- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Teşekkür ederimm hepimizinki inşallah cuma nasipse kalp duycaz bakalımsüperrrrdarısı basımıza sağlıcakla büyüsün bebeğinizin yatağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm hepimizinki inşallah cuma nasipse kalp duycaz bakalımsüperrrrdarısı basımıza sağlıcakla büyüsün bebeğinizin yatağı
Canım bu folikasitler çeşit çeşit ya hangisini kullanıyorsunuz ben inofolic kombi kullanıyordum o bitince eczacı tuesta folin tablet verdi aynı işlevde dedifolik asit bizim için çok önemli devam et canım Dr gittiğinde ilaçlarını tekrarlatmıyormu? benimki her gittiğimde tekrarlattırıyor atladığım bir birsey varmı yalnıs kullanım varmı diyeacaba beni salak falanmı sanıyor Dr diyorum diyoruö
Çok az olduysa inşallah bir sıkıntıya yol acmaz canım ya bende yarın 2 saatlik yolculuğa gidip muayene olacagim dönmem akşamı bulacak senin gibi olacak yani zaten hafif ohss var diye gidiyorum kendi doktorum görsün diye duruma göre daha uzun süre gitmeyeceğim gözüm korktu şimdi yarın ki yolculuk içinkızlar dün çok tempolu bir gün geçirdim 2 saatlik yola gittik Doktoruma Dr doğumu çıktığı için Rand 2 saat gecikti sabah 8 den aksam 4 e kadar yollardaydım eve geldiğimde 1 TL kadar açık kahverengi sulu su gibi birsey gelmiş
yorgunluktan olusan birsey olabilir i yaşayanınız oldumukeseyi gördüm sevindim ya illa birsey olacak
İnşallah hayırlısıyla, sende öyleMasallah ikizlerine ozaman
Pazar günü gidicen sanırım insallah duyarsin minik kalplerini
Bende kansızlıkta olduğu için gynoferrosanol kullanıyorum şimdilik, folik asit ve demir var içindeCanım bu folikasitler çeşit çeşit ya hangisini kullanıyorsunuz ben inofolic kombi kullanıyordum o bitince eczacı tuesta folin tablet verdi aynı işlevde dedi
Aranızda en yeni gebe benim heralde transferim 23 Aralıktı 5. Gün embriyosu. Zaman geçmiyo valla. 4 hafta 5 günlük olduk. Doktorum 7. Hafta çağırıyo ama dayanamıyorum. Aradan gidip kan mı versem diye düşünmüyo diilim büyümüş mü diye kontrol ederim en azından . Ya boş gebeliktir diye öyle çok korkuyorum ki
Benimki daha yeniymiş senden 5. Gün embriyosu 25 aralık transferi. Bende senin gibi düşünüp dayanamadım üçüncü kanı verdim 1043 çıktı çok şükürAranızda en yeni gebe benim heralde transferim 23 Aralıktı 5. Gün embriyosu. Zaman geçmiyo valla. 4 hafta 5 günlük olduk. Doktorum 7. Hafta çağırıyo ama dayanamıyorum. Aradan gidip kan mı versem diye düşünmüyo diilim büyümüş mü diye kontrol ederim en azından . Ya boş gebeliktir diye öyle çok korkuyorum ki
Kaliteli olup olmadığını nası bilcez benimde hep içimde bir korku warcanım kalitesiz embriyon olmadıysa korkma boşuna.
folic trio canım hiç değiştirmedi biz ama Dr söyle sen yinede aynı içeriktir ama Dr en iyisini bilir canımCanım bu folikasitler çeşit çeşit ya hangisini kullanıyorsunuz ben inofolic kombi kullanıyordum o bitince eczacı tuesta folin tablet verdi aynı işlevde dedi
Yok canim tekrarlatiyor nasil kullanioduk diye soruyorfolik asit bizim için çok önemli devam et canım Dr gittiğinde ilaçlarını tekrarlatmıyormu? benimki her gittiğimde tekrarlattırıyor atladığım bir birsey varmı yalnıs kullanım varmı diyeacaba beni salak falanmı sanıyor Dr diyorum diyoruö
Çok az oldu canım su gibi çok açık kahverengi sorun olmamıştır daha önce bildiğin pıhtı attım yinede sorun yoktu dikkat et çok fazla ayakta kalmamaya özen göster dilerim birsey olmaz birde fitil benim tuvalete girince aktı gitti Bi işe yaramadı belkide ondan oldu hayırlı haberler inşÇok az olduysa inşallah bir sıkıntıya yol acmaz canım ya bende yarın 2 saatlik yolculuğa gidip muayene olacagim dönmem akşamı bulacak senin gibi olacak yani zaten hafif ohss var diye gidiyorum kendi doktorum görsün diye duruma göre daha uzun süre gitmeyeceğim gözüm korktu şimdi yarın ki yolculuk için
İnşallah canım bebeklerimize hiçbir şey olmaz ve doğana kadar sağlıklı bir şekilde bizimle kalırlarÇok az oldu canım su gibi çok açık kahverengi sorun olmamıştır daha önce bildiğin pıhtı attım yinede sorun yoktu dikkat et çok fazla ayakta kalmamaya özen göster dilerim birsey olmaz birde fitil benim tuvalete girince aktı gitti Bi işe yaramadı belkide ondan oldu hayırlı haberler inş
Evet kullanıyorum. Tedaviye başlarken imom yazmıştı devam ediyorum. Onun harici günde 2 kez hapım var progesteron içeriyor sanırım. Estrofem var bir de jel. Allah nasip ederse sürekli kullanacağım kan sulandırıcı.Kizlar folikasit kullaniyor musunuz.
Doktorum bana soylemedi ama zaten ben hamile kalmadan oncede kullaniyordum suan devam ediyorum
4b idi embriyomun kalitesi. İnşallah canım çok sağolcanım kalitesiz embriyon olmadıysa korkma boşuna.
Ayy canım ne güzel yükselmiş maşallah büyüyor. Ben de yarın gidip yaptırıcam ya içimde kalmasın en son Cumartesi günü yaptırmıştımBenimki daha yeniymiş senden 5. Gün embriyosu 25 aralık transferi. Bende senin gibi düşünüp dayanamadım üçüncü kanı verdim 1043 çıktı çok şükür
Kan sulandırıcıyı göbekten mi yapiosunuzEvet kullanıyorum. Tedaviye başlarken imom yazmıştı devam ediyorum. Onun harici günde 2 kez hapım var progesteron içeriyor sanırım. Estrofem var bir de jel. Allah nasip ederse sürekli kullanacağım kan sulandırıcı.
bende şu sıralar acaba bacak geçsem diye düşünüyorum ama daha biraz daha yapayımda öyle geçeyim diyorum kol ve bacağaKan sulandırıcıyı göbekten mi yapiosunuz
Benim canim artik çok yanmaya basladi öncekileri kolaylikla yapiodum canim yansada simdi elim gitmiyor
İnş canım benim tek temennimiz bu bu süreç bizi çok yıpratıyor ilk önce belirti sonra sabırsızlık sonra kese kalp oldumu sağlıklı mı acabalarla dolu bir 9 ay Bizi bekliyor inş hepimiz sağlıkla bu 9 ayı bitirip boncuklarımıza kavusalım Allah ım bu güzel duyguyu yarıda bırakmasın aminnnnİnşallah canım bebeklerimize hiçbir şey olmaz ve doğana kadar sağlıklı bir şekilde bizimle kalırlar
Evet göbekten. Bazen daha fazla yakıyor nedense. Birkaç kez kendim yaptım daha mı az acıtırım diye ama sonuç değişmedi Eşime yaptırıyorum. Bir arkadaş koldan yapıyor çok morarıyormuş göbeği diyeKan sulandırıcıyı göbekten mi yapiosunuz
Benim canim artik çok yanmaya basladi öncekileri kolaylikla yapiodum canim yansada simdi elim gitmiyor