Canım daha önce kimyasal gebelik yaşamış biri olarak anlıyorum seni, Rabbim en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana. Çok üzüldüm.Kızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Test yaptırıp iki saat sonuç bekleyeceğinize muayene olun 5 dk daha iyi doktor isterse test yaptırırsınız daha az stresli olur, bence tabiPazartesi kese muayene için gıdıcem acaba gitmeden Bi test mı yaptırsam kızlar
Olumsuzsa da ben olsam doktorun yanında öğrenmek isterim ki bana sebeplerden bahsetsin, bir sonraki tedavide hangi yolları izlememiz gerektiği hakkında bilgi versin.Pazartesi kese muayene için gıdıcem acaba gitmeden Bi test mı yaptırsam kızlar
Hayirlisi boyleymis canim rabbim birdaha nasip eder insallah hayirli saglikli bir evlar belkide evlatlar. Ben cok okudum kimyasal gebelikten sonra ikiz üçuz gebelik yasayanlar cok insallah seninde oyle olur rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallhKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Canim Valla inan hic anlamiyorum sanki benimde ilk bakildiginda boyleydi sonrada 5+6gunluk diye sag alt kosede yaziyodu ustte hic gormedim de soylemedim su kadarlik filan diye ??Kızlar kese dün bu kadardi bugün görüntü bile vermedi daha küçük dimi ya o üste c ile başlayan da kesenin boyutu 5+2 ile mı uyumlu demek çünkü o zaman benim hesabım 5+6 ydi acaba geriden geldiği için bebek görünmemiş olabilir mi?
Çok üzüldüm geçmiş olsun şuan ne desek boş, hayırlısı böyleymiş. inşallah tekrar güzel haberler alırsınKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Nedense bu topikte bi huzursuzluk var, sakince yapmamız gerekenleri yapmıyoruz kendimizi hep kötüye hazırlayıp onu çağırıyoruz. Dediğin çok doğru kurcalamamalıyız, ne kadar az Bilgi o kadar iyi, kendime sakin ol telkinlerinde bulunuyorum buradaki arkadaşlara da naçizane sakin kalalım diyorumBide soyle bisey var arkadaslar kesede once bende sirf burdaki yorumlardan etkilenip kan olcturdum tamam cok sukur her sey yolunda ama insan strese giriyo pozitifse ultrason beklemek daha mantikli bence bu benim fikrim canlarim tabiii yinede herkesin tercihi 2 kat artis normalse dr beklemek lazim cok kurcalamakta sikinti getiriyo sankii..kisacasi tevekkul
Ayni fikirdeyim bende canimm surec nasil ilerliyosa oyle olmak lazim 10. Gun 12. Gun hadi dr istiyosa 14. Gun tekrar tamam bunlari anliyorum ilk ikisini bende yaptim ama 14 16 18 20 21 ler filan hepsini gordum ben daha once kayip yasamis bi insan olarak sunu anladim mutlaka hepimiz inaniyoruz ama Rabbim ol derse degeri 10 lardan yukselip cocugunu kicagina alanlar var ne degeri ne keseyi nede baska biseyi kiyaslamak bana dogru geliyo cunku butun herkesin bunyesi farkli boya kiloya gore hepimizin fizyolojisi farkli.o yuzden tabi destek olalim diye burdayiz bilgi edinelim ama kotuyude cagirmayalim eger canlarim nasibimizde o evlat varsa bi sekilde olur oyle yada Boyle eger yoksa da dunya bi araya gelse olmaz.Nedense bu topikte bi huzursuzluk var, sakince yapmamız gerekenleri yapmıyoruz kendimizi hep kötüye hazırlayıp onu çağırıyoruz. Dediğin çok doğru kurcalamamalıyız, ne kadar az Bilgi o kadar iyi, kendime sakin ol telkinlerinde bulunuyorum buradaki arkadaşlara da naçizane sakin kalalım diyorum
Ne güzel yazmışsın.. teslim olmak sakin olmak en güzeli. Embriyolar sağlıklıysa tutunuyor ve yaşıyor ama değilse olmuyor işte, hepimiz birden fazla kere denedik ki buradayız, ben sadece 9. Ve 13. Gün test yaptım çünkü doktorum öyle istedi, merak etmedim mi ettim tabi ama bekle dediler bekledim ve biraz olsun rahat geçirdim artış sürecini.Ayni fikirdeyim bende canimm surec nasil ilerliyosa oyle olmak lazim 10. Gun 13.. Gun hadi dr istiyosa 14. Gun tekrar tamam bunlari anliyorum ilk ikisini bende yaptim ama 14 16 18 20 21 ler filan hepsini gordum ben daha once kayip yasamis bi insan olarak sunu anladim mutlaka hepimiz inaniyoruz ama Rabbim ol derse degeri 10 lardan yukselip cocugunu kicagina alanlar var ne degeri ne keseyi nede baska biseyi kiyaslamak bana dogru geliyo cunku butun herkesin bunyesi farkli boya kiloya gore hepimizin fizyolojisi farkli.o yuzden tabi destek olalim diye burdayiz bilgi edinelim ama kotuyude cagirmayalim eger canlarim nasibimizde o evlat varsa bi sekilde olur oyle yada Boyle eger yoksa da dunya bi araya gelse olmaz.
Hayır canım almadılar bende merak ediyorum ücret işi ne zaman başlayacakMerak ettim kızlar kese için gittiğinizde muayene ücreti alınıyor mu?
Canım bende hiç bişey yok bel kaşık ağrısı falan da yok takılma bence bunlaraBaşlıcam bu internete ya bakmıcam bidaha olmak zorunda diyo. 6.gündeyim hicbsey yok .iyi bari
Canım benim hastanem diyarbakır bahçeci benden aldılar ücret 21 gün geçerli dedilerHayır canım almadılar bende merak ediyorum ücret işi ne zaman başlayacak
ben muayene ücreti 10 gün kontrol süresi o kadar sizin iyimişCanım benim hastanem diyarbakır bahçeci benden aldılar ücret 21 gün geçerli dediler
10 gün kısaymış canım ama ne paralar verdik tek sağlıkla ilerlesin de bunlara razıyız degil miben muayene ücreti 10 gün kontrol süresi o kadar sizin iyimiş
Bende normelde bingölde yaşiyorum tayinciyiz doguda bu tarz indirimler dha cok oluyor ama ben elaziga gidiyordum o yuzden yol paralarim gunluk gidilennyol daha fazla yormustu seninki daha iyi diyarbakir hastane yonden cok avantajli hatta bu gebeligim devam ederse kontrollere doyarbakira gelmeyi düşünuyorum. simdi konyadayim burda yaptirmistik mecbur burda devam edicem bendeCanım benim hastanem diyarbakır bahçeci benden aldılar ücret 21 gün geçerli dediler