Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ben İstanbul’da Bahçeci’ye gidiyorum. Kan verdikten ve pozitifi gördükten sonra tüp bebek işlemi sona ermiş oluyor. Bir dahaki gidişimde muayene ücreti verecekmişim. Bir muayene bir kontrol şeklinde ilerleyecekmiş aynı yerde devam edersem

Merak ettim kızlar kese için gittiğinizde muayene ücreti alınıyor mu?

ben de acıbademdeyim; kalp atışı duyulunca tüp bebek tedavisinin sonuna gelmiş oluyormuşuz. ben orda devam edemeyeceğim sigortamın geçtiği doktor arayışına başlarım artık keseden sonra...

burda doktor tavsiyesi yapmak yasak mı ki??

Ben kan sonucumu konuşmak için birkaç sefer randevusuz (ücretsiz) uğradım doktora. Son gittiğimde ultrasona da baktı, gördük keseyi. Şimdi gün verdi randevu aldım ücretli gidicem.

Ne güzel ya gözün aydın sizinde iki taneymiş, sağlıkla doğarlar inşallah. İki tane olunca insan daha bi değişik oluyo

Kızlar 16sında transfer oldum bugün kese görmeye geldik ama göremedik doktor olumsuz bişey demedi bi kan alalım dedi çok küçük olduğu için görünmüyor olabilir dedi ama çok korkuyorum

Kızlar bugün tam 6 haftalık oldum kese var ama yolk kesesi bebek daha yok dedi doktor baya canım sıkıldı ya
Canım 4+3 gittiğimde kese mi dr gördü ve 5 mm ölçtü 5+1 gittiğimde başka dr 8 mm ölçtü tabi kese gelişmemiş gibi geldi ne bebek ne yolk kesesi haftasonu zulm gibi geçti tüp dr söyledim pazartesi git vajinal ultrason yaptır dedi 5+5 gittiğimde kese kocaman olmuş yolk saç ve bebek içinde hatta kalbi bile oluşmuştu . Kötü düşünme için rahat et istiyorsa 5 gün sonra başka bi dr vajinal muayene ol

Hangi bahçeci? Ben de bahçecideyim

Kızlaar transferden sonraki günlerde yerlesme kanaması olmak zorundamı

Bu arada bugün bakan arkadasım olduğu için rahat rahat konuşabildik , ultrasonun bir zararı yok , karından veya vajinal sorun yok ama su kalbi dinlemeye çalıştığımız doppler minimal de olsa ısı yaydığı icin kalp anomalisi yapabildiğine dair çalışmalar varmış , o yüzden sana ileride de dinletmeyeceğim dedi .... tüp bebek doktoruma gittiğim zaman da dinlemek istemiyorum diyeceğim.... geçen sefer hasret kalmıştık bu sefer biz dinlemeyeceğiz (insallah görürsek tabi)....

Başlıcam bu internete ya bakmıcam bidaha olmak zorunda diyo. 6.gündeyim hicbsey yok .iyi bari
Olmak zorunda diyen siteyi bir atsana ? Ya var mı böyle birsey .... tıpta %100 diye birsey yok ki!!!! Bilgisayar değiliz biz insanız ve insandan insana hersey farkeder .... bende de kanama olmadı ... mide bulantısı var arada karın agrısı ama bunlar düsük olduğunda da vardı.... yani bulgu aramayın .... tek kesin bulgu var ; o da kanda beta hcgnin yükselmesi ve akabindeki muayenede de kesenin görünmesi .... sonra da sırayla bebeğin gelişiminin takip edilmesi... bunlar dısında hiçbir gerçek yok.... geçen seferden bana anlatılan kanama geçirip sonuna kadar hamileleliğini tamamlayanlar da oluyormus ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…