Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ya benim canım hep kötü şeyler çekiyor 🙄🙄🙄 sizde böyle olan var mı ? Şimdi nöbetteyim mesela çizburger söyledim (ama iyi bir yerden) evdeyken biraz daha dikkat ediyorum neyseki meyve vs....

Kızlar dün doktor daha bebeği göremedi demiştim ya baştan beri hep böyle içimde hissediyordum bir aksilik var diye ama 2 embriyo transfer edildi ya hani içimden diyordum biri tutundu o yüzden bir dengesizlik var herhalde her 4-5 gün sonra doktor kontrolünde muayene de kanda alınıyordu ama hep tam 2 katı değil ama öyle söylenenler gibi de %70 civarı felan ama hep yükseliyor kendime aman o kadar da takma diyordum ama dünden sonra vücudumu inceliyorum da kasıklarımda ki şişlik azaldı gibi artacakken ve öyle vücudumu artık hamile gibi hissetmiyorum karnım ağrıyor her an adet olacakmisim gibi... 1 sene öncede kalbi durduğu için bir düşüğüm oldu ama onda hiç hissetmemiştim kalbi durduktan 2 hafta sonra kanamam başlamıştı... Bunda hissediyorum sanki sağlıklı bir gebelik değil olacaklardan korkmuyorum ama Rabbim inşallah sabredecek güç verir🤲

İçimi dökmek istedim kimseye söyleyemiyorum üzülür ler diye çünkü emin olmadan... Ama geriye dönünce düşünün değerlerim şöyle ohss olduğu için hastahane de yattim 2 günde bir test yaptıramadım
22Aralık 177
27Aralık 727
2ocak. 2180
Yani hep yanımda eşim ve annem olduğu için söylüyorum hani iyi değil gibi ama yükselmiş işte dediler 7 Ocak da keseyi görünce de evet 1 tanesi tutmuş ondan bu dengesizlik herhalde dedim ama dün hoca karin ve vajinal baktı yolunda gitmeyen bir şeyler var hissediyorum 🙇‍♀️

İçimi dökmek istedim kimseye söyleyemiyorum üzülür ler diye çünkü emin olmadan... Ama geriye dönünce düşünün değerlerim şöyle ohss olduğu için hastahane de yattim 2 günde bir test yaptıramadım
22Aralık 177
27Aralık 727
2ocak. 2180
Yani hep yanımda eşim ve annem olduğu için söylüyorum hani iyi değil gibi ama yükselmiş işte dediler 7 Ocak da keseyi görünce de evet 1 tanesi tutmuş ondan bu dengesizlik herhalde dedim ama dün hoca karin ve vajinal baktı yolunda gitmeyen bir şeyler var hissediyorum 🙇‍♀️
Dün baktığında kese yok muydu, kana baktırsaydın keşke dün, belki de yok yere üzülüyorsun ağrılara takılma hiçbiri iyi birer kriter değil

22Aralık 177
27Aralık 727
2ocak. 2180
Canım kendini olumsuza şartlama yolunda gitmeyen bişey olsa hoca söylerdi, bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum, ağrılara da takılma insaallah kalp atışını duyarsın rahatlarsın bi nebze

Dün baktığında kese yok muydu, kana baktırsaydın keşke dün, belki de yok yere üzülüyorsun ağrılara takılma hiçbiri iyi birer kriter değil
Kese vardı canım ama doktor çok hoşuma gitmedi dedi neden dedim bir anlamlı cevap alamadim

Canım kendini olumsuza şartlama yolunda gitmeyen bişey olsa hoca söylerdi, bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum, ağrılara da takılma insaallah kalp atışını duyarsın rahatlarsın bi nebze
İşte hoca da yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu kese var ama yolk kesesi yok bebek yok ve kesede pek hoşuma gitmedi dedi🙇‍♀️

22Aralık 177
27Aralık 727
2ocak. 2180
Kendini olumsuz odaklama sen hamilesin suan oyle dusun ve oyle yasa Allahin izniyle nasibinizde varsa olur zaten bide bizlerde oylle Allaha emanetiz belki her sey normal giderken bi anda da bi olumsuzluk olabilir o yuzden hep derim tevekkul canimmm bizim elimizde degil biz elimizden gelen nedir ilaclarimizi duzenli kullanip sagligimiza dikkat edicez bu kadar insallah baska bisey gelmez elimizden

Kendini olumsuz odaklama sen hamilesin suan oyle dusun ve oyle yasa Allahin izniyle nasibinizde varsa olur zaten bide bizlerde oylle Allaha emanetiz belki her sey normal giderken bi anda da bi olumsuzluk olabilir o yuzden hep derim tevekkul canimmm bizim elimizde degil biz elimizden gelen nedir ilaclarimizi duzenli kullanip sagligimiza dikkat edicez bu kadar insallah baska bisey gelmez elimizden
Bende şuan onu yapıyorum kanama olana kadar doktora gitmeyeceğim haftaya cuma ya kadar herşey Allah tan...

Bende şuan onu yapıyorum kanama olana kadar doktora gitmeyeceğim haftaya cuma ya kadar herşey Allah tan...
Cok olumsuz bi tablo olsa direk diyolar zaten o yuzden icini ferah tut canimm benim dualarimiz seninle her sey cok guzel olsunnnn ♡♡♡

22Aralık 177
27Aralık 727
2ocak. 2180
Beklemekten başka yapacak birsey yok elimizde ne yazık ki :KK43: sabır ve tevekkül ..... sonucta iyice emin olmadan doktorlar da birsey diyemiyorlar .... yazın kalp icin 10 gün bekledim ve en sonunda karar vermişlerdi .... lütfen içini ferah tut .... kötü şeyler düşünmemeye çalış ....

Haftaya Perşembe cuma ya kesin gözükmesi gerekiyor dediler bende kanama olmadığı sürece bekleyeceğim o süreci canım kan vermekten bıktım ya
İnşallah gözükecek hiç üzülme 🙏 daha bi şey belli değil, kaldı ki hiçbirimiz için belli değil ama olumlu düşünmeliyiz. Senin şu an hissediyorum dediğin şey anksiyete, kaygı ve kötü sonuca hazırlık. İnanma olumsuz hislerine, inşallah çok güzel olacak 🙏💕

Beklemekten başka yapacak birsey yok elimizde ne yazık ki :KK43: sabır ve tevekkül ..... sonucta iyice emin olmadan doktorlar da birsey diyemiyorlar .... yazın kalp icin 10 gün bekledim ve en sonunda karar vermişlerdi .... lütfen içini ferah tut .... kötü şeyler düşünmemeye çalış ....
Bende o surecteyim... Herşeyin hayırlısı 🤲

X