Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

26ya günler kaldı 🙈 ilk denememiz sebepsiz infertiliteydi bizim. Taze transfer bugün 6+3üz kalbi duyamadım diye buruğum birazcık. Eveet köpüş kızım var bi tane 🤩 kedilerinize toksoplazma testi yaptırdınız mı? Ben köpeğime yaptıracaktım ama kedilerde oluyo gerek yok diye yapmadılar. Siz kaçtasınız? Duydunuz mu kalbi?
Yolun yarısına geldim ben de 35 😂. Benim eşim kaynaklı, 8e kadar yolu var merak etmeyin kalp icin , benim biri cins 6 yaşında british shorthair o negatif diye biliyorum, diğerini sokaktan sahiplendik ama ben toxo konusunda çok takıntılıydım eve almadan önce veterinere götürüp yaptırdık negatif ... ben de transferden 2 hafta önce yaptırdım igg ve igm negatif yani geçirmemişim de:KK43: eşim temizliyor tuvaletlerini yine de ... ben bugün 5+5teyim ... ufak bir kanama oldu evdeyim Pazartesi 6+0dayken gideceğim ama kalp için yine umudum yok açıkçası ... şöyle bir 7 olmadan duyulmayabilir gibi geliyor bana ....

Selam kızlar. Ben de pazartesi kese ya da keseleri göreceğim inşallah. Bekle bekle geçmiyor. Bu gece rüyamda ultrasona bakıyordum, yan yana iki kese içinde de minicik bebiklerim 😄
Bu arada bende bu hafta baya mide bulantısı var. Sadece sabah da değil, günün farklı zamanları sıkıntı verecek kadar çok bulanabiliyorum. Bugün de kasıklarımda iki noktada batma var uyandığımdan beri. Böyle olunca daha bi geçmiyor zaman, hemen görmek istiyorum sağ salim olduklarını (tek olduğu kesinleşene kadar embriklerimin diğerini dışlamıyorum, hep iki gibi konuşuyoruz evde 😅)

Hayır olsun 😃 bulantı hafif derecede agrı bence güzel bulgular , panik yapmayın , ben de hep 2 gibi düşünmüştüm .... hatta ediyle büdü diyorum susam sokağına yetişenler bilirler 😄

Aynennn cok katiliyorum hemde coooook bende bakalim pazartesi bomba dusecek kuruma meraktan oluyolardi kac haftadir yavas yuruyorum dikkatli inip biniyorum diye hepsinin ici sogur artik

Bu sefer de kaç tane cinsiyet Doğum tarihi herseyi merak ederler ... 2 diyince zaten tüp bebek mi diye yapıştırıyorlar he he evet bizimkisi tüplü diyeceğim bundan sonra 😂

Mutlu haber alan tüm arkadaşların Allah tamamına erdirsin 😊
Bana hastanede serum verildi proluton iğne yapıldı ve endol verildi... düsük riskindeki standart tedavi.... bir de rapor verdi arkadaş evde yatman gerekiyor diye .... tüp bebek doktorum da coraspini alma şimdilik dedi .... insallah kanamanın tek nedeni coraspindir ... ama dejavu oldu :KK43: aynı Günden 1 gün önce aynı şeyleri yaşamak çok travmatik:KK43: Allah kimseye vermesin ....
eşim gelip alana kadar bekleyeceğim oradan eve geçerim .... beklemekten başka çare yok.... Pazartesi kontrol günümdü.... su anda 5+4teyim.... bakalım göreceğiz bu dünyaya gelmek istiyorlar mı istemiyorlar mı..... şimdilik kese de yolk sac da bozulmamıştı ....
Hic birsey olmaz insallah dua et bol bol hatta bizde edelim sana insallh. Rabbim korusun sizi . o bebeklerin bu dunyada rıskı varsa ne olursa olsun gelir . bana bi doktor hamile anne var kanamasi olur bebeğini saglikla kucagina alir ,hamile anne var hic biseyi olmaz ölü bebek dunyaya getirir nasip işi bu .. İnsallah bisey olmaz

Bu sefer de kaç tane cinsiyet Doğum tarihi herseyi merak ederler ... 2 diyince zaten tüp bebek mi diye yapıştırıyorlar he he evet bizimkisi tüplü diyeceğim bundan sonra 😂
Hatta bununla alakalı bir karikatür görmüştüm daha önce paylaşacaktım ama şimdi tam yeri geldi :

Eklentiler

• 8058263E-761F-4EA1-9853-A1F2F810D26D.jpeg
    8058263E-761F-4EA1-9853-A1F2F810D26D.jpeg
    95,1 KB · Görüntüleme: 49
Hic birsey olmaz insallah dua et bol bol hatta bizde edelim sana insallh. Rabbim korusun sizi . o bebeklerin bu dunyada rıskı varsa ne olursa olsun gelir . bana bi doktor hamile anne var kanamasi olur bebeğini saglikla kucagina alir ,hamile anne var hic biseyi olmaz ölü bebek dunyaya getirir nasip işi bu .. İnsallah bisey olmaz

İnsallah 🙏🏻🙏🏻

Gunaydinn hanimlar duyamadik karindan vajinadan bakalim kesin duyariz kalp atimlari var dedi ama kendimi cok hazirlamistim biraz hayal kirikligi oldu
Kaçıncı gündesin canım haftaya transferden sonra 21. Gün kalp atışını duyar mıyız acaba

