- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
inşallahbende öyle bugün bulantım az oldu biraz gögüs hassasiyetimde kendi kendimi yokluyorum :) bebişler biz delirmeden gelsinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahbende öyle bugün bulantım az oldu biraz gögüs hassasiyetimde kendi kendimi yokluyorum :) bebişler biz delirmeden gelsinler
Bir fincan kahvede 60 bir bardak çayda 50 mg kafein varmış. Çikolatada daha fazla tabi. Yetişkinler için günlük 300 mg tavsiye ediliyor. Bi fincan kahve ile iki üç bardak çok demli olmayan çayın hiçbir zararı yok deniliyor tabi özel olarak çarpıntı tansiyon sorununuz yoksacanım ben kafeinsiz kahveye geçtim transferden sonra. günde 200 mg'a kadar kafein alınabiliyormuş fakat dikkat etmekte yarar var çünkü çikolatada ve çayda da kafein var....
canım benimde oldu 18.günümde dikkat et eğer çok ise Dr söyle dinlen iş yapma benim hala jel kahverengi geliyor cumartesi Dr randevun var söylücem bakalımBenim transferden sonra 7.günde kahverengi leke gelmişti bugun transferden sonra 16.gün az Bi şekilde yine geldi
Benimde öyle jel kahverengi geliyor bugunde yine peçeteye kahverengi lekeler geldi.iş de yapmıyorum pek sadece yemek ortalık toplama çamaşır günlük aktivite. Pazartesi benım de kese muayene. Geçmiyor günler. Tutunma kanaması 2 kere gelir mı acaba kicanım benimde oldu 18.günümde dikkat et eğer çok ise Dr söyle dinlen iş yapma benim hala jel kahverengi geliyor cumartesi Dr randevun var söylücem bakalım
valla Bi arkadas söylemişti yerlesmeye çalıstıkça damarlarda kan birikiyormus sanırım sonrada atıyormuş çok olmadıkça sıkıntı yok ben cumartesi sorucam senide bilgilendiririm ben onlarında yapmıyorum ev işi yemek hiç yok yinede o jel topak şekilde kahverengi geliyor yeterki olsun Dr herseyi yasakladı 3 ay..Benimde öyle jel kahverengi geliyor bugunde yine peçeteye kahverengi lekeler geldi.iş de yapmıyorum pek sadece yemek ortalık toplama çamaşır günlük aktivite. Pazartesi benım de kese muayene. Geçmiyor günler. Tutunma kanaması 2 kere gelir mı acaba ki
Bende oyleyim yemek bile yapmiyorum yapamiyorum zaten dinlen canim eger calismiyosan.ben bide calisiyorum daha zor ogle igneyi yaptiriyorum o sekilde ise geciyorum yani firsati varsa bol bol evde dinlen ayaklarini uzat ev isi filanda kalsin esin yardim eder Allahin izniylevalla Bi arkadas söylemişti yerlesmeye çalıstıkça damarlarda kan birikiyormus sanırım sonrada atıyormuş çok olmadıkça sıkıntı yok ben cumartesi sorucam senide bilgilendiririm ben onlarında yapmıyorum ev işi yemek hiç yok yinede o jel topak şekilde kahverengi geliyor yeterki olsun Dr herseyi yasakladı 3 ay..
Canım criono jelin kullanma talimatını okudun mu? Kullanma talimatında kahverengi leke gelebilir, yazıyorBenimde öyle jel kahverengi geliyor bugunde yine peçeteye kahverengi lekeler geldi.iş de yapmıyorum pek sadece yemek ortalık toplama çamaşır günlük aktivite. Pazartesi benım de kese muayene. Geçmiyor günler. Tutunma kanaması 2 kere gelir mı acaba ki
Haber bekliyorum senden ne dicekk acaba bende. 2 kere geldi birer hafta arayla neredeysevalla Bi arkadas söylemişti yerlesmeye çalıstıkça damarlarda kan birikiyormus sanırım sonrada atıyormuş çok olmadıkça sıkıntı yok ben cumartesi sorucam senide bilgilendiririm ben onlarında yapmıyorum ev işi yemek hiç yok yinede o jel topak şekilde kahverengi geliyor yeterki olsun Dr herseyi yasakladı 3 ay..
Okudum talimatı ama o jelin kahverengi si gibi değil adet başlangıcı lekesi Olur ya bulaşır o gibi sanki Bı kere geldı Baska da yok jelle gelenler bellı oluyor tortu seklinde geliyor zaten pembe ve kahverengi oluyor geneldeCanım criono jelin kullanma talimatını okudun mu? Kullanma talimatında kahverengi leke gelebilir, yazıyor
Çok şükür Rabbim e fazlalaşmadı ve ağrım yok bir tek belim ağrıyor o da hep az az akşamları ağrıyor içim rahatlıyor böyle olunca ElhamdülillahBebek büyüdükçe anne damarlarıyla bağ (köprüler) kuruyor ; bu da gebelik boyunca özellikle ilk aylarda ufak tefek lekelenmeler görülebileceği anlamına geliyor , önemli olan çok aşırı miktarda ve çok ciddi agrının (adet agrısından da fazla) eşlik ettiği kanamaların olmaması
Ben yaşıyorum. Doğal yollardan baş edemeyince mecbur şurup aldım. Kabızlıkla beraber karın ağrısı oluyordu. Rahatladım biraz ama alışmakta istemiyorum ilacaKızlar afedersiniz kabızlık sorunu yaşayan var mı ya doktorum kabız olma dedi ama ben transferden beri yaşıyorum. Ne yesem düzelmiyo ilaç kullanmakta istemiyorum
Canım su torbası iyi geliyor muPopomda su torbasi gunleri geciriyorum bizim hamileler ne yaziyo diyede bakiyorum bi yandan..bu arada jelden hafif pembe ve sarimsi bendede ilk baslarda gelmisti endise etmeyin hanimlar leke gibi olani bilmiyorum onu bi dr danismada fayda var..belki ona gore yonlendirir