Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar bugün biraz ağrılarım var ya endişeleniyorum
Ağrılar Şiddetli ve dinlendiğin halde geçmiyorsa, baş dönmesi mide bulantısı varsa, kanama varsa endişe edebilirmişiz, yoksa endişeye de gerek yok, diğer ağrılar rahim büyümesinden, hormonlardan olurmuş. Bir de kabızlık şişkinlik de karın ağrısı yaparmış, sorduğumda doktorum endişe etme demişti, benim de ağrılarım var çünkü hala.

2,5 litreyi nasıl içiyorsunuz ya :KK43:((( ben 1,5 litreyi zor içiyorum :KK43: bu işlere başlamadan önce 500cc zor içiyordum sağlıklı degil ama kışın terlemedigimiz icin bir türlü içemiyorum :KK43: ben de kahve içiyorum (1 bardak sütlü) içmem lazım nasıl arttırabilirim ??? Midem bulanıyor bir de
Bi su içemeyen de benim. Normal zamanda da çok içemiyorum, şimdi de zorluyorum kendimi, 1.5 litre anca. Eskiden su içmeyi kolaylaştırmak için şişemin içine salatalık limon dilimleri koymuştum, çok işe yarıyor, sürekli içesim geliyordu. Şimdi de onu denemeyi düşünüyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar bu gün çok tedirginim hep bahsediyordum çarpıntım oluyor diye kahvedenmiş galiba o bu gün tüm gün çarpıntıyla uğraştım sonra bi baktım tansiyonum yükselmiş bi zararı olmuş mudur acaba
kahve içmeyin kahve hamilelikte içilmiyor

kızlar bende çok zorlanıyorum su içmekte ama mecbur Dr en az 3 lt dedi şişeleri dolduruyor eşim yanıma şartlıyorum içmek için kendimi şimdilik 2 lt en fazla 2 5 içebiliyorum kahve çay kesinlikle yasak kansızlık yapıyor..

Bir de geceleri aşırı terlemem oluyor yastığıma su dökülmüş gibi sizde de var mı böyle bi durum hastalanacam da acaba vücudum mücadele mi ediyor diyorum anlamadım ki yaa
Benim de oluyor canım. Çok terliyorum yatarken bu gece bir de rüyamda kanamam olduğunu gördüm iyice kabusum oldu çok fenaydı.

Gunaydin kizlar 😊
bugün nasil hissediyorsunuz belirtileri olan var mı
Mide bulantisi hat safhada popo desen delik desik oldu ama buyuk heycanla cumartesi bekliyorum canli canli kuzucugumun kalbini duymak icin sonrada rapor alip evde onunla basbasa 12. Haftaya kadar dinlenmek istiyorum

Kızlar bugün tam 6 haftalık oldum kese var ama yolk kesesi bebek daha yok dedi doktor baya canım sıkıldı ya 😔

Kızlar bugün tam 6 haftalık oldum kese var ama yolk kesesi bebek daha yok dedi doktor baya canım sıkıldı ya 😔
Yooook kuzum hic uzulme hemen gorunmez karindan bakildiysa ozellikle canini hic sikma aniden buyuyolar dr verdigi kagitta kac haftalik yaziyor yaziyomu daha dogrusu

canım şimdi sağlık ocağından çıktım 8. hafta kalp atısını duyunca bizi bilgilendir dediler erken 8 haftaya kadar yolu var bence canını sıkma bebişlerimiz nazlı geliyor🤭

günaydını n canım sabah sabah kan verdin rutin hamilelik için verilenlerden 🤨delik deşik oldum yine birde faranjit basagrısı mide bulantısı fenalardayım🙄🤣
Doktor mu istedi canim kan vermeni benden hic istemedi pazartesi kalp atışı icin gidicem sadce bende fea gribim hic bir belirti yok daha ne bulanti ne agri
Progestan kan sulandirici derken delik desik hat safhada zaten alismaya calisioz o duruma

Canım ben de transferden sonra 20.gun gitmistim keseyi gördük ama doktor bebek görünüyor fln demedi görünmüyordu da şuan için hersey normal deyip 10 gün sonra çağırdı, endişelenme daha erken

Doktor mu istedi canim kan vermeni benden hic istemedi pazartesi kalp atışı icin gidicem sadce bende fea gribim hic bir belirti yok daha ne bulanti ne agri
Progestan kan sulandirici derken delik desik hat safhada zaten alismaya calisioz o duruma
Evet canım 2 tüp aldılar çok sey yazıyordu tek aklımda kalan glikoz demir demir bağlama keratin rubim değişik seyler daha önce yaptırdıysan belki

X