Yolun yarısına geldim ben de 35 😂. Benim eşim kaynaklı, 8e kadar yolu var merak etmeyin kalp icin , benim biri cins 6 yaşında british shorthair o negatif diye biliyorum, diğerini sokaktan sahiplendik ama ben toxo konusunda çok takıntılıydım eve almadan önce veterinere götürüp yaptırdık negatif ... ben de transferden 2 hafta önce yaptırdım igg ve igm negatif yani geçirmemişim de:KK43: eşim temizliyor tuvaletlerini yine de ... ben bugün 5+5teyim ... ufak bir kanama oldu evdeyim Pazartesi 6+0dayken gideceğim ama kalp için yine umudum yok açıkçası ... şöyle bir 7 olmadan duyulmayabilir gibi geliyor bana ....
Benim igg pozitif aşılanmışım küçükken ondan rahatım da toxo negatif benim. Toxo çiğ et, sebzeden de gelebileceği için dikkatli oldukça bişey olmaz inşallah. İnşallah duyarsın 6da duyan çok bi ben duyamadım 🙈

Benim igg pozitif aşılanmışım küçükken ondan rahatım da toxo negatif benim. Toxo çiğ et, sebzeden de gelebileceği için dikkatli oldukça bişey olmaz inşallah. İnşallah duyarsın 6da duyan çok bi ben duyamadım 🙈
İnsallah 🙏🏻🙏🏻 Zaten Pazartesi duyarsam gelip ilk buraya yazacağım kötü de olsa iyi de olsa hemen gelip yazıyorum , insanların kötü ve iyi tecrübelerden ikisinden de çıkaracağı olur mutlaka .... toxo igg pozitif olması iyi olmuş .... duyamadıgına takılma dediğim gibi ... geç duyan da bir sürü insan var ....

6’da duyulması istisnai olabilir öyle olsa hepimizi 6’da çağırırlardı, bizim transferimiz aynı gün malum, benim doktorum kese göründükten 10 gün sonraya randevu verdi kalp için, daha iki üç gün var yani hiç takılma bence 8 haftaya kadar duyulur yazıyor makalelerde de

26ya günler kaldı 🙈 ilk denememiz sebepsiz infertiliteydi bizim. Taze transfer bugün 6+3üz kalbi duyamadım diye buruğum birazcık. Eveet köpüş kızım var bi tane 🤩 kedilerinize toksoplazma testi yaptırdınız mı? Ben köpeğime yaptıracaktım ama kedilerde oluyo gerek yok diye yapmadılar. Siz kaçtasınız? Duydunuz mu kalbi?
Ay benim de pamuk gibi bi terrier kızım var, bi oğlumuz ya da kızımız da doğsa da birlikte büyüseler ne güzel olur, inşallah amin 😄💕

Hesapladım beni 6+5’de çağırmış doktorum, haklı olabilirsin belki 6+0 birazcık erkendir.

Bastan kasik batmalarim oldugundan hissediyorum orda minigimi
Suan 6+4 oldum ama kusmamda baslmadi kasiklarimda da bi agri hissetmiyorum cok hafif bastirinca bi göğüs hassasiyetim var okadar
6+3’teyim birebir aynıyız seninle, normal günlerimdeki gibiyim ne ağrı ne sızı ne bulantı.. Allah’tan hayırlısı 😊

Kendimi hazırladım , yeter ki kese bozulmamış olsun .... kanamadan sonra korktum yine biraz ... su anda evde tuvalet dısında kalkmıyorum 😅
Bi daha böyle bi fırsatımız olmayabilir yatmanın keyfini çıkar bence 😄 ben de evde takılıyorum genelde, sıkılınca işte sıkıldığım evde olmak istediğim zamanları aklıma getiriyor mutlu oluyorum 😄 netflix çok iyi geldi bana sürekli dizi izliyorum

Bi daha böyle bi fırsatımız olmayabilir yatmanın keyfini çıkar bence 😄 ben de evde takılıyorum genelde, sıkılınca işte sıkıldığım evde olmak istediğim zamanları aklıma getiriyor mutlu oluyorum 😄 netflix çok iyi geldi bana sürekli dizi izliyorum
Bu aralar messiah öneriyorum ; dizilerin konuları olağanüstü nasıl bu kadar yaratıcı olabiliyorlar ....

Mutlu haber alan tüm arkadaşların Allah tamamına erdirsin 😊
Bana hastanede serum verildi proluton iğne yapıldı ve endol verildi... düsük riskindeki standart tedavi.... bir de rapor verdi arkadaş evde yatman gerekiyor diye .... tüp bebek doktorum da coraspini alma şimdilik dedi .... insallah kanamanın tek nedeni coraspindir ... ama dejavu oldu :KK43: aynı Günden 1 gün önce aynı şeyleri yaşamak çok travmatik:KK43: Allah kimseye vermesin ....
eşim gelip alana kadar bekleyeceğim oradan eve geçerim .... beklemekten başka çare yok.... Pazartesi kontrol günümdü.... su anda 5+4teyim.... bakalım göreceğiz bu dünyaya gelmek istiyorlar mı istemiyorlar mı..... şimdilik kese de yolk sac da bozulmamıştı ....
İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım insan çünkü bazen istediği ile imtihan olurmuş hayırlısı olsun ve dediğin gibi onlar yaşayacaksa yaşar lar bunu biz değiştiremeyiz... Sakin olup dua edelim... Bende aynıyım her an kanama bekliyorum... Kürtaj dan çok korkuyorum olacaksa da kanama ile kendiliğinden olsun🤲 yani buna dua ediyorum düşünün 😢

X