Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ay çok sevindim insallah kesede görünür rica etsem neden tüp bebek sorun neydi nerde yaptırdınız

Kızlar türk kahvesi içiyormusunuz hiç yada doktoruna soran oldumu?
Ben günde bi fincan içiyorum, bazen yarım yarım bi fincana tamamlıyorum zaten ilk kısmı daha lezzetli doktoruma özellikle sordum hiç bi şey olmaz bi fincan iç dedi, çarpıntın falan olmasın sadece onun dışında mideni ve bağırsaklarını küstürme dedi ben iki üç bardak açık çay ya da birer bardak çay kahve içiyorum günde

Benim bu süreçten önce şigara kahve içtiğim için çok iyidi hiç sorun yaşamazdım. Tedavi transfer süreci kötüydü duphelac ve kuru kayısıyla kurtuldum sorundan. Pozitif sonucu aldıktan sonra ise neredeyse hiç sorun kalmadı. Doktorum günde bi tane sigara içebilirsin yeter ki kabız olma dedi.

Bu arada ananas yiyor musun? O da çok faydalı sonradan aklıma geldi yazmak istedim bende çok işe yarıyordu

Bu arada ananas yiyor musun? O da çok faydalı sonradan aklıma geldi yazmak istedim bende çok işe yarıyordu
Canım ananas yiyordum zaten kan sulandırıcı iğne yapiyoruz ananasta kan sulandırıyor zararlı olabilir diye bişey okudum korktum yemedim ondan sonra, bende çay içiyorum çalışıyorum ne içersiniz diyorlar çay diyorum evde icmemeye çalışıyorum ama is yerinde 2 bardak fln içiyorum çok çok sağlıklı beslenemiyorum maalesef ailemizden uzak bir sehirdeyim eve gidince pratik ne yapabilirsem onu yapıp yiyorum meyve ile desyeklemeye calisiyorum insaallah sorun olmaz

Kızlar türk kahvesi içiyormusunuz hiç yada doktoruna soran oldumu?
canım sabah kahvaltısı dışında çay bile içmiyorum türk kahveside bende çarpıntı yapıyo normaldede çok tüketmem o yüzden kafein oluncada hiç içmiyorum ilk 3 ay önemli ya bide biraz ondanda fazla dikkat ediyorum çubuk dışında paketli şeyler tüketmiyorum heo sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.

Gerçekten psikolojimizi ağır hasar aldı dün çok ağrım vardı dert etmiştim bugün ağrım yok, niye geçti noldu da geçti diye düşünüyorum delilik kendimizi ciddiye almayalım en iyisi
bende öyle bugün bulantım az oldu biraz gögüs hassasiyetimde kendi kendimi yokluyorum :) bebişler biz delirmeden gelsinler

ananas içinde bende canımcım bi yerde okumuştum rahim kasılması yapıyo diye o yüzden çok nadir tüketiyorum transfer sonrası çok tüketmiştim kabak çekirdeği eşliğinde :))

herkes niçin bu kadar iğne falan kullanıyor ya kafam karıştı bak doktor bana crinone jelden başka bişey vermedi?
Yalnız değilsin. Bende sadece crinone jel kullanıyorum bide folik asit. Sanırım kişiye ve de yapılan merkeze göre değişiyor ilaçlar. Aslında şanslıyız bence

Duphalac içmeyin. Benim diyetisyen o ilacı kesinlikle önermiyor, alışkanlık yapıyormuş daha sonra onsuz tuvalete çıkamıyormuşsun. Onun yerine probiotik kullan dedi.

Duphalac içmeyin. Benim diyetisyen o ilacı kesinlikle önermiyor, alışkanlık yapıyormuş daha sonra onsuz tuvalete çıkamıyormuşsun. Onun yerine probiotik kullan dedi.
Hiç alışkanlık yapacak bi tadı yok valla iğrenerek içiyordum

Hiç bi şey olmaz inşallah, haftada bi balık bi gün mercimek fasülye ye, kıvırcık havuç avakadodan basit salata yap bol zeytinyağlı limonlu.. ben de harika beslenemiyorum ama zamanla daha iyi oluruz eminim. Ben de ailemden uzaktayım eşim de geç çıkar işten her şey bende özetle Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…