Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar , dün kafam pek yerinde değildi ancak okuyup yazabiliyorum .... dün gündüzden sonra bir daha kanama olmadı ... yani kanama da degil aslında üstüste lekelenme gibi oldu ama lekelenmeden fazla kanamadan az ; rengi kahve-bordo idi böyle aktif kırmızı değildi ama sildikçe gelince panik oldum normalde 1 defa gelse korkulacak birşey degil burada hep konuşuyoruz lekelenmeden korkmayalım diye.... dün gece garip birsey oldu ama ya kafayı yiyiyorum ya psikolojim bozuldu böyle seylere inanır mısınız bilmiyorum ama akşam koltukla uyuklamışım , gece 1 gibi böyle sanki bedenimi bir enerji terketti ve bende bir ağırlık vardı da hafifledim .... ama o an hersey değişti ama beni terketti gibi geldi ... bari biri kalsa
((((( sadece bir tanesiydi sanki giden.... ben vücuduma geldiklerini de hissetmiştim -hatta eşime söylemiştim 3. Günün akşamıydı , bugün farklı hissediyorum diye .... biraz 6. Hisleri olan bir insanım rüyamda gördüklerim çıkar vs.... “abdala malûm olur” hesabı gibi .... bilmiyorum ....
neyse güzel şeylerden bahsedeyim.... Pazartesi birçoğumuz için büyük gün degil mi???? Kimler Pazartesi gidiyor kontrole? Ben tüp bebek doktoruma gidiyorum Pazartesi inşallah minik kalpleri görürüz.... hepimiz için dua ediyorum