Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Evet göbekten. Bazen daha fazla yakıyor nedense. Birkaç kez kendim yaptım daha mı az acıtırım diye ama sonuç değişmedi:KK43: Eşime yaptırıyorum. Bir arkadaş koldan yapıyor çok morarıyormuş göbeği diye
Esim ben yapamam diodu ama artik canimin cok yandığını ve elimin gitmediğini görünce ben yapayim mi dio ama yinede kendim yapiorum sanki daha az acitirim die😐

Artik batiramiyorum igneyi damara denk getrmeye basladim galiba surekli kan toplayip morariyor 😐
ayakta sanırım öyle oluyomuş şimdilik karından devam edelimmm daha yolumuz uzun artık zamanla mecbur geçicez karın büyüdükçe özellikle mecbur bacak yada kol olacak

Benim artık morarmıyor 🙄🙄🙄 antibiyotik gibi kan sulandırıcıya da mı direnç geliştirdim acaba kanım sulanmıyor mu artık :KK43:(((

Benim artık morarmıyor 🙄🙄🙄 antibiyotik gibi kan sulandırıcıya da mı direnç geliştirdim acaba kanım sulanmıyor mu artık :KK43:(((
bende de çok morartı yok canımm ama böyle bze oldu sanki ağrı oluyo havasını mı almak lazımmış ne bi yerde okumuştum

Üşüme değil ama bugün tansiyon yükseldi ve yine çarpıntı başladı bu nabız olayı zorluyor beni yaa
neden acaba ?? ilaçlardan filan mı kii estrofem içiyomusunuz genelde o çarpıntı yapıyo diyolar

Nasıl yapiosun ne güzel iste morarmiyormus 😊
Ben havasini aldirmadan gobegin 2 parmak altina yanina seklinde ayarlamaya calisyorum
Morarma bende de yok. Ben gerek yok desemde eşim her defasında aldırıyor havasını. Belki ondandır ya da çok hassas değil cilt

Bana ilkini hemşire yapmıştı transfer günü havasını almiyoruz demişti, çok şükür bende de morarma olmuyor rahat yapıyorum hemen kolanyali pamuk bastırıyorum ama beni pregestan iğne mahvetti kalçam bezelerle doldu hergün ovaliyorum pek çare olmuyor

Nasıl yapiosun ne güzel iste morarmiyormus 😊
Ben havasini aldirmadan gobegin 2 parmak altina yanina seklinde ayarlamaya calisyorum
Havayı almanıza gerek yok ; dik bir şekilde girdikten sonra elinizi hiç oynatmadan hızlıca verip çekin yine aksına uygun dik bir şekilde .... ilk yaptığımda elimi ayarlayamadım tam mesela cilt altında iğne döndü , onun morluğu 10 günde ancak geçti mesela , sonradan iyice ustalaştım 😅😂😂

Benim kan sulandırıcım coraspirin ağızdan. Beni de PROLUTEX iğne mahvediyor. Göbekten sabah akşam. Ama havasını alınca morartmıyor

Bana ilkini hemşire yapmıştı transfer günü havasını almiyoruz demişti, çok şükür bende de morarma olmuyor rahat yapıyorum hemen kolanyali pamuk bastırıyorum ama beni pregestan iğne mahvetti kalçam bezelerle doldu hergün ovaliyorum pek çare olmuyor
Al bendende okadar orogestan igne hergun beze oldu yatamiyorum saga sola zor dönüyorum

Ayy canım ne güzel yükselmiş maşallah büyüyor. Ben de yarın gidip yaptırıcam ya içimde kalmasın 😃 en son Cumartesi günü yaptırmıştım
Bende cumartesi yaptırmıstım 265 di aklımda kalmasın dedim nasılsa heryerimiz delik deşik olmaya alıştı😛

Al bendende o kadar kan sulandirici gozunu seveyim incecik ucu hemen geciyo acisada ama o kalcadan yapilan beni de bitiriyoooo insallah cumartesi gittigimde kesecek oyle demisti gecen hafta ama bu seferde acida olsa acaba bebegime bisey olurmu diye korkuyorum gerci risk olsa kesmez 🤭🤣🤣kendi kendime cevapladim.sicak su torbasi koy ve vaselinle Esine yaptir dagilsin yoksa insani hayattan sogutuyo

Havayı almanıza gerek yok ; dik bir şekilde girdikten sonra elinizi hiç oynatmadan hızlıca verip çekin yine aksına uygun dik bir şekilde .... ilk yaptığımda elimi ayarlayamadım tam mesela cilt altında iğne döndü , onun morluğu 10 günde ancak geçti mesela , sonradan iyice ustalaştım 😅😂😂
Ben bi yerde okumustum havasini alin diye forum sayfalarindan ama galiba haklisin hava filan almiyorum morarmiyorda 😅😅

Kan sulandırıcıyı göbekten mi yapiosunuz
Benim canim artik çok yanmaya basladi öncekileri kolaylikla yapiodum canim yansada simdi elim gitmiyor 😐
canım bende göbekten yapıyorum 2 günde birdi artık hergün mosmor oldum çok yanıyor Dr sordum yalnıs mı yapıyorum neden bu kadar morarıyor diye iğnenin ucundan kaynaklanan bir sorun dedi izmirde sadece oksapar var napalım dayancaz 🙄

İnş canım benim tek temennimiz bu bu süreç bizi çok yıpratıyor ilk önce belirti sonra sabırsızlık sonra kese kalp oldumu sağlıklı mı acabalarla dolu bir 9 ay Bizi bekliyor inş hepimiz sağlıkla bu 9 ayı bitirip boncuklarımıza kavusalım Allah ım bu güzel duyguyu yarıda bırakmasın aminnnn🤲🤲🤲🤲🤰
Amin canım amin inşallah ❤️🤲

canım bende göbekten yapıyorum 2 günde birdi artık hergün mosmor oldum çok yanıyor Dr sordum yalnıs mı yapıyorum neden bu kadar morarıyor diye iğnenin ucundan kaynaklanan bir sorun dedi izmirde sadece oksapar var napalım dayancaz 🙄
Izmirde doktorun kim canım?

X