Ben günde bi fincan içiyorum, bazen yarım yarım bi fincana tamamlıyorum zaten ilk kısmı daha lezzetliKızlar türk kahvesi içiyormusunuz hiç yada doktoruna soran oldumu?
Benim bu süreçten önce şigara kahve içtiğim için çok iyidi hiç sorun yaşamazdım. Tedavi transfer süreci kötüydü duphelac ve kuru kayısıyla kurtuldum sorundan. Pozitif sonucu aldıktan sonra ise neredeyse hiç sorun kalmadı. Doktorum günde bi tane sigara içebilirsin yeter ki kabız olma dedi.Canım ben normalde de kabızlık çok yaşarım transferden 2 gun sonra duphelac içmeye başladım 2 gün kullandım ama yok böyle bir şişkinlik karnım patlayacak gibi oldu bi de afedersiniz aşırı bir gaz hayatımda hic o kadar gazım olmamıştı kabızlık duzelir gibi oldu ama diğer yonden daha beter oldum bıraktım siskinlik ve gaz geçti, bi gece zeytin yağda bekletilmiş incir, kuru kayısı yedim onlar iyi geliyor şurup herkeste aynı etkiyi gosterecek diye bisey yok ama bana bu sekilde oldu yazmak istedim
Bu arada ananas yiyor musun? O da çok faydalı sonradan aklıma geldi yazmak istedim bende çok işe yarıyorduCanım ben normalde de kabızlık çok yaşarım transferden 2 gun sonra duphelac içmeye başladım 2 gün kullandım ama yok böyle bir şişkinlik karnım patlayacak gibi oldu bi de afedersiniz aşırı bir gaz hayatımda hic o kadar gazım olmamıştı kabızlık duzelir gibi oldu ama diğer yonden daha beter oldum bıraktım siskinlik ve gaz geçti, bi gece zeytin yağda bekletilmiş incir, kuru kayısı yedim onlar iyi geliyor şurup herkeste aynı etkiyi gosterecek diye bisey yok ama bana bu sekilde oldu yazmak istedim
Canım ananas yiyordum zaten kan sulandırıcı iğne yapiyoruz ananasta kan sulandırıyor zararlı olabilir diye bişey okudum korktum yemedim ondan sonra, bende çay içiyorum çalışıyorum ne içersiniz diyorlar çay diyorumBu arada ananas yiyor musun? O da çok faydalı sonradan aklıma geldi yazmak istedim bende çok işe yarıyordu
canım sabah kahvaltısı dışında çay bile içmiyorum türk kahveside bende çarpıntı yapıyo normaldede çok tüketmem o yüzden kafein oluncada hiç içmiyorum ilk 3 ay önemli ya bide biraz ondanda fazla dikkat ediyorum çubuk dışında paketli şeyler tüketmiyorum heo sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.Kızlar türk kahvesi içiyormusunuz hiç yada doktoruna soran oldumu?
doç.dr.gökalp öner canımCanım doktorun kim acaba her muayene için ücret ödüyor musun
bende öyle bugün bulantım az oldu biraz gögüs hassasiyetimde kendi kendimi yokluyorum :) bebişler biz delirmeden gelsinlerGerçekten psikolojimizi ağır hasar aldıdün çok ağrım vardı dert etmiştim bugün ağrım yok, niye geçti noldu da geçti diye düşünüyorum delilik kendimizi ciddiye almayalım en iyisi
ananas içinde bende canımcım bi yerde okumuştum rahim kasılması yapıyo diye o yüzden çok nadir tüketiyorum transfer sonrası çok tüketmiştim kabak çekirdeği eşliğinde :))Canım ananas yiyordum zaten kan sulandırıcı iğne yapiyoruz ananasta kan sulandırıyor zararlı olabilir diye bişey okudum korktum yemedim ondan sonra, bende çay içiyorum çalışıyorum ne içersiniz diyorlar çay diyorumevde icmemeye çalışıyorum ama is yerinde 2 bardak fln içiyorum çok çok sağlıklı beslenemiyorum maalesef ailemizden uzak bir sehirdeyim eve gidince pratik ne yapabilirsem onu yapıp yiyorum meyve ile desyeklemeye calisiyorum insaallah sorun olmaz
Yalnız değilsin. Bende sadece crinone jel kullanıyorum bide folik asit. Sanırım kişiye ve de yapılan merkeze göre değişiyor ilaçlar. Aslında şanslıyız benceherkes niçin bu kadar iğne falan kullanıyor ya kafam karıştı bakdoktor bana crinone jelden başka bişey vermedi?
Başlarda çok aradım ama bende de olmadı belirti. Hala da yokBaşlıcam bu internete ya bakmıcam bidaha olmak zorunda diyo. 6.gündeyim hicbsey yok .iyi bari
5+2 de gördüm , insallah güzel haberlerini alırsın ....Ben yarin kontrole gitcem hersey belli olcak insallahsen keseyi.ne zmn gordun ?
canım ben kafeinsiz kahveye geçtim transferden sonra. günde 200 mg'a kadar kafein alınabiliyormuş fakat dikkat etmekte yarar var çünkü çikolatada ve çayda da kafein var....Kızlar türk kahvesi içiyormusunuz hiç yada doktoruna soran oldumu?
İnsallah saolasin5+2 de gördüm , insallah güzel haberlerini alırsın ....
Duphalac içmeyin. Benim diyetisyen o ilacı kesinlikle önermiyor, alışkanlık yapıyormuş daha sonra onsuz tuvalete çıkamıyormuşsun. Onun yerine probiotik kullan dedi.İlaç istemiyorsan yürüyüş yap özellikle yemeklerden sonra, bir de günde 5-6 tane gün kurusu kayısı üzerine birer bardak su iç sorun çözülüyoryine çözülmüyorsa duphelac iç hiçbir zararı yokmuş
Hiç alışkanlık yapacak bi tadı yok valla iğrenerek içiyordumDuphalac içmeyin. Benim diyetisyen o ilacı kesinlikle önermiyor, alışkanlık yapıyormuş daha sonra onsuz tuvalete çıkamıyormuşsun. Onun yerine probiotik kullan dedi.
Haha tadı yapmıyor zaten bağırsaklarına yapıyor alışkanlığıHiç alışkanlık yapacak bi tadı yok valla iğrenerek içiyordum
Hiç bi şey olmaz inşallah, haftada bi balık bi gün mercimek fasülye ye, kıvırcık havuç avakadodan basit salata yap bol zeytinyağlı limonlu.. ben de harika beslenemiyorum ama zamanla daha iyi oluruz eminim. Ben de ailemden uzaktayım eşim de geç çıkar işten her şey bende özetleCanım ananas yiyordum zaten kan sulandırıcı iğne yapiyoruz ananasta kan sulandırıyor zararlı olabilir diye bişey okudum korktum yemedim ondan sonra, bende çay içiyorum çalışıyorum ne içersiniz diyorlar çay diyorumevde icmemeye çalışıyorum ama is yerinde 2 bardak fln içiyorum çok çok sağlıklı beslenemiyorum maalesef ailemizden uzak bir sehirdeyim eve gidince pratik ne yapabilirsem onu yapıp yiyorum meyve ile desyeklemeye calisiyorum insaallah sorun olmaz
Benim ihtiyacım kalmadı zaten 4-5 gün içmiştim, şimdi ihtiyaç olunca içerim. Eşim doktor o verdi hatta bu şurubuHaha tadı yapmıyor zaten bağırsaklarına yapıyor alışkanlığıtembelleştiriyor