Merak ettim kızlar kese için gittiğinizde muayene ücreti alınıyor mu?
Ne güzel ya gözün aydın sizinde iki taneymiş, sağlıkla doğarlar inşallah. İki tane olunca insan daha bi değişik oluyoKüçüçük 2 mucizem oldu yolda ağlayacağım zor tutuyorum kendimi şoförden utancımdan.... sizinle paylaşıyorum sadece , ne eşim ne ailem biliyor daha, onlarla Pazartesi görmeye gidecegiz .... erkenden söylersem ve bir sorun olursa çok üzülürler yine onları üzmek istemiyorum ....
Kese görmeye ücretli gittim bendeMerak ettim kızlar kese için gittiğinizde muayene ücreti alınıyor mu?
Bende özel muayenehane ye gidiyorum tedaviden sonra kese için gittiğimde ödeme yaptım 1 defa yapıyoruz ödemeyi 1 ay dolduğunda tekrar ödeme yapıyoruzMerak ettim kızlar kese için gittiğinizde muayene ücreti alınıyor mu?
Bende ucretli gittim zaten adim basi para acibademde :)) hic sikinti degil cok sukur her sey yolunda olsunda napalim katlancazKese görmeye ücretli gittim bende
Canım 4+3 gittiğimde kese mi dr gördü ve 5 mm ölçtü 5+1 gittiğimde başka dr 8 mm ölçtü tabi kese gelişmemiş gibi geldi ne bebek ne yolk kesesi haftasonu zulm gibi geçti tüp dr söyledim pazartesi git vajinal ultrason yaptır dedi 5+5 gittiğimde kese kocaman olmuş yolk saç ve bebek içinde hatta kalbi bile oluşmuştu . Kötü düşünme için rahat et istiyorsa 5 gün sonra başka bi dr vajinal muayene olKızlar bugün tam 6 haftalık oldum kese var ama yolk kesesi bebek daha yok dedi doktor baya canım sıkıldı ya
Hangi bahçeci? Ben de bahçecideyimBen İstanbul’da Bahçeci’ye gidiyorum. Kan verdikten ve pozitifi gördükten sonra tüp bebek işlemi sona ermiş oluyor. Bir dahaki gidişimde muayene ücreti verecekmişim. Bir muayene bir kontrol şeklinde ilerleyecekmiş aynı yerde devam edersem
Hayır bende olmadıKızlaar transferden sonraki günlerde yerlesme kanaması olmak zorundamı
Başlıcam bu internete ya bakmıcam bidaha olmak zorunda diyo. 6.gündeyim hicbsey yok .iyi bariHayır bende olmadı
Sen içini ferah tut benim hala ara ara gelen bulatım harici hiç bişeyim yokBaşlıcam bu internete ya bakmıcam bidaha olmak zorunda diyo. 6.gündeyim hicbsey yok .iyi bari
Canım ne kadarlik hamilesnSen içini ferah tut benim hala ara ara gelen bulatım harici hiç bişeyim yok
Olmak zorunda diyen siteyi bir atsana ? Ya var mı böyle birsey .... tıpta %100 diye birsey yok ki!!!! Bilgisayar değiliz biz insanız ve insandan insana hersey farkeder .... bende de kanama olmadı ... mide bulantısı var arada karın agrısı ama bunlar düsük olduğunda da vardı.... yani bulgu aramayın .... tek kesin bulgu var ; o da kanda beta hcgnin yükselmesi ve akabindeki muayenede de kesenin görünmesi .... sonra da sırayla bebeğin gelişiminin takip edilmesi... bunlar dısında hiçbir gerçek yok.... geçen seferden bana anlatılan kanama geçirip sonuna kadar hamileleliğini tamamlayanlar da oluyormus ....Başlıcam bu internete ya bakmıcam bidaha olmak zorunda diyo. 6.gündeyim hicbsey yok .iyi bari
Transferin 25inci günü bugün, geçen ayın 14ünde transfer olmuştumCanım ne kadarlik hamilesn