- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
Ben yarin kontrole gitcem hersey belli olcak insallah sen keseyi.ne zmn gordun ?Bugün grup sessiz ......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarin kontrole gitcem hersey belli olcak insallah sen keseyi.ne zmn gordun ?Bugün grup sessiz ......
Evet canimmm hemde nasil ne paralar ne paralar aynennnn hepsi saglicakla olsunlarda hic onemli degil.. hayirlsiyla benimde 2 gun kaldi cok heycanliyim canli canli duycaz insallah yavrumuzu kalbini10 gün kısaymış canım ama ne paralar verdik tek sağlıkla ilerlesin de bunlara razıyız degil mi
Bugun evettt hepimizde bi durgunluk var sabah hepimiz icin dua ettim insallah saglikli sihhatli olalim bebislerimizde iyi olsun diye canlarimBugün grup sessiz ......
Benim midemde yanma oluo canim boyle surkli bi bulanti hali . bol bol su iç canim hem gribi gecirir hem bas agrisini insallhkızlar bas ağrısı ve bulantıdan dün gece hiç uyuyamadım birde grip oldum o kadar öksürük hapşırık kasık agrıları pek olmuyor artık sizde durumlar nasıl
benimde idrarın koyu ve kokulu oluyorBenim midemde yanma oluo canim boyle surkli bi bulanti hali . bol bol su iç canim hem gribi gecirir hem bas agrisini insallh
benimde aynen öyle canımHanimlar benim afedersiniz idrarim ve gelen sivi cok.kotu kokuo sizinde öylemi?ve cok koyu gelio idrarim .
İlaç istemiyorsan yürüyüş yap özellikle yemeklerden sonra, bir de günde 5-6 tane gün kurusu kayısı üzerine birer bardak su iç sorun çözülüyor yine çözülmüyorsa duphelac iç hiçbir zararı yokmuşKızlar afedersiniz kabızlık sorunu yaşayan var mı ya doktorum kabız olma dedi ama ben transferden beri yaşıyorum. Ne yesem düzelmiyo ilaç kullanmakta istemiyorum
Benim de dün gece epey kasık ağrım baş ağrım oldu, zor tuttum kendimi doktoru gece vakti aramamak için. Şimdi daha iyim ama üşütmemek lazım galiba ağrı sancı biraz da soğuktan olabilir, yani inşallah öyledir başım ilk defa ağrıdı dün gece, midem hiç bulanmadı dahakızlar bas ağrısı ve bulantıdan dün gece hiç uyuyamadım birde grip oldum o kadar öksürük hapşırık kasık agrıları pek olmuyor artık sizde durumlar nasıl
aynı sorundan bende muzdaripim ne yaptıysam yine kabızım yine o kadar su gün kurusu kayısı neler yapmadım duphalac yazdı Dr o bile 5 günden sonra işe yaradı Dr ara söyle canım vakit kaybetmeKızlar afedersiniz kabızlık sorunu yaşayan var mı ya doktorum kabız olma dedi ama ben transferden beri yaşıyorum. Ne yesem düzelmiyo ilaç kullanmakta istemiyorum
Duaların kabul olsun, ben de her duamda sizleri de anıyorum Allah kabul etsin dün biraz tatsız haber aldık tabi genel olarak da kaygılı olduğumuzdan durgun olabiliriz, hayırlara inşallahBugun evettt hepimizde bi durgunluk var sabah hepimiz icin dua ettim insallah saglikli sihhatli olalim bebislerimizde iyi olsun diye canlarim
böyle bir baş ağrısı yasamadım ben canım ama kasık ağrım yok buda beni korkuttu olsa Bi dert olmasa bi dert dimibu nedenle merak ettim kasık ağrılarını devam ediyorum diyeBenim de dün gece epey kasık ağrım baş ağrım oldu, zor tuttum kendimi doktoru gece vakti aramamak için. Şimdi daha iyim ama üşütmemek lazım galiba ağrı sancı biraz da soğuktan olabilir, yani inşallah öyledir başım ilk defa ağrıdı dün gece, midem hiç bulanmadı daha
O zaman yalniz degiliz demkki normal canim ben yarin dr.a gitcem hersey sorunsuz devam ederse sorcam bu soruyu sanada yazarim nie oluomus diebenimde idrarın koyu ve kokulu oluyor
benimde aynen öyle canım ❤
Gerçekten psikolojimizi ağır hasar aldı dün çok ağrım vardı dert etmiştim bugün ağrım yok, niye geçti noldu da geçti diye düşünüyorum delilik kendimizi ciddiye almayalım en iyisiböyle bir baş ağrısı yasamadım ben canım ama kasık ağrım yok buda beni korkuttu olsa Bi dert olmasa bi dert dimibu nedenle merak ettim kasık ağrılarını devam ediyorum diye❤
Canım ben normalde de kabızlık çok yaşarım transferden 2 gun sonra duphelac içmeye başladım 2 gün kullandım ama yok böyle bir şişkinlik karnım patlayacak gibi oldu bi de afedersiniz aşırı bir gaz hayatımda hic o kadar gazım olmamıştı kabızlık duzelir gibi oldu ama diğer yonden daha beter oldum bıraktım siskinlik ve gaz geçti, bi gece zeytin yağda bekletilmiş incir, kuru kayısı yedim onlar iyi geliyor şurup herkeste aynı etkiyi gosterecek diye bisey yok ama bana bu sekilde oldu yazmak istedimİlaç istemiyorsan yürüyüş yap özellikle yemeklerden sonra, bir de günde 5-6 tane gün kurusu kayısı üzerine birer bardak su iç sorun çözülüyor yine çözülmüyorsa duphelac iç hiçbir zararı yokmuş
Gerçekten psikolojimizi ağır hasar aldı dün çok ağrım vardı dert etmiştim bugün ağrım yok, niye geçti noldu da geçti diye düşünüyorum delilik kendimizi ciddiye almayalım en iyisi
[/QUOTE
Ayy katılıyorum çok olur niye oldu az olur neden olmadı allahım yardım et bizlere
Canım ben icmiyorum transferden sonra hemsire bitki caylari ve kahve içme dedi normal çayı da cok olmayacak şekilde açık iç dedi, en son doktorum da canının istemediği hiçbirşeyi yeme dedi, cikolata ve yağlı seylerde yeme dedi, meyze, sebze ye gunluk bir bardakta süt iç dediKızlar türk kahvesi içiyormusunuz hiç yada doktoruna soran oldumu?
Kızlar 16 aralıkta dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım doktorum bugün 10 gün sonra gel dedi sanırım kese ve kalp atışını duymadan rahat edemicem benim gibi bekleyenler varsa bu süreci beraber geçirelim