim.En son kontrolümde kese var bebek ydaa yolk kesesi yok denildi ve kese de güzel değil dedi doktor bütün olumsuzlukları söyledi beta HCG de artıyor ama tam düzenli değil hepsi olumsuz önceden de düşük yaşamış biri olarak düşünüyorum elimde olmadan yine de kanama olmadıkça ümidimi kesmiyorum Allah tan tabi ama şuan hiç olumlu şeyler duymadim düşünemiyorum o yüzden...
Öyle gerçekten bi tek ikiz/tek konusunda ayrıldıkBenimki de pamuk bi terrier ne çok ortak yönümüz çıktı inşallah yaa en büyük hayalim
Eşimle ikimizin dedeleri ikizmiş ama bize hayatta inanmazlar 6 yıldan sonraAilede varsa yırttınız da bizde hiç yok
Bence cok iyi degerleriniz baska bi dr.a daha gitseniz?ohss olduğu için hastahane de yattim 2 günde bir test yaptıramadım
22Aralık 177
27Aralık 727
2ocak. 2180
Bende öyle düşünüyorum dua ediyorum ve bekliyorum olumsuz şeyler düşünüp yazmayacağım merak etmeyin herşeyin hayırlısıYazdıktan sonra hatırladım sürecinizi, olumsuz durumlar olabilir ama pozitif açıdan bakarsak daha hiçbir şey bitmiş değil, kanama da yok çok şükür. O zaman en olumsuzu düşünüp ne yapacağınızı kararlaştırmaya da gerek yok. Aslıbda hepimiz aynıyız, benim ya da buradaki arkadaşların bu olumsuz durumları yok ama bu işin matematiği de yok. Her şey olumlu giderken birden bozulabiliyor öyle değil mi... hepimiz kaygılıyız korkuyoruz ama sonuç alana kadar iyi şeyler düşünüp bekleyeceğiz. Olduktan sonraya zaten çare yok, hepimiz üzüntümüzü burada paylaşacağız, birbirimize destek olacağız ama şimdiden hem kendimizi hem çevrenizi karartmayalım derim.
Ne güzel değeriniz artmış İyi şeyler düşünün iyi olsun inşallah. Önce beynimizi inandırmamız lazım iyi şeyler olacağına, embriyomuz da enerjimizi hissediyor içimizde. Umarım her şey güzel olur hepimiz içinBende öyle düşünüyorum dua ediyorum ve bekliyorum olumsuz şeyler düşünüp yazmayacağım merak etmeyin herşeyin hayırlısı
Ben bu zamana kadar bu forma girince hep normal ya da moral depolamış olarak, bilgilenmiş olarak ayrılırdım. Ama bu topik hiç iyi gelmedi bana da, hala girip okuyorum ama herkes çok umutsuz ve hep kötü sonucu düşünüyor ister istemez artık ben de düşünüyorum. Çok belli etmesem de 2 gündür çok negatifim burda yazılanlar yoruyor beni. O yüzden psikologunuz çok haklı, biraz uzak kalmak en iyisi.Ben yine dayanamayıp bi geldim kızlar ben psikologla konuştum. Bu tip forumlara girip moral bozucu hikayeler okumamamı söyledi,sizlerin de bilgisi olsun canlar. Hepimiz aynı durumdayız heyecanla sağlıklı bir gebelik geçiricez mi kucağımıza alabilicez mi? diye düşünüp duruyoruz. Derken burda bir sürü üzücü hikayeler de görüp etkilenebiliyoruz. Şahsen ben çok etkilendiğimi hissettim. Size de faydalı olabilirse ne mutlu bana, psikolog mümkün olduğunca hamilelikle ilgili şeyler düşünme kafanı dağıt başka sevdiğin şeyleri yap, dedi. Hepinize sağlıklı süreçler diliyorum