Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Valla üşenmesem şuan bulcam siteyi .bide bilimsel yazı gibi yazilms yani yorum degil. Cok haklisin ama 6.gündeyim skıntı ve günün gecmedgni görünce nereye saldircagmi şaşiriyrum

Kızlar 16sında transfer oldum bugün kese görmeye geldik ama göremedik doktor olumsuz bişey demedi bi kan alalım dedi çok küçük olduğu için görünmüyor olabilir dedi ama çok korkuyorum
Karından mı görünmedi canım?

Bende ucretli gittim zaten adim basi para acibademde :)) hic sikinti degil cok sukur her sey yolunda olsunda napalim katlancaz

hangi Acıbadem? ben Altunizade acıbadem'deyim, kalp atışına kadar ücret alınmıyor.

İnşallah ama nedense pek umudum kalmadı
Canimmm olurmu oyle sey daha dur bakalim yolun basindayiz Yemen su koyuvermek yokk sen kana mi baktiracaksin ne yaptiracaksan yaptir belki dr ultrason iyi degildir cunku eski olanlardan pek gorulmuyo

Yaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Darısı da biz bekleyenlere olsun inşallah:)

Başlıcam bu internete ya bakmıcam bidaha olmak zorunda diyo. 6.gündeyim hicbsey yok .iyi bari
Ben de merak ediyordum yerleşme kanaması olacak mi diye ne transferden sonra ne de pozitif sonuçtan sonra oldu öyle bi şey. Canını sıkma, transferin 8. Günü hafif kasık ağrısı yaşamıştım onun dışında hiç bi şey yoktu hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…