Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Çok çok teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için.... Allah hepinize gani gani güzellikler mutluluklar versin , bir isteyene bir iki isteyene iki ne kadar istiyorsanız ; sağlıklı bebekler nasip etsin .....
Gözün Aydın 😄 tüm dua ve dileklerine katılıyor aynılarını senin için diliyorum 😄❤️

Ben de merak ediyordum yerleşme kanaması olacak mi diye ne transferden sonra ne de pozitif sonuçtan sonra oldu öyle bi şey. Canını sıkma, transferin 8. Günü hafif kasık ağrısı yaşamıştım onun dışında hiç bi şey yoktu hemen hemen
Canim hatirladm seni diger topikten. Bende bel agrisi bacak agrisi hersey var belim kopuyo sanki

Doktorunuz tekrar hcg istemedi mi peki? İkiz ise geç görünebiliyor diye okudum forumda ama belki öyledir
Yok canım istemedi de en geç haftaya gözükmesi lazım dedi mecbur kanamam olmadıği sürece bekleyeceğim

Kizlar merhaba hepiniz sonuc aldiniz diye buraya yazmak istedim. Ben dun ilk testi yaptim test gunumdu. 207 cikti . Normalde doktorum test gununden 3 hafta sonra geleceksin ultrasondan bakacagiz demisti.dun sonucu atunca gozunuz aydin dedi ve haftaya ultrasonda baklim dedi. 2. Test istemedi. Aksi bisey var midir?

Canım 4+3 gittiğimde kese mi dr gördü ve 5 mm ölçtü 5+1 gittiğimde başka dr 8 mm ölçtü tabi kese gelişmemiş gibi geldi ne bebek ne yolk kesesi haftasonu zulm gibi geçti tüp dr söyledim pazartesi git vajinal ultrason yaptır dedi 5+5 gittiğimde kese kocaman olmuş yolk saç ve bebek içinde hatta kalbi bile oluşmuştu . Kötü düşünme için rahat et istiyorsa 5 gün sonra başka bi dr vajinal muayene ol
Öyle yapacağım canım en geç haftaya gözükmesi lazım dedi mecbur kanamam olmadıği sürece bekleyeceğim haftaya kadar inşallah meleğimin kendisini ve kalp atışını görürüm o zaman 🤲

Canım ben de transferden sonra 20.gun gitmistim keseyi gördük ama doktor bebek görünüyor fln demedi görünmüyordu da şuan için hersey normal deyip 10 gün sonra çağırdı, endişelenme daha erken
İnşallah canım öyledir ve haftaya meleğimi ve kalp atışını görürüm 🤲 en geç haftaya gözükmesi lazım dedi mecbur kanamam olmadıği sürece bekleyeceğim

Kizlar merhaba hepiniz sonuc aldiniz diye buraya yazmak istedim. Ben dun ilk testi yaptim test gunumdu. 207 cikti . Normalde doktorum test gununden 3 hafta sonra geleceksin ultrasondan bakacagiz demisti.dun sonucu atunca gozunuz aydin dedi ve haftaya ultrasonda baklim dedi. 2. Test istemedi. Aksi bisey var midir?
Canim istersen 2. Kani verebilirsin Benim drumda hic gerek gormemisti ama icim rahatlasin diye yaptirmistim hatta keseyi gormeye gitmedende baktirmistim 🤭🤣 soktan napacagimi bilemedim herhalde ☺

Canim istersen 2. Kani verebilirsin Benim drumda hic gerek gormemisti ama icim rahatlasin diye yaptirmistim hatta keseyi gormeye gitmedende baktirmistim 🤭🤣 soktan napacagimi bilemedim herhalde ☺
Ya yarin tekrar yaptıracağım doktor demedi ama acaba aksi bisey mi varda erken cagirdi dedim kensi kendime degerimde cok dusuk degil aslinda. Ondan hala pozitif olmasina inanamiyorum

Ya yarin tekrar yaptıracağım doktor demedi ama acaba aksi bisey mi varda erken cagirdi dedim kensi kendime degerimde cok dusuk degil aslinda. Ondan hala pozitif olmasina inanamiyorum
Yoo canim degerin gayet iyi yine de 2. Gun tekrar ver icin rahat etsin benim oyle olmustu tabi yinede sen bilirsin beni 16. Gun cagirmisti ama cok cok kucucuktu normal yanii cagirmasi bazen erken mi gormek istiyolar anlamadim o kisminda bi bildigi vardir elbet

Yooook kuzum hic uzulme hemen gorunmez karindan bakildiysa ozellikle canini hic sikma aniden buyuyolar dr verdigi kagitta kac haftalik yaziyor yaziyomu daha dogrusu
Yok canım ya yazmıyor 1 gün önce devlet hastanesine yeni doktor gelmişti ona gitmiştim daha çok küçük kese bile demişti o hatta istersen 1 ay sonra gel bebeği kalp atışını herşeyi rahatça görürüz dedi bu doktor da haftaya gözükmesi gerekiyor dedi mecbur haftaya kadar bekleyeceğiz inşallah kanama felan olmazsa haftaya sağlıklı bir şekilde kendisini kalp atışını duyarız 🤲

canım şimdi sağlık ocağından çıktım 8. hafta kalp atısını duyunca bizi bilgilendir dediler erken 8 haftaya kadar yolu var bence canını sıkma bebişlerimiz nazlı geliyor🤭
İnşallah öyledir canım 🤲

Yok canım ya yazmıyor 1 gün önce devlet hastanesine yeni doktor gelmişti ona gitmiştim daha çok küçük kese bile demişti o hatta istersen 1 ay sonra gel bebeği kalp atışını herşeyi rahatça görürüz dedi bu doktor da haftaya gözükmesi gerekiyor dedi mecbur haftaya kadar bekleyeceğiz inşallah kanama felan olmazsa haftaya sağlıklı bir şekilde kendisini kalp atışını duyarız 🤲
Ayaklarini yuksekte tutarak uzan ve dinlen canimm merak etme kanaman yoksa biseycikler olmaz haftaya tekrar gidersin o zamana hemen buyur insallah annesine gosterir kendini

Küçüçük 2 mucizem oldu yolda ağlayacağım zor tutuyorum kendimi şoförden utancımdan.... sizinle paylaşıyorum sadece , ne eşim ne ailem biliyor daha, onlarla Pazartesi görmeye gidecegiz .... erkenden söylersem ve bir sorun olursa çok üzülürler yine onları üzmek istemiyorum ....
Yaaaa canım maşallah Rabbim ikisini de kucağına almayı nasip etsin 🤲❤️👶 👶

Bende de kanama felan yok ama kese gözükmedi beta hcg düştü sanırım

Ayaklarini yuksekte tutarak uzan ve dinlen canimm merak etme kanaman yoksa biseycikler olmaz haftaya tekrar gidersin o zamana hemen buyur insallah annesine gosterir kendini
Kanamam yok canım çok şükür dinleniyorum sürekli herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️

Belki yüksek diye sıkıntı olmadığını düşünmüştür canım hayırlı olsun.. benden istemişti doktorum yükselişe bakmak için hatta ben dayanamayıp üçüncüyüde kendim verdim. Seninde kafana takıldıysa eğer iki gün sonra tekrarlayabilirsin

Yoo canim degerin gayet iyi yine de 2. Gun tekrar ver icin rahat etsin benim oyle olmustu tabi yinede sen bilirsin beni 16. Gun cagirmisti ama cok cok kucucuktu normal yanii cagirmasi bazen erken mi gormek istiyolar anlamadim o kisminda bi bildigi vardir elbet
He iyi bari ince 3 hafta sonra dedei sinra 1 hafta sonra cagirdi aklim karisti. Tesekkur ederim. Bu arada sizede hayirli olsun gozunuz aydin😍

Bende de kanama felan yok ama kese gözükmedi beta hcg düştü sanırım
Canım kan verseydin keşke en azından görüp rahatlardın herkeste her olay farklı ilerliyor seninkide öyledir.. hem bak stres edip bebişini üzme birşey yoktur inşallah

Ben normalde gitmeyecektim ; olabildiği kadar geç gitmek istiyordum , arkadasım ısrar ettiği için gittim , dış gebeliği ekarte etmek istiyoruz dedi ....

X