- 26 Kasım 2019
- 221
- 199
- 35
Yarin tekrarlayacagim yusek mi degil mi onuda ayirt edemedim tam ilk denemem stresliyim ondan sebepBelki yüksek diye sıkıntı olmadığını düşünmüştür canım hayırlı olsun.. benden istemişti doktorum yükselişe bakmak için hatta ben dayanamayıp üçüncüyüde kendim verdim. Seninde kafana takıldıysa eğer iki gün sonra tekrarlayabilirsin
Verdim canım kan sonucu bekliyorum bakalımCanım kan verseydin keşke en azından görüp rahatlardın herkeste her olay farklı ilerliyor seninkide öyledir.. hem bak stres edip bebişini üzme birşey yoktur inşallah
Canım burda bir sürü kişinin hikayesini okuyoruz herkesinki farklı. Kesesi geç görünen de var. İçinde kalp atışı geç duyulan da. İçini ferah tutVerdim canım kan sonucu bekliyorum bakalım
Benim Önce 10. Gün 270 çıktı doktor iki gün sonra tekrar yaptırıp bana yolla sonucunu dedi. Artışı gözlemlemek istiyo bazı doktorlar çifte katlayacak mı diye. İçin rahat etsin istiyorsan sen de yaptır canım. Ben bugün 3. Yü yaptırdım dayanamadım bi bakayım kaçlara çıkmış diyeYarin tekrarlayacagim yusek mi degil mi onuda ayirt edemedim tam ilk denemem stresliyim ondan sebep
Bu topikten de selam o zamanCanim hatirladm seni diger topikten. Bende bel agrisi bacak agrisi hersey var belim kopuyo sanki
Yarin yaptircam insallah icim rahat etmeyecek yoksa.Benim Önce 10. Gün 270 çıktı doktor iki gün sonra tekrar yaptırıp bana yolla sonucunu dedi. Artışı gözlemlemek istiyo bazı doktorlar çifte katlayacak mı diye. İçin rahat etsin istiyorsan sen de yaptır canım. Ben bugün 3. Yü yaptırdım dayanamadım bi bakayım kaçlara çıkmış diye
Acilde verseydin burda 1 saatte cikiyo kuzum insallah hayirli bi sonuc olur dualarimiz seninleVerdim canım kan sonucu bekliyorum bakalım
Allah sabır versin canım vardır bundada bir hayırKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Çok geçmiş olsun değeriniz yüksekmis aslında,belirtileriniz var miydi?bulanti,baş donmesi,tiksinme falanKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Kızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
O kadar uzuldum kiii senin sayende burda birbirimizinden cok sey ogrendik canim benimmm insallah Rabbim sabrini arttirsin vardir bunda da bi hayir demekten baska bisey gelmez elimizdenKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Canim cok saskin ve uzgunum degerin cok güzelmiş oysa cok daha buyuk mutluluk yasarsin insallahKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Allah sabır versin , pozitifi görebildiğini gördün , devam edip sakat bir çocuk olacağına veya kürtaj olmak zorunda kalacağına böylesi belki daha hayırlı olmustur.... insallah en kısa zamanda saglıklı bir bebek nasip ederKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Yeni gördüm canım Allah im daha kötülerinden korusun inşallahKızlar 16sında transfer oldum bugün kese görmeye geldik ama göremedik doktor olumsuz bişey demedi bi kan alalım dedi çok küçük olduğu için görünmüyor olabilir dedi ama çok korkuyorum
Nasıl bi sınav veriyoruz böyle anlamadım ki, allah sabır versin arkadaşım üzüldüm çokKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Canım Allah sabırlar versin, Rabbim sana yine en kısa zamanda mutlulukların en güzelini nasip etsinKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Gerçekten çok üzüldüm. Değeriniz çok iyiydi çok şaşırdım. Hepimizin başına gelebilecek bir durum. Hiçbir söz teselli olmaz biliyorum fakat nasip dediğiniz gibi. Her şeyin hayırlısı olsun arkadaşım.Kızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..
Rabbim şuan sabir versinKızlar bu konuyu ben açmıştım ama benim mutluluğum burada sona erdi.. 12.gün 440 olan değerim bugün keseyi göremeyince tekrar kan verdik 8 e düşmüş. Sanırım kimyasal oldu. Rabbim böyle nasip etmiş. Mutluluğum bu kadar sürdü